At man ikke skal plystre på kelneren er en del av barnelærdommen når det kommer til restaurantbesøk. Men som alle prinsipper som har blitt holdt i hevd lenge nok, står også dette prinsippet nå for fall. Plystring på kelner bør gjenopptas! I hvert fall på noen steder. Rett og slett fordi det på enkelte restauranter/barer er eneste måten å få kontakt med servitørene på, uten at man skusler bort hele kvelden.
Her er Smuglesning.no’s oppdaterte liste på hvor man SKAL plystre på kelneren i 2008.
Kunstnernes Hus
En plystreklassiker. Hvis du ikke vil dø av sult og tæring, må du plystre her. OBS! Her er tilstanden så labil at det ikke hjelper å plystre fra bordet. Du må plystre kelnerne direkte inn i øret for at det skal ha noen effekt.
Hell’s Kitchen
Kan rocke-bartendere gå rundt med vaginakuler i anus? Tydeligvis. Stemningen og oppmerksomheten kommer seg mot helgen. Verst på mandag og tirsdag.
Café Katedral
Denne tyrkiske bula ved Karl Johan er jo mer relevant i sommermånedene. Men også da bør du ha ekstremt god tid før du vurderer et besøk. Vår rekord: en hel time!
Front, Aker Brygge
Dess mindre å gjøre, dess mindre å føre! Front på brygga er et av de tommeste stedene i Oslo, men også et av de treigeste.
Café M
Dette stedet frekventeres av vestkantens mest støyende og selvgode klientell. Sterke plystrelunger er påkrevd!
Lemongrass
Dess mindre å gjøre, dess mindre å føre, Del II. Plystre av hjertens lyst!
Delikatessen
Er det noen som hater å bli plystra på, er det disse folka her. Whistling down the wire!
Big Horn, overalt
Hallo, de serverer biff over en lav sko. For det første fortjener de å bli plystret på. For det andre ødelegger de ozonlaget. Eller var det CO2-laget?
Café Con Bar
Byens dølleste sted har servitører som tror de jobber på byens kuleste sted. Slikt blir det kluss av. To fingre i munnen!
Bølgen og Moi, Briskeby
«Vennligst vent her til du blir tildelt bord.» Eller til du dauer!
Feinschmecker
Her plystrer du ikke fordi du ikke får oppmerksomhet, men fordi det er gøy! Ta med håndballfløyte!
|