GJESTELISTE
SMUGSØK
 

FREDAG 20. MARS / 10:19
INTERVJU | Montée

Der var de igjen! Bandet vi har hørt om siden vi felte melketennene og lærte at joint betyr å joine eller å dele om du vil. Montée har lenge hatt særstillingen som Oslos mest omtalte, men samtidig minst hørte band. Jo, på papir virker det topp. En popdude med nerve, en gammalcore’er med solid Prince-samling og en vakker bassist med Tina Weymouth-fakter. Klart dette er et band man vil digge! Virker forresten som om en del norske band i dag er større i forkant av debuten enn hva de er etter. Helvetes internett.

Montée har uansett gått gradene, og sakte men sikkert snekret sammen «Isle of Now», en plate som på ingen måte legger skjul på å være et sofistikert stykke musikk. Tvertimot. Den strutter av musikalske frekkaserier og oppstopperneser av den deilige sorten. Dette er dritbra! La oss håpe de drikker seg ofte drita på rødvin og hører mye på Talk Talk i løpet av 2009. (Bildet over er, som den morgenkvikke glatt vil kjenne igjen, fra Wenches trivelige kjøkken!)

MONTÉE – Secrecy


Dere har da brukt frøktlig lang tid på den skiva? Vi kan komme på minst fire Natt&Dag-redaktører siden dere én gang prydet bladets forside?
Erlend: Har man ikke den fjerneste peiling på hvordan å skulle spille inn en plate, blir det gjerne sånn. Men jeg synes til slutt det var et godt valg å ikke bruke utenforstående produsenter og heller stole på oss selv. Får håpe det ikke blir like mange redaktørskifter i Natt&Dag til neste gang vi kommer med plate.
Maya: Men har vi egentlig brukt så lang tid? Da Natt&Dag tok oss under vingene så hadde vi omtrent én brukelig låt, så vi har brukt disse årene på å skrive låter i tillegg til å produsere den selv. Så jeg vil si at to år er forholdsvis greit jeg, men det er jo hyggelig at folk har ventet i spenning.

Trio? Kvartett? Quintett? Hvordan er egentlig bandkonstellasjonen om dagen?
Erlend: Nå er det kvartett som gjelder. I tillegg til Anders, Maya og meg har vi fått inn et trommeunikum som allerede etter første øving utmerket seg som et fremtidig fullverdig medlem av bandet. Marius Simonsen er en funny fyr som har bodd i LA i flere år og spilt med Pop Levi inntil narkoen tok overhånd, og i tillegg til å være en rå trommis er han også en fyr som vet hva det involverer å spille i band. Live har vi med oss en Jonas Lie Theis på tangenter, samt Andreas Bratlie på perk ved gitte anledninger.

Fortell om innspillingen av skiva? Hvem har gjort hva?
Erlend: Det er litt opp og ned. Anders og Maya og jeg har delt på å spille inn alt fra gitarer til perkusjon, vokal og synther, mens David Wallumrød la sitt på clavinet, mikrokorg og Fender rhodes, Karim Sayed la noe perkusjon og Andreas Bye spilte trommer på alle de organiske låtene. Håkon Kornstad spilte også litt saksofon på avslutningslåta ”Secrecy”. Ellers produserte Anders Tjore og jeg plata sammen, mens jeg sto for det tekniske. Knut Sævik fra Mungolian Jet Set miksa det hele til slutt, og det med stødige hender.
Maya: Jeg passet også på at Tjore og Erlend ikke gikk i tottene på hverandre. Man merket om de hadde sittet der litt for lenge en dag, bare de to…Var jo litt prøving og feiling underveis i prosessen også. Jeg måtte for eksempel lære meg å spille basssynth, slæppe OG synge. Så er jo ikke så rart at denne platen har tatt sin tid. Hehe.

Dere låter like gjennomarbeidet som et statsbudsjett – et virkelig bra statsbudsjett, med mye penger satt av til bygging av høyhus i speil og følelser! Dere må ha lært en hel del teknisk underveis. Noen tips til lekfolket som vil prøve sjølv?
Erlend: Jeg fikk litt hetta når vi satt og skulle gjøre ferdig plata, for vi visste strengt tatt ikke om det var ”teknisk” bra nok. Men så tenkte vi ”fuck it”, det høres bra ut her vi sitter og da holder det sikkert. Jeg kan bare anbefale å hoppe i det og stole på deg selv.
Maya: Det skal sies at vi faktisk trengte hjelp til å sette pro-tools i «record»-modus i starten – så nybegynnere var vi. Vi ringte desperat rundt til folk med peiling, og Erlend satte seg inn i alt dette underveis. Også er det jo faktisk gøy å leke seg. Det er ikke alltid rett er fett!

Er dere redde for at «The Summer of Soft Rock in Oslo» er over?
Erlend: Who gives.

Erlend jobber i P3. Maya har blogg,
(mayavik.com) Hva driver han Anders Tjore med?
Anders: Montée er jo ganske altoppslukende, men i tillegg til det har jeg et par andre jern i ilden. Med noen smakfulle, dyktige og morsomme venner har jeg dannet en slags psykedelisk kvartett som vi kaller The Apricot. Vi har spilt inn en skive i Grandsport Studio som vi kommer til å gi ut i løpet av året, og sannsynligvis følge opp med livespilling. Lager også litt låter sammen med en hip-hop fyr som kaller seg J.Ramm, i tillegg til den etterlengtede albumutgivelsen til Turns. Har ikke noen fancy jobb, men lever av å jobbe på barneskole. Det er helt ålreit.

Vi er usaklig glad for Montée, men har også hørt noen rykter om en The Turns-gjennforening…

Anders: Ja, nå ser det ut til at albumet nærmer seg ferdig. Det har jo tatt litt tid, men jeg jeg har holdt på med Montée og The Apricot parallelt. Noen gjennforening av det opprinnelige The Turns blir vel ikke aktuelt, men blåserne, Magnus Hængsle og jeg kommer til å sette sammen et liveband når skiva kommer, så får vi ta det derfra. 

Planer om en ny mixtape? Den forrige satt som skudd i penis!
Erlend: Ja, vi har jobba med en mixtape en stund nå, og denne kommer til å bli hakket mer avansert. Vi sitter plutselig på et knippe remikser av folk som Veto og Rockettothesky, samt en av Lindstrøm som snart er ferdig, og i tillegg har vi gjort våre egne edits av nydelige låter som blant annet Todd Rundgrens ”Truth”. Det er moro å kunne kutte opp i og forandre eksisterende låter. I tillegg har vi en rundt ti nye låtidéer som er langt mer elektroniske, og som kan passe på en mikstape. Den skal være ute til sommeren, banna bein.

Strømland er labelet til uttalt toppmann Joachim Haugland og geni Hans Petter Lindstrøm. Hvordan fikk dere platekontrakt?
Erlend: Vi snakka med noen forskjellige majorlabels her til lands, men de var prega av en lei kombinasjon av panikk, grådighet og graverende mangel på smak, så når Joakim strakte ut hånda tok vi tak i den. Takk Gud for det.

Du, Erlend pleier å være flink til å smøre på brødskiva. Hva synes du egentlig om ståa i norsk musikk om dagen? Gullplateknusing og hipsterangst! Spytt ut!
Erlend: Ida Marias gullplateknusing er det tristeste jeg har sett.
Maya: Huff, jeg ble så pinlig berørt. Det var mørkt, veldig mørkt!
Erlend: Det nærmeste jeg kommer hipsterangt er i bakgården på Fisk&Vilt, men det får man tåle. Norsk musikk – hva skal man si? Det finnes masse råe greier her til lands og stort sett alt som er verdt penga dine kommer ut på mindre selskaper som Rune Grammofon, Fysisk Format og Smalltown Supersound.

Hva synes dere egentlig om L.A Woman av The Doors?
Erlend: Fet den.
Anders: Enig. Har hørt mye på både låt og skive på togturer frem og tilbake til Tønsberg den første tiden jeg bodde i Oslo. Men hvor er egentlig basstromma på den låta? Veldig subtil.
Postet av Ando Woltmann / Musikk    
 
Heia Montèe. Dere er dritbra.. beste som har skjedd Norge på lang lang tid!!
Postet av , mandag 23. mars / 23:20

 
den kommentaren med prosentregning var god. kan ikke du begynne å anmelde skiver et sted.
Postet av , søndag 22. mars / 17:07

Kvalitet!
Utrolig bra levert! Går det an og slite ut en skive tro? Ihvertfall har jeg snart gjort det.
Postet av Vibeche Nilsen, lørdag 21. mars / 18:42

 
Det største problemet er at det er vanskelig å fortelle gutta at man liker denne androgyne og overpolerte musikken. Jeg har rocke-alibiet i orden, men dette kan rasere hele imaget mitt. Når det er sagt synes musikken er bedre enn det visuelle imaget. Påtatt jåleri
Postet av HammerAvSaft, lørdag 21. mars / 13:05

 
Det største problemet er at det er vanskelig å fortelle gutta at man liker denne androgyne og overpolerte musikken. Jeg har rocke-alibiet i orden, men dette kan rasere hele imaget mitt. Når det er sagt synes musikken er bedre enn det visuelle imaget. Påtatt jåleri
Postet av HammerAvSaft, lørdag 21. mars / 13:04

bra lesing!
Montee er fett som f…
Postet av , lørdag 21. mars / 11:39

 
montée er fett. rett og slett. gode låter, godt spilt, nydelig produsert. love!
Postet av , fredag 20. mars / 23:16

 
Feiende flott album har de laget.
Postet av Lars Arthur, fredag 20. mars / 17:35

 
det er så bra, skulle ikke tro at musikken var lagd av nordmenn, men av svensker, og de er hvertfall veldig, veldig flinke, for de har abba, og de er veldig, veldig bra. vi har jo ikke laget noe bra musikk siden a-ha, og de er ikke like gode som abba, selv om navnet ligner, men morten harket er kjekkere enn alle i abba, og hun dama i montee, men ikke kjekkere enn han helt ytterst til høyre i bildet, han er veldig kjekk, bare på en litt dempet måte, han må bare luftes, på samme måte som vinen han holder i hånden. jeg ønsker montee til lykke, med alt, glad for at vi har dem i landet. jo forresten, det aller beste med montée er den rafinerte streken over een som jeg glemte å taste inn tidligere i teksten; like bra som semikolon er den, det er detaljene som teller.
Postet av , fredag 20. mars / 17:30

 
det er så bra, skulle ikke tro at musikken var lagd av nordmenn, men av svensker, og de er hvertfall veldig, veldig flinke, for de har abba, og de er veldig, veldig bra. vi har jo ikke laget noe bra musikk siden a-ha, og de er ikke like gode som abba, selv om navnet ligner, men morten harket er kjekkere enn alle i abba, og hun dama i montee, men ikke kjekkere enn han helt ytterst til høyre i bildet, han er veldig kjekk, bare på en litt dempet måte, han må bare luftes, på samme måte som vinen han holder i hånden. jeg ønsker montee til lykke, med alt, glad for at vi har dem i landet. jo forresten, det aller beste med montée er den rafinerte streken over een som jeg glemte å taste inn tidligere i teksten; like bra som semikolon er den, det er detaljene som teller.
Postet av , fredag 20. mars / 17:11

 
herregud de er kjedelige..
Postet av , fredag 20. mars / 17:05

 
40% sossete smuget-funk + 40% strebersk «sjekk vi kan følge med i ti’a vi og!» + 20% blog = 100% geriatrisk shuffleboard-funka Artic Monkeys som knuller liket til Prince med neongul retrodildo – toppet med ræva vokal. Serves zero.
Postet av , fredag 20. mars / 16:25

 
jeg vedder rassen min på at de folka som hater på hipstere er de samme folka som syter over hvor lite oslo er og at stockholm og køben er sååå mye bedre. jævla klovner
Postet av , fredag 20. mars / 13:01

 
Det skal ingenting til for å dra på seg hipsterangst i bakgården på Fish & Game. FOR en harry catwalk av et utested. Hold på iranerbarten og grorudpalma…her skal det danses og poses over en lav testikkel. Haha!
Postet av Donny Reila, fredag 20. mars / 12:26

 
hipsterangst i bakgården på f&v..; hihi
Postet av , fredag 20. mars / 11:45

 
Det kjøkkenet er bare angst.
Postet av , fredag 20. mars / 11:05Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris