Har du også stått på festivalkonsert og tenkt «nei, detta var gørre greier, jeg stikker heller og får meg ei pølsesnabb med øl til»? Det tipper jeg du har. Og når man først har tenkt den tanken, hva med å eliminere den slitsomme musikken helt, og kjøre full pupp på øl og pølser?
Noe sånt er tanken bak Øl- og matfestivalen som foregår i Kubaparken denne uka. Fra og med i dag og frem til søndag kan du gå rundt og smatte, slurpe, rape og den slags som hører med når man spiser feit mat med skummende drikke. På menyen finner du blant annet biff i Guiness, «hot vørter chili con carne», kyllingspyd med ale-teriyaki, spareribs i porter, sakeøl-marinert Thai-laks i wrap, salat med øl-dressing etc. Rett og slett noe mindbending opplegg på gang.
Litt uproft at festivalen ikke har fått med seg Norges beste øl blant leverandørene (Den nøgne ø), og i stedet har for eksempel den meksikanske ølbrusen Sol på menyen, men det er vel sånn det blir når sponsen styrer budsjettet. Vi sier schål, uansett. Kubaparken 18.-22. august.
|