Man velger ikke vennene sine. Med mindre man er en jævla ambisiøs mediekjerring, da. Ordinære menneskers vennekrets er et resultat av utallige små og store vurdering, hendelser, felles preferanser og rene tilfeldigheter. Hvis man hadde fått velge, er jeg ganske sikker på at man kunne komme i skade for å velge bort «kronglete» og tungvinte venner. Du vet, han med tomt kontantkort eller hun som aldri formulerer fullendte setninger og ikke har med seg egen booze på fest.
Men verst av dem alle er vegetarianeren. Personen som ikke vil spise det samme som deg! JUDAAAAAS! Nederst på lista til enhver tid. Men slik trenger det ikke å være. Det finnes håp der ute i urtehagen et sted. Vi har vært på fest hos veggis-venner som viser omtanke for sine kjøttetende artsfrender, sllik vi burde gjøre for dem. I tillegg har de god smak og er flinke til å lage mat og fest. Her er en kjapp liste over deilig munngodt som er både mettende og velsmakende for alle rundt bordet. Veggis eller ei.
Pernille: Jepp, her er lista.
Rista frø!
Bakt søtpotet
Parmesangratinert fenikkel
Salat med smørbønner, mango, spinat og så videre
Brød og aioli
me: Skriv mer om frøene, kjerring!!!!
Pernille:
du bare rister dem i panne
evt med litt salt og pepper
kan kjøpe frøblanding
me: hvordan frø!?!??!?!?
Pernille: salatblanding feks
me: aha
Pernille: på innvandrern
solsikke og diverse
masse deilig omega 3 fettsyrer
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
me: Fortsett!
Pernille: Fenikkel er det bare å bake i ovn med parmesan over
må kjøpe skikkelig parmesan
den de har på supern er ikke noe digg
og tapenade
bruk greske oliven med sten
og olivenolje
og kapers
evt ansjos
me: hvor skal kapersen?
Pernille: pepper
oppi tapenaden
det er olivenmos
smakte du på den?
digg til oster
me: Ja, den var frisk og god
Pernille: du må seff renske ut alle stenene
det er litt jobbh
jeg hadde halvdølle oliven, fikk ikke tak i ferske
blir ennå bedre da
me: Men hvor skulle kapersen?
Pernille: oppi tapenaden
me: OK
Pernille: jeg bruker kapers i stedet for ansjos
julie tåler jo ikke fisk
veguturiunz
me: Blærgh! Tåler hun ikke fisk? Barnslig
Pernille: jepp
jævla fitte
fisse
me: Reke
Pernille: man kan da ha litt hvitløk oppi også
me: i tapenaden?
Pernille: japp
men ikke nødvendig. Og sitron kan man ha i
lime
og timian
det er veldig fritt
me: I tapenaden? Vær spesifik!!!!
Pernille: ja!
me: haha
Pernille: 200 g sorte oliven uten stein
1 ss kapers
1 ss ansjos
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
man kan sløyfe ansjos som sagt
ikke noe strezz
me: proft!
Serveres med brød, aioli og litervis med Fernet-punch.
|