GJESTELISTE
SMUGSØK
 

MANDAG 9. FEB / 00:18
BLINDEBUKK | Lifelike

Flere bilintervjuer med franske musikere! Musikk i bil er faen meg noe av det vi kommer til å savne mest etter at hele verden har gått over til sesamfrø, hydraulikk og solenergi. Vi får nyte det mens vi kan.

På fredag plukket vi opp en sindig fyr fra Alsace på Gardermoen. Fyren heter Laurent Heinrich og er bedre kjent som Lifelike, en av de mest solide produsentene og remixerne Frankrike har om dagen. At han kan sin musikkproduksjon er hevet over enhver tvil, men kunne han sin musikkhistorie? Vi lot ham få smake på noen opplagte, og noen uopplagte låter fra Smug-harddisken.


– Dette må være noe fra midten av 80-tallet. Hm… Det lyder kjent. Er det Badarou? Eh.. Willy Badarou eller hva han heter.
Jepp, Wally Badarou. Franskafrikaner med synthfingrene sine i så godt som alt Level 42 har gjort.
– Wally var det, ja. Han liker jeg! Hør på keysa, han her vet hva han holder på med.


– Talking Heads! Denne låta er med på Stop Making Sense-videoen trur jeg, men jeg husker ikke tittelen på låta …?
Den heter This Must Be the Place (Naive Melody).
– Aha. Jeg liker den. Jeg kjøpte faktisk flere Talking Heads-skiver sist uke. Jeg er en stor tilhenger av musikken deres.
MGMT har gjort en cover av denne låta. Har du hørt den?
– Nei, det trur jeg ikke. Jeg har ikke hørt så veldig mye på de nye greiene til MGMT. Jeg har ikke kjøpt det siste albumet, men har et par låter. Solide greier. Jeg har faktisk den skiva de ga ut før de ble signet av Columbia Records.


– Denne var vanskelig. Litt Isaac Hayes-ish, selv om jeg vet det ikke er han. Nei, dette klarer jeg ikke gjette.
Det er p-funk fra storhetstiden til George Clinton. Parliament Funkentelechy Vs. the Placebo Syndrome.
– Ok, jeg er ikke så kjent med Parliament, selvom jeg selvsagt har hørt noe på de. Jeg liker de tidlige 80-talls greiene bedre. De er flinke musikere, men det er ikke helt min bag. George Clinton’s Sample Some of Disc – Sample Some of D.A.T. har jeg imidlertid hatt masse glede av. Det er en ren sample-CD med små lydklipp hentet fra hele katalogen hans.


– Ah … Dette høres ut som America?
Nei, du er ikke så langt unna, men det er ikke dem. Noen av de er amerikanske, da. He-he..
– Nei, jeg gir opp. Hvem er det?
Det er gamlingene Crosby, Stills, Nash & Young med Marrakesh Express.
– Okei. Jeg var nok for ung da dette ble gitt ut. Kremt …
Men hører du noe særlig på annet enn dansemusikk til vanlig?
– Njaei … Ikke så mye egentlig. Jeg lever litt i min egen ‘musikalske boble’, og da blir det naturligvis litt begrenset. Men jeg sjekker ofte Youtube og litt blogger og sånt, for å finne ny musikk og kanskje bli inspirert. Jeg liker stemningen i denne låten da. Koselig, glad og ukomplisert.


– Er det Sister Sledge? Ikke? Det lyder kjent, men jeg har ikke noe bedre forslag.
The Source heter de. Låta er You Got The Love, med Candi Staton. Det finnes også en rave-versjon du kanskje har hørt?
– Nei, tror ikke det, men jeg liker denne låta og hvordan den er mikset. Nesten ingen bass. Fin, men jeg hadde aldri klart å gjette meg frem til gruppa.


– Dette har jeg hørt før! Jeg kjenner igjen den starten med «two step, two step» … Jo jo, dette er Chromeo! Men en remiks?
Stemmer! Russ Chimes’s Fancy Footwork-remiks.
– Nå gjenkjenner jeg remiksen også. I like it!


– Dette må være noe fra slutten av 80-tallet. Høres sånn ut på trommene ihvertfall, men jeg vet ikke hva det er.
Låta heter Dub Like An Egyptian. Orginalen er av The Bangles, men dette er en edit fra Todd Terje. En norsk DJ. Du kjenner kanskje til noen fra «Oslodisco-scena»?
– Hm. Ja, Lindstrøm kjenner jeg til ihvertfall. Og jeg har hørt noe i samme kategori fra andre, men jeg er litt dårlig på navn. He-he… Det er ikke noe jeg hører mye på.
Finnes det noen type (relevant) musikk du aldri kunne finne på å spille?
– Men skal jo aldri si aldri, men selvsagt finnes det. David Guetta er ett eksempel. Det er musikk jeg aldri kommer til å spille!


– Hm.. Er dette enda en bootleg?
Dette er ei dame som kaller seg Lauren Flax, og Låta heter You’ve Changed.
– Dette har jeg aldri hørt før. Vet ikke helt hva jeg skal si om den heller.
Hva syntes du om at den tidligere 90-tallshousen plutselig låter fresh igjen?
– Æsj, jeg liker det ikke. Noe tidlig 90s acid er kult, det har jeg masse skiver av. Men dagens greier er alfor kalde – det mangler sjel. Ikke min stil. Alt er så kalkulert og mye av det for å oppnå kommersiell suksess – som den Guru Josh Projects låta, for eksempel. Den gir meg hodepine. Den er rett og slett ræva, men det var jo riktignok orginalen også, hehe.

– «She’s A Maniac» fra Flashdance-soundtracket! Men dette er en remix. Det er en ekstremt vanskelig låt å remikse. Jeg prøvde en gang for lenge siden, før Ableton. Det gikk ganske så dårlig. Ha ha … De som har gjort denne miksen må være flinke!
Det er The Bloody Beetroots. De spilte faktisk på BLÅ, der du skal spille, igår. Hva syntes du om den electro bloghouse-scenen?
– Jeg syntes det er kult. Det er morsomt med freshe nye artister og kult å se at de gjør det fordi det syntes det er fett, ikke på grunn penger eller kommersiell suksess. Jeg liker den holdningen.

– Denne har jeg hørt en gang for lenge siden. Jeg kjenner igjen håndklappene. Det er gammelt, men høres alikevel fremtidsretta ut. Hvem er det igjen?
Det er Fatback Band, låta heter «Is This The Future» fra albumet med samme navn. Dette er liksom ment som et cue for oss til å snakke litt om hvilken retning musikkens kommer til å gå fremover. Hva tror du?
– Det er ikke lett å si. Jeg var litt engstelig for noen år tilbake med all delingen av Mp3er og sånt, men det har utviklet seg på en positiv måte. Før hadde man kontroll over alle utsalgssteder og distribusjonen, men sånn er det ikke lenger, og jeg trur det er en bra ting. Det er lettere for folk å få tak i musikken, og det gjør promotering lettere. Det gir også større spillerom for alternativ musikk og har bidratt til å gjøre electro mer populært. Fremtida er uforutsigbar, på godt og vondt.
Postet av Erland Von Banggren / Musikk    
Love 2 Dance
det er alltid gøy med klassisk dansemusikk. den har rom for alle. den er ikkje arrogant, men elegant. den er jublande og midtempo. den er ikkje europeisk, men multi. den er fabelaktig. den er kvalitet. den samlar oss. av med klæan, vekk med kodane og fram med dansinga. vekk med dj-en. it´s just magic, don´t lose it. it´s not gay, or straight, or anything. it´s simply classic. it´s chic but not snobbish/wannabe. it´s powerful but not aggressive. it´s the real thing. it´s timeless. need to want to got to have it. it´s not negro spirituals, gospel, soul, disco, house, garage, club, handbag, classics, old skool, early, 80´s, 90´s, retro. it´s simply musical. it´s freindly and pumping! til tross for alle trender, lever den, den alltid klassiske dansemusikken, der me alle blir individa og anonyme, der stemningen teller og skapes av musikken og reaksjonane. gone are wannabes and imitators, followers and fuckers. all of a sudden we all become newborn babies, dancing in the light of love! let´s just stay stylish. it´s not cliché, it´s a soul thing, a body thing, a feeling. not everyone understands it. but everyone has it! we just need to check out our hearts, and dance (while the records spin).
Postet av Kathy Torgersen, tirsdag 10. feb / 17:59

 
..ble kanskje litt vel engasjert over youngheinrich manglende grunnskolekunnskap i rock. Du er selvfølgelig tilgitt erlaaand :)blindebukken var fin den.
Postet av god`s cop, tirsdag 10. feb / 13:53

 
hva med Delbert McClinton, Jeff Healey og sologreiene til han Mark Knopfler? Gary Moore er dessuten langt fra så vulgært mange vil ha det til.
Postet av , tirsdag 10. feb / 13:33

 
God’s cop: Når du sier det så var det vel de tre andre uten Young, ja. En liten feil får man vel lov til å begå? PLZ. Forøvrig er det Erlaaaaand. Så et tupp tilbake 🙂 koz & klemz
Postet av E, tirsdag 10. feb / 11:54

 
…naaahh! bom på Marrakesh Express?..fyameidagitt. Lite tupp til Erlend for å hevde at Young hadde noe med den låta eller skiva og gjøre også.
Postet av god`s cop, tirsdag 10. feb / 09:43

 
https://www.smuglesning.no/view.aspx?postID=2924
Postet av , tirsdag 10. feb / 09:38

bil
åssen bil er’e? ser veldig standsmessig ut! volvo 240 familiewagon?
Postet av horebukk, tirsdag 10. feb / 00:04

 
jævlig fett bilde!
Postet av kristogger, mandag 9. feb / 21:08

 
<3 blindebukk <3
Postet av Arthur, mandag 9. feb / 20:40

 
🙂
Postet av E, mandag 9. feb / 17:55

 
Takk til Målfrid Brekke og Arne Inge Mathisen for lån av bil. Morsan og farsan!
Postet av Olav Brekke Mathisen, mandag 9. feb / 17:51

 
Bra, Erland!
Postet av , mandag 9. feb / 16:56

 
Lifelike er bra, musikken smug spilte for ham var ræva.
Postet av , mandag 9. feb / 16:44

 
litt lite voksenpop, spør du nå meg. hvor ble det av Travelling Wilburys og de lett ruslende , halvfunky tinga fra Fred Åkerstrøm? og hvorfor i allverden skriver dere aldri om Delbert McClinton her på bloggen?
Postet av Hilsen Pappa, mandag 9. feb / 16:35

Ableton er programvare
Ableton Live is a professional loop-based software music sequencer for Mac OS and Windows by Ableton. The latest major release of Live, Version 7, was released in November 2007. Unlike other software sequencers, Live is designed around the notion of being as much an instrument for live performances as a tool for composing and arranging. It is also often used for precision mixing of tracks by DJs.
Postet av Musikkfyr, mandag 9. feb / 16:23

nok en solid blindebukk
bra
Postet av , mandag 9. feb / 16:17

nok en solid blindebukk
bra
Postet av , mandag 9. feb / 16:13

 
Hvem er denne ableton? Forklar :
Postet av ., mandag 9. feb / 16:03

 
Tok sin tid før denne kom Banggissen! Ikke like bra som Telliérs blindebukk, men gøy lesing. Litt kjipe låter noen av disse men
Postet av Øystein, mandag 9. feb / 15:59Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris