GJESTELISTE
SMUGSØK
 

TORSDAG 9. JULI / 16:36
IRONIEN – og hvorfor den må få leve

Det finnes mange ting som provoserer meg. Eksempler på dette er dverger og folk som jobber på Carlings. Jeg lar meg kanskje irritere alt for lett, men det ser jeg på som en uvurderlig egenskap som gjør at jeg aldri går tom for ting å skrive om. Uansett. Det er én ting som seiler opp som en soleklar nummer én når noldus-prisen skal deles ut i oktober (mer info kommer): Folk som sier at ”ironien er død”. 

Det finnes mange måter å si det på. De kan si at ironien nådde sitt høydepunkt i 2006 med nettironiboblen, de kan si at den hørte hjemme hos Wayne’s World og det glade nittitall, de kan si hva faen du vil – det blir ikke mer sant av den grunn.

Ironien er ikke død. Ironien er like udødelig som langbukser og han blå superduden i Watchmen. Ironi har eksistert så lenge det har vært et språk til for å omfavne den. Samfunnet hadde ikke gått rundt om ironien ikke hadde vært her for å jevne ut de skarpe kantene. Bare se for deg en festsamtale uten ironi. Hvis du ikke klarer dette, skal jeg illustrere det for deg:

A: Hei, B.
B: Hei, A.
A: Dette er en kul fest.
B: Jeg synes den er litt kjedelig, men jeg respekterer at du liker den.
A: Bra. Jeg setter pris på at du ikke er tvetydig i ditt budskap.
B: Tusen takk. Hva driver du med, da?
A: Jeg studerer fysikk.
B: Det høres kjedelig ut, og jeg mener det jeg sier.
A: Det var vondt å høre. Synd at jeg ikke kan ta i bruk ironi for å punktere spenningen som har oppstått mellom oss på bare 40 sekunder.
B: Ja, det er synd.


Bare prøv en kveld du er ute å ikke bruke ironi én eneste gang. Du vil få rykninger som en ex-junkie på besøk i en opiumsplantasje i øst-Afghanistan. Det finnes nemlig ingen alternativer. Se bare på franskmennene. De vet ikke hva ironi er, og franskmenn suger svett balle. 

Så ikke drit deg ut. Ironien er ikke død. 

FREDAG IN BERLIN IS THE NEW MANDAG IN OSLO

PS – «You are approaching the limit for sending chat messages!
Ta det med, ellers blir du blokkert.» 
Postet av Zordan Vsevoldovitsj / Litteratur    
 
MEN DU KRITISERER JO ALLTID MEG FOR Å VÆRE IRONISK! Nå er jeg forvirret. Hykler.
Postet av Mahala, fredag 17. juli / 03:47

alt jeg vil er å danse villmann på byen og ha det fett. resten av tiden: xille
ååååååååååå oslo ass. h8rby. lurer på når sist jeg så noen gi hifive eller smile her i __denna by’n__. mvh innflytter.
Postet av b, onsdag 15. juli / 14:20

 
Denne artikkelen var selvsagt 100% ironi (0 sarkasme), ironien ER død 4 faen!
Postet av z, lørdag 11. juli / 20:56

ironi
folk som sier ironi er død er ironiske, dah
Postet av maddafakka, lørdag 11. juli / 17:25

 
zordan er uten tvil den dyktigste skribenten på smug! jon hagene er på en god 2. plass! olav brekke m er også flink(flink som i mye bra musikktips) (obs! IKKE ironi)
Postet av zlatan, lørdag 11. juli / 14:44

 
aiaiai, berlin er det nye mandagsoslo på en hvilken som helst dag, og det akter jeg å hevde frem til bar25 har brennt ned og alle hipsterne på picknick har dødd av aids. Og de som tenker at europas midte er invadert av nordmenn, har lest litt for mange «kritiske» artikler i natt og dag. jeg møter strengt tatt aldri nordmenn i berlin, bare stockholms-svensker, new yorkere og tyskere fra aschaffenburg eller münchen. så skal man selvsagt få lov til å ha sin egen mening om hvor fint det er, men jeg liker det i grunnen.
Postet av , lørdag 11. juli / 09:37

du skriver dårlig!
Sakene fører til mange kommentarer, mange kommentarer fører til mange klikk, mange klikk fører til mange gode argumenter overfor annonseplasskjøpere, mange gode argumenter overfor annonseplasskjøpere fører til «mange» penger i pengebingen til Onkel Paprikaskrue. ————– Sett deg på en kjøttetende plante og refunder din definisjon av begrepet «dårlig» ————– Ad notam: DU skriver i hvert fall dårlig. Det sier mamma.
Postet av Hasse Hope, fredag 10. juli / 19:11

 
Hvorvidt jeg skriver dårlig, kommer an på hva Per Petterson har å si om saken. Han skal diskutere innlegget mitt i Sommeråpent i kveld, sammen med blant andre Thorvald Stoltenberg og Jon Arne Riise. Og jeg vil fortsatt hevde det er ironi jeg har tatt for meg, ikke sarkasme. Ingen av kommentarene deres har overbevist meg om noe annet.
Postet av z, fredag 10. juli / 18:10

google-søk neste gang
Google er så jævlig Paris-Roubaix 2012
Postet av , fredag 10. juli / 18:00

 
det er så jævlig IRONISK at du ikke kan forskjellen på sarkasme og ironi. Ta deg tiden til ett lite google-søk neste gang.
Postet av , fredag 10. juli / 17:49

du skriver dårlig!
Og da er det store spørsmålet: HVEM ER JEG? Vinneren får 1 tacomiddag.
Postet av Z, fredag 10. juli / 17:04

 
du skriver dårlig!
Postet av Leofysikk!, fredag 10. juli / 15:58

 
PerE : Jeg tar den utfordringen der ikveld. Sann mine ord.
Postet av Not, fredag 10. juli / 15:34

 
er det ironi når pappa slår meg?
Postet av , fredag 10. juli / 14:18

så jævlig ironisk
 
Postet av , fredag 10. juli / 14:15

 
Sarkasme og ironi er like bra som hivn du ikke fikk… rubbidubdub Å dt er pokkers ikke lenge før noen står i barn på F&V; og roper…NOOOOOOOT..
Postet av perE, fredag 10. juli / 13:36

 
svensker er shit på ironi, spess stockholmere
Postet av , fredag 10. juli / 12:47

re: Yo
Du har misforstått forskjellen mellom ironi og sarkasme. Ironi er når man sier eller uttrykker én ting, og mener noe annet. Sarkasme er det samme, men brukt til å gjøre narr av eller spotte noen. Ironi: (Til et veldig vakkert menneske) Du er passe digg. Sarkasme: (Til et veldig stygt menneske) Du er utrolig vakker.
Postet av Jules, fredag 10. juli / 12:23

 
Hasse, det var andre gang jeg skrev det og andre gang jeg mente det ironisk (andre gang med en slags trippelironi). Selv om du kler deg som en gammel mann, trenger du ikke å bli en grinebiter.
Postet av Kuklæst, fredag 10. juli / 11:46

 
ALLIS Helland. Det er grepa dame det.
Postet av R, fredag 10. juli / 11:37

 
heia sturla.kverrulerende horer.
Postet av ,,., fredag 10. juli / 11:03

Sarkasme
INGEN som påpeker at dette er sarkasme, og ikke ironi i ordets rette forstand? Ironi: en tannlege som selv har tannlegeskrekk. Sarkasme: man hører mye bra musikk når man går ut i Oslo. (Ja, jeg vet at sarkasme per definisjon er en form av ironi, men dette her er 100% sarkasme)
Postet av Yo, fredag 10. juli / 10:30

VEIT DERE HVA SOM ER JÆVLIG IRONISK?
Jeg miste det forpulte flyet til Berlin fordi vekkerklokken på Samsung er fuckings lydløs…………………………………..
Postet av z, fredag 10. juli / 10:07

 
OK, det svaret skjønte jeg nix nax filibombombom av.
Postet av tilfeldig kommategn/jonatan, fredag 10. juli / 09:23

Ironienshistorie
Ironien var død en liten stund, tror det var i august 2006, da renessanseidealismen peaka som verst. Starten på slutten kom som et resultat at Harald Eia tok initiativ til høstdugnad på Ullevål -hageby. Men da Thomas Seltzer bare for moroskyld kjørte to fingre opp i rasshølet til Alice Helland på et nachspiel i kingos gt. i oktober samme år, var den BAM! tilbake.
Postet av Mathias, fredag 10. juli / 09:22

————–fuckthisshit.
Berlin., Gud bevares. Var mye kulere der før alle de døve norske noldisene dro dit. For ett møkkafolk. Er ikke mye ironi gitt. Alle skal faen meg finne seg sjæl. Snakker om Finn Kalvik-syndrom.
Postet av Latka Gravas, fredag 10. juli / 03:01

 
Ironi Size
Postet av ed, fredag 10. juli / 01:29

S T R E B E R
S T R O B E R
Postet av Sigurd Ese, fredag 10. juli / 01:10

 
Du hever deg bare så sykt over dette innlegget ved å kommentere den ene slurvefeilen du finner. Håper vi kan bli bedre kjent.
Postet av Gud, fredag 10. juli / 00:52

 
hei, lær deg forskjellen på «altfor» og «alt for Norge»
Postet av , fredag 10. juli / 00:49

 
S T R E B E R
Postet av , fredag 10. juli / 00:44

 
ironi som TREND er død, sånn er det bare. men jøss, ironioen lever som fytte rakkern i de ganske land og sjikt, fra camping til clubbing, u find it everywhere there r lack of class/warmth/fun/style/love! men selv om ironien SOM TREND er død, så finnes det en trendig ironi lell; den konstruktive. således kan man si: (slem/kald-)ironien er død, leve (ekte snill/vill/vitalitets-)ironien!!
Postet av T. R. Z, fredag 10. juli / 00:42

Kjære Jonatan som synes alt var så jævlig merkelig
ved så lange svar, krever jeg virkelig en signatur for å respondere, men siden jeg er i så godt humør skal eg avsløre en hemmelighet for dere: Det er mer mellom himmel og jord (les: dette innlegget) enn dere tror/vet. Forøvrig er jeg en skribent på stadig søken etter å forbedre min kompetanse, men trippelironien er jeg på ingen måte villig til å makulere på noe som helst vist, spesielt ikke på oppfodring av tilfeldige kommategn som sitter på Årvoll og snakker til meg som om vi er gamle kompiser fra Årvoll. Jeg er nemlig fra Hovseter.
Postet av Z?, torsdag 9. juli / 23:42

 
var dette et ‘kåseri’?
Postet av , torsdag 9. juli / 23:19

 
banalt.
Postet av , torsdag 9. juli / 23:07

saddam jobbet på carlings?
hvorfor blir alle carlings-ansatte her trakket på av EN jævla svær sko? hvorfor hatet mot dem? Jeg har da virkelig sett et par naise damer der. Yessør. Anywayz. Ironien lever for alltid. Elvis og. og MJ.
Postet av Chris Aadland, torsdag 9. juli / 22:46

 
ironien er så klart ikke død, men både resonnementet ditt og ikke minst eksempelet ditt er jævlig merkelig. du mener at ironien er smøret som må til for å glatte over døve samtaler med drittfolk man ikke har noe til felles med? det er jo tvert i mot et argument mot ironien. ellers er ikke ironi problemet ditt z, det er trippelironien, den som gjør at du ikke engang selv vet hva du egentlig mener. bli kvitt den, den sperrer over de gode kvaliteter du ellers har som skribent. kanskje du blir et litt bedre menneske også -look ma no irony!
Postet av , torsdag 9. juli / 22:16

 
Endelig et bilde av Saddam Hussein!
Postet av The Real Celius, torsdag 9. juli / 20:59

 
Mente endelig en skikkelig artikkel på Smug. Er lei av hipstere på Oslo live
Postet av Celius, torsdag 9. juli / 20:35

Endelig en skikkelig artikkel
Bra Sturla
Postet av Flynch Regissøren av Pionerske og Post-apocalyptiske hevn-westerns, torsdag 9. juli / 20:34

 
When keeping it real goes wrong.
Postet av Hvorfor er det ikke kudosknapp her?, torsdag 9. juli / 20:20

Men jeg gidder ikke møte deg på nomaden i morgen likevel.
Gidder ikke = kan ikke (fordi jeg er i Berlin) <3
Postet av z, torsdag 9. juli / 20:14

 
bra (konstruktiv) ironi krever (pumpende) hjerte (tilstrekkelig kraft og integritet), hvilket ligger latent i absolutt everyone – ved tilstrekkelige veksforhold. når det gjelder «smartness»: destruktiv (ufølsom) ironi forblir destruktiv, selv om det må den ypperste kløkt til for å lage den.
Postet av T. R. Z, torsdag 9. juli / 20:11

 
Først leste jeg kommentaren din, trodde det var kritikk, og forberedte en krass comeback. Men så skjønte jeg at du var på mitt lag. Dette kan bli vennskap før du vet ordet av det, Bob Bob. Men jeg gidder ikke møte deg på nomaden i morgen likevel.
Postet av z, torsdag 9. juli / 20:08

 
Fordi bra ironi krever en viss grad av smartness, har «ironien er død»-postulater de siste 12-13 årene fungert som en maktstrategi for mindre intelligente «talsmenn» for nye generasjoner. Har du lyst til å ta over uten å ha noe å komme med? Skriv en sak i Dagbladet om at ironien er død da vel!
Postet av Bob bob, torsdag 9. juli / 19:58

 
ironi er for «happy neurotics». m.a.o folk flest. ironi kan kanskje minne om noe veldig «totensk» og harry, men man finner det blant sweet, musical & stylish i nyc oxo. – det «totenske og harry» – ironien – finnes overalt der tilstrekkelug kraft og integritet mangler. vi er många, vi är flere, men nån städer finns inte ironien mere;o) eller dvs. det finnes konstruktiv (vennlig, varm, inkluderende, kjærlig og morsom) ironi oxo, da. it´s fun!
Postet av The Real Zordan (T. R. Z), torsdag 9. juli / 19:50

 
bra debatt så langt. mer av dette.
Postet av z, torsdag 9. juli / 19:38

HELLO
du mener vel søndag i berlin er det nye mandag i oslo, fredag er turistdagen
Postet av BYE, torsdag 9. juli / 19:35

nigawut
spilr d noen rolle om ironien er død elr levende.. d er kjedli. in space
Postet av , torsdag 9. juli / 19:22

Ironien er død – leve ironien!
Er det 5 eller tre millionte gangen du skriver denne kommentaren? Har begynt å bli glemsk etter at jeg begynte å kle meg som en gammel mann.
Postet av Hasse Hope, torsdag 9. juli / 19:11

 
Ironien er død – leve ironien!
Postet av Kuklæst, torsdag 9. juli / 19:00

 
hvorfor er det allltid bilde av de samme folka
Postet av , torsdag 9. juli / 18:48

 
1. jeg er én av fire mennesker i verden som har sett ansiktene til daft punk in person, og de er faen ikke kjekke. 2. du har tydeligvis aldri møtt folk med svette baller. svette baller er det nye lille julaften.
Postet av z, torsdag 9. juli / 17:29

 
okei, whats your fucking point? daft punk og dj mehdi er kjekke franskmenn. men det at franskmenn suger svett balle var vel kanskje ironisk
Postet av , torsdag 9. juli / 16:57Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris