GJESTELISTE
SMUGSØK
 

SØNDAG 2. AUG / 13:15
BLINDEBUKK I MP3-BUNKA | Cousin ColeVolla, min fædder! Den New York-baserte produsenten og DJen Cousin Cole var innom byen i helgen for å spille på Juicy. Kjent for uoffisielle, men uvanlig smakfulle remikser og edits av et uvanlig bredt spekter artister, fra Kanye West til Garth Brooks. Aller finest, selve juvelen i en katalog som spenner fra bredbent club til lavmælt psych-disco, er kanskje (den Todd Terje–playlistede) remiksen av Bruce Springsteens «I´m On Fire», klikk innom så skjønner du hvorfor vi måtte slå av en prat.

Vi fikk dessuten for oss at vi skulle være litt KONSEPTUELLE. Så når vi plukket ut fem låter vi skulle Smugspille for vår fetter fra Amerika, tok vi strengt utgangspunkt i et teit ordspill, og plukket kun artister med en kjent fetter. Litt mer quizaktig Blindebukk enn vanlig altså. Kanskje litt mer platenerdete også? Muligens preget av at vi gjorde selve intervjuet på den improviserte platemessa til Dortmund Bodega i går. Cole plukket forøvrig med seg den der gamle Ost & Kjex-tolveren med Maurice Fulton-remix. God smak!

OK, før vi starter: det er en rød tråd på de låtene her. Alle artistene har en berømt fetter. Eller kusine.– Dette er veldig pent! Men jeg aner virkelig ikke hva det er for noe?

Jeg kan si så mye som at det er kusina til Whitney Houston.

– Donna Houston? He he. Nei, jeg aner ikke. Men det er veldig fint. Tommelen opp.

Det er Dionne Warwick.

– Aha! Da er det vel en gammel låt, da? Jeg syntes faktisk det låt så bra lydmessig at jeg ikke trodde det var en sekstitallslåt. Jeg trodde det var en sånn throwbacklåt. Det er jo så mye sånt nå. Masse unge britiske jenter som prøver å låte eksakt som svart sekstitallssoul. Det er litt …rart. Men jeg hater ikke på det, noen av låtene er jo fine. Men hvis dette er Dionne Warwick, fra sekstitallet, er det vel en Burt Bacharach-sang, da?

Jepp.

– Oi, nå begynte neste låt i hodetelefonene. Hmmm. Dette er noe jeg absolutt burde vite hva er for noe. Dette låter kjent.– (etter ca tjue sekunders intens lytting) Det er Del Tha Funkee Homosapien. Fetteren til Ice Cube!

Korrekt! Den fiksa du ganske kontant!

– Jo, stemmen hans er jo lett å kjenne igjen. Men jeg kjente ikke låta. Jeg har ikke fulgt så nøye med på karrieren hans i de senere årene. Selv om han er en veldig dyktig rapper. 

Det er faktisk IKKE en låt fra den seinere karrieren hans. Det er fra «Future Development», det som skulle være den tredje skiva hans på Elektra, før han ble droppa. Så det er fra midten av nittitallet en gang, men det ble ikke sluppet offisielt før utpå totusentallet.

– Typisk! Det var mange rappere som brant seg på Elektra på den tiden der. They were fucking it up for everyone! KMD, Juggaknots ….

Jøss, var Juggaknots på Elektra? Det ante jeg ikke. Rakk de i det hele tatt å gi ut noe der før de ble droppa?

– De har èn låt på en ganske rar promosamler på Elektra. Greia  med den skiva er at det liksom skal være en liveskive, men det er bare faka. Det er tre livelåter med Ol Dirty Bastard der, resten er studiolåter med fake applaus mellom. Men det liveopptaket med Ol Dirty er hysterisk! Han snakker masse usammenhengende piss, sånn som han pleide å gjøre. Til det punktet hvor det ikke er morsomt lenger, mer trist. I begynnelsen av opptaket slenger han masse drit til DJen, men så virker det som om han plutselig skjønner at DJen faktisk er Pete Rock! Så han prøver å hente seg inn igjen. Jeg så ODB live selv en gang. Det var bare kaos. Masse knoting og usammenhengende taler, og veldig kort show. På slutten unnskyldte han seg til publikum, «Next time I´ll do a full show.» Men så døde han jo, rett etterpå.

Dårlig gjort! Men hva synes du om denne låta da?

– Eh. Det er helt OK. Minner meg litt om Edo G., «Love Comes And Goes».
– Dette må være DJ Magic Mike!! Men jeg veit ikke hvem fetteren hans er.

Vi kan vel si at det i dette tilfellet er litt mer usikkert hvem som egentlig er den mest berømte fetteren. Eller tja. Fetteren hans er vel mer kjent i New York enn Magic Mike. Han er også DJ.

– Aner ikke, skal jeg liksom gjette?

Nei, det behøver du ikke. Dette er jo ikke noen quiz, Gud forby. Men om det hadde vært en quiz, hadde du gjort det ganske bra frem til nå altså!  Uansett, fetteren hans er DJ Scratch, fra EPMD.

– Åja. Patrick fortalte meg at de har hentet over DJ Scratch til Oslo et par ganger i det siste? Jeg har aldri sett han live selv, men hører at han er en bra klubb-DJ.

Hva synes du om Magic Mike, da?

– He´s a fucking amazing DJ! Jeg vet ikke helt hva det er som gjør skivene hans så fantastiske, om det er det at han la så mye effort inn i scratchingen, og at låtene er så fulle av scratching, hele veien. Eller om det er det at han scratcher over mer uptempo musikk enn folk var vant til på den tiden. Men skivene er utrolige. Er dette fra slutten av åttitallet?

Hmm, jeg tror det. Det er med «Magic Mike And His Royal Posse», som vel var før han gjorde de skivene med MC Madness. Og det var jo tidlig nittitall. Så sånn logisk sett burde dette være seint åttitall, ja. Kjøper du mye bass?

– Jeg kjøper mye skiver generelt. Samler ikke på sjangre. Men jeg har en Magic Mike-favoritt, fra «It´s Automatic»-tolveren, den ene låta på bsiden der. Som jeg ikke husker hva heter. (red.anm. for de VELDIG spesielt interesserte, diskuteres denne tolvtommeren i pinlig detalj på dette YouTube-klippet. Kan se ut som om låta Cole refererer til er «Magic Mike Will Load The 12 And Hit You», lydklipp på slutten hvis du spoler forbi alt nerdepratet.)

Men du har fortsatt å kjøpe vinyl altså, inn i Serato-alderen? For jeg antar at du DJer med Serato?

– Ja. Men jeg har én klubbkveld i New York, som jeg har sammen med en kompis, som fokuserer mer på klassisk disco og house. Og jeg liker å shoppe vinyl til den kvelden der, finne glemte disco- og housetolvere og gjøre egne edits av dem. Den festen der er liksom sånn at vi må ta med utstyret selv, og da føler jeg at når vi først må styre så mye med det, vil jeg gjerne gjøre noe ekstra for den kvelden. Men jeg er ikke en sånn fyr som bruker 300 dollar på obskure tolvere og sånt altså. Men heldigvis har jeg venner som gjør det, og deler musikken med meg, ha ha. Jeg savner i grunnen mange ting med DJing sånn pre-Serato, jeg synes det var mer spennende da. Det var ikke sånn at du kunne gå inn på en hvilken som helst klubb i New York og høre de eksakt samme låtene, sånn som det er i dag. «Poison» med Bel Biv Devoe for eksempel. Som er en kul låt for all del, men før Serato tok over, var det ikke en låt som ALLE spilte. Jeg tror Serato høynet publikums forventning til å høre hits hele kvelden. Og selvsagt gjorde det enkelte låter mye mer tilgjengelige. Jeg husker hvor glad jeg var når jeg fant Sir Mix-A-Lot «Baby Got Back»! På vinyl er jo den faktisk ganske vanskelig å finne. Men nå er den jo i Seratobaggen til absolutt alle, og du hører den HELE TIDEN, overalt.– Dette vet jeg faktisk hva er, selv om jeg aldri har hørt det. K-9 Posse! Jeg har sett plata så mange ganger, i sjapper og i platesamlingen til venner, og vet at det er en låt på skiva som heter «This Beat Is Military». Selv om jeg aldri har hørt den.

Ha ha, profft! Har du noe idé om hvem fetteren er, da?

– Ingen aning.

Det er egentlig det de er mest kjent for faktisk, i den grad noen husker dem for noe i dag, er det som «rapgruppa til fetteren til Eddie Murphy». Kanskje det var derfor de fikk platekontrakt også, de var vel ikke så gode rappere. Rappinga her høres jo temmelig datert ut, selv for å være en låt fra slutten av åttitallet.

– Hvor var de fra?

Jeg tror de var fra New York? Eddie Murphy var jo fra New York. Eller faen, det behøver jo ikke å bety at fetteren hans var fra New York. Men jeg har alltid antatt at de var fra New York. Men det behøver de jo ikke være. Hmm.

– Jeg synes egentlig ikke det høres ut som en New York-skive. Eller, produksjonene kan kanskje minne litt om de tingene på det labelet BDP først var på. B-Boy Records. Jeg er egentlig ikke så fan av den type produksjon. Av New York-åttitallsrap er det mer Cold Chillin og Marley Marl-produksjonene som er «min greie».

Er du fra New York, forresten?

– Nei, jeg er fra Missouri. Det var liksom litt tilfeldig hvilke rapskiver som kom fram dit, kan du si. Når jeg var kid og begynte å høre på rap, hadde jeg to kassetter som jeg spilte i hjæl i løpet av et år. Ice Cubes «Predator»-album og «The Chronic». Jeg sleit ut de kassettene. Og var så stoka på at Snoop Dogg-soloskiva skulle komme, men etterhvert som noen låter ble sluppet, ble jeg så furten fordi jeg syntes han bare resirkulerte linjer fra «Chronic»-skiva. Jeg syntes det var wack. Så jeg kjøpte aldri skiva. Og selv om det er irrasjonelt, har det ført til at jeg den dag i dag ikke er spesielt stor fan av «Doggystyle». He he. En annen sånn merkelig greie, er at av en eller annen grunn var Dre Dog veldig stor i vennekretsen min.

Dre Dog, det er han der Andre Nickatina? Han kultrapperen fra Bay Area?

– Ja. Jeg aner ikke om det er en regional greie eller bare en greie i vennekretsen min. Eller, det er jo en eller annen rar sammenheng mellom Bay Area-rapperne fra den tiden og Kansas City. Mac Dre ble jo drept i Kansas City. Men jeg aner ikke hva som er forbindelsen. Uansett, jeg hata Biggies «Ready To Die» når den kom ut, fordi jeg syntes han hadde bøffa låtene til Dre Dog, ha ha. Fordi han bruker to av de samme samplesene som var på Dre Dog-albumet. Ha ha ha! Det er jo to superobvious samples, det er den «Juicy»-beaten og en til. Men jeg må innrømme at det farget forholdet mitt til Biggie lenge.– Det er jo i hvert fall ikke tvil om at dette er noe Wu-Tang Clan-greier.

Om jeg sier at det er et soundtrack?

– Ja, selvfølgelig. Det er fra filmmusikken til «Ghost Dog». Og RZA er fetteren til GZA -og fetteren til Ol´ Dirty Bastard også, vel?

Jepp! Som sagt, dette er ikke en quiz, men om det hadde vært det hadde du gjort det ganske skarpt altså. Jeg er imponert!


– Jeg satt og lurte på hvorfor ikke noe skjedde med låta, hvorfor det bare var en loop, når de skulle begynne å rappe. Den musikken der funker veldig fint i filmen, men på egenhånd blir den kanskje litt monoton. Det er så lite som skjer. Altså, det er en bra beat. Men allikevel, RZA har laget bra ting etter de første Wu-skivene også, men det virker bare som om han brukte mye mer tid på produksjonen på de første skivene.

Hva synes du om filmen da?

– Det er en bra film! Lenge siden jeg har sett den riktignok, men jeg likte den veldig godt. Jeg må vel allikevel si at jeg ikke har brukt kjempemye energi på å følge karrieren til Wu-Tang etter de flrste skivene. Det vil si, den første runden med soloalbum var kjempebra, men etter det har det vært mye nedoverbakke. Selv om Ghostface fortsatt lager kule skiver. FAEN, jeg må jo høres ut som verdens største hater nå. «Biggie er wack, Wu-Tang er wack»! Få med at jeg digger både Biggie og Wu-Tang, seriøst!

Skal bli.

 – Er det ikke flere låter nå? Vet du hvilken artist jeg satt og ventet på når du sa det med fettere? The Grand Imperial Diamond Shell, fetteren til Biz Markie.

Ha ha ha! Det er ganske smalt. Men det var vel et par veldig kule låter på den skiva hans, selv om det ikke var noe stort album?

– Ja absolutt. Jeg er ekstremt stor fan av Biz Markie. Han var jo sentral i Juice Crew, folk skal ha det til at det var han som fant veldig mange av skivene som Marley Marl samplet på de klassiske låtene. Men det er også en greie fra når jeg var kid, når han hadde en hit med «Just A Friend». Jeg var jo på barneskolen da, vi pleide å synge den med vår egen tekst: «Yoooouuu -got a disease. But you say it´s just a rash, but you say it´s just a rash». Det er som er veldig funny, er at jeg gikk for å se Biz live mange år seinere. Og da sang han den låta -med «vår» tekst, ha ha. Det er jo sånn kids gjør, de lager «skitne» versjoner av hits og sånt. Men bare veldig rart, at han synger sin egen låt med tøyseteksten!!

Jeg må innrømme at jeg FORTSATT lurer veldig på om Biz er mildt hjerneskada, eller bare veldig rar.

– Ha ha. Altså, han har jo gjort så mange sinnsykt bra ting at jeg nekter å tro han kunne fått det til om han var hjerneskada. Men ja, han oppfører seg definitivt som om han var det. En funny ting med Diamond Shell forresten: jeg bruker det navnet som eBayselger, eBaynavnet mitt er liksom Diamond Shell. Og jeg har fått masse mailer fra folk som lurer på om jeg er fetteren til Biz. Dessverre ikke.

Postet av Hele Fitta / Musikk    
 
shoutout til andyboy for å ha minnet meg på Dionne Warwick/Whitney, forresten!
Postet av HF, mandag 3. aug / 20:30

Takk
Beste artikkelen/posten jeg har lest på Smug!
Postet av Svai, mandag 3. aug / 20:07

 
Jeg ble emo av den første låta.
Postet av R, mandag 3. aug / 12:06

 
Magic Mike Will Load the 12 and Hit You is it!! nice work!
Postet av Cousin Cole, søndag 2. aug / 21:53

I CAN DIG UT!
Bra ærbe!
Postet av Cuddie Mizzack, søndag 2. aug / 21:02

 
hva hadde smug vært uten en hel fitte?
Postet av <3, søndag 2. aug / 18:32

 
Enig. Veldig bra!
Postet av e80’s, søndag 2. aug / 17:18

 
Bra HF!
Postet av Beinhard, søndag 2. aug / 16:34Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris