GJESTELISTE
SMUGSØK
 

TORSDAG 5. FEB / 21:47
Bruneste gutten på skolen!

Varsko, denne saken har alt! Brunkrem, solarium, anklager om drugs og homoer en mass. Bloggen til femten år gamle Lars Tangen fra Molde er norges hotteste blogg akkurat nå. Hvorfor? Usminket (eh …) og rått deler han tanker om solpudder, homo-legning, spiseforstyrrelser og mobbing. Det er søtt og fint, men nå har rektor på skolen gått i strupen på ham! Hinter om at han bruker drugs og greier?

Bloggen hans har blitt den mest populære på blogg.no, og han har et antall kommentarer som Dagbladet.no (og Smug selvsagt) bare kan drømme om. Vi vet ikke så mye om Molde, bortsett fra at folk derfra er ganske inneslutta og har DIGRE hender (I sulten – I grave i jorda eller I sulten – I slå ihjæl dyr med bare nævvan), men vi spår Lars en fremtid som Norges nye homo-kjendis (vi så forresten Jan Thomas tusle melankolsk forbi Smugkontoret for noen strakser siden… Tilfeldighet? Neppe!) og er seffa tidlig ute med å intervjue ham.

Fortell om Molde. Hva skjer? Hvor vanker du? Hvordan er folka der oppe? Mange haters?
– Molde er en liten by, med 25.000 innbyggere. Alle kjenner alle, og hvis noen har fått en kvise, vet alle det like fort som sladderet sprer seg i Gossip Girl. Jeg pleier å henge på shoppingsentrene, og ikke minst Burger King der det er gratis trådløst nett. Jeg har utrolig mange gode venner her, men jeg tror nok at denne lille byen er noe mer intolerant enn andre steder i Norge. Jeg har mange haters her, men de er fra bygdene utenfor stort sett. Byen er helt grei, bortsett fra at når jeg har vært i Oslo. Da blir jeg deprimert til neste gang jeg drar dit av mangel på sivilisasjon.Vi leste posten din om rektor og at han tror du bruker drugs? Hva skjedde egentlig?
– Jeg og venninnen min Julia Nyland Ørsahl er vel de bruneste på skolen vår, og vi er også kjent som de to bloggerne, i og med at begge to er på topplisten på blogg.no. Plutselig en dag våknet jeg og hadde 20 uleste meldinger. Det var ikke uvanlig, men det uvanlige var at på fem av dem stod det at rektor hadde gått ut på førstesida i Romsdals Budstikke og sagt at han mistenkte at et par veldig brune elever ved skolen brukte melanotan. Avisen hadde fremstilt melanotan som et narkotisk stoff, noe det ikke er, det er et kjemisk hormon elns. Men poenget er, at i Molde så vet alle alt om alle, og når folk leser noe sånt, tenker de automatisk Lars og Julia. Nå roper folk BARBIEVRAK, DOPVRAK etter oss på gata på grunn av det innlegget. Rektor nektet for at han hintet til oss og avisen nektet å skrive en unnskyldningsmelding eller lage et intervju med oss der vi sier saken fra vår side. Melanotan er noe vi aldri har rørt før. Her er det solarium og solpudder for alle penga.Du er ganske brun. Noen tips til leserene våre?
 – Jeg elsker brunhet. Det er så nydelig. Mine tips er vel å ta solarium regelmessig, bruke mørke solpudder og foundation, og ikke ha skille! Skal du absolutt klæsje tre tonn solpudder i ansiktet hver dag sånn som jeg gjør, så for guds skyld ta det på halsen også. Og puppene også om du har stor utringning. For det ser ikke bra ut å ha et ansikt som ser ut som det er dyppa i Nugattiboksen, og en albinohvit hals. Men så lenge brunheten er jevn, er den fin.Du synger en del i senga di! Har du popstjerne-ambisjoner?
– Hehe, jeg har alltid elsket å synge! Da jeg var 5 år gammel og «Hit Me Baby One More Time» regjerte hitlistene, kunne jeg sangen utenat. Eller. Engelsken var neppe fantastisk, men synge gjorde jeg likevel. Jeg elsker å synge. Når jeg var yngre hadde jeg virkelig popstjerne-ambisjoner. Men nå har jeg ikke det, men det betyr ikke at jeg sier nei til å dumme meg ut foran hele Norge på YouTube ved å synge en sang.Hvor henter du inspirasjon til stilen din fra?
– Stilen min? Du mener klesstil? Vel, jeg kjøper det jeg synes er kult egentlig. Har aldri fulgt moten eller noe sånt før, men jeg liker sterke farger og morsomme kombinasjoner. Og av og til går det plutselig bare i black & white. Stilen min er personlig, og jeg har ingen stilikoner.Vi er en Oslo-blogg. Hva synes du egentlig om Oslo og oslofolk? Helt ærlig!
– Jeg elsker Oslo! Jeg klarer meg ikke uten Oslo. Oslo er Norges desidert eneste sted med sivilisasjon og sånt. Oslo er bare herlig. Jeg drar til Oslo veldig ofte, og det er ikke uten grunn.Hvordan kjennes det å være så populær på nettet? Blir du høy på pæra? (For gudene vet at det blir vi!)
 – Jeg blir absolutt ikke høy på pæra. Men stressende er det, det skal jeg innrømme. Når man får utallige telefoner hver dag, enten fra desperate fans, sinte homohatere, sminkemotstandere eller aviser, så blir man fort lei. Nettby, Facebook, mail og MSN har også blitt ganske overbelastet. Men jeg tar meg tid til å svare på nesten alle meldinger og mails jeg får, hvis ikke jeg hadde gjort det, ville jeg vært skuffet over meg selv.

Det er viktige temaer du tar opp. Koster det mye å være så ærlig og åpen? Blir du lei innimellom?
– Det koster ganske mye ja. Jeg deler sjela mi med resten av landet. Det er ikke absolutt alt jeg trekker frem, men ting som legning og spiseforstyrrelser mener jeg er viktig å få frem, for jeg vil hjelpe andre som er i samme situasjon som meg. Folk vet alt om meg, og det kan være ganske stressende. Men det er jeg som har valgt det, og da får jeg ta det som det kommer 🙂

Fem favorittlåter?
– Christina Aguilera – Walk Away
– Britney Spears – Kill The Lights
– Christina Aguilera – Still Dirrty
– Lady GaGa – The Fame
– Justin Timberlake – Rock Your Body
Postet av Ando Woltmann / Mote    
Skjønner ikke hva folk har imot han
skjønner ikke hva folk har imot Lars! Han har en herlig blogg, og virker som han har en sprudlende og positiv personlighet 🙂
Postet av martineska.blogg.no, lørdag 7. feb / 18:54

freakshow.
freakshow….freakshow.
Postet av freakshow, lørdag 7. feb / 14:37

 
haha, hva har westerdals med det her å gjøre? uansett, gutten er 15 år, give him a break.. han er nok for ung til å skjønne hvor håpløst det er uansett!!
Postet av denger deg om du sier noe imot, bloggehora, lørdag 7. feb / 01:27

LoL
det er helt syykt at du klarte å få en så høy profil på så kor tid. det er bare syyykt XD
Postet av baba mordi e milf, lørdag 7. feb / 00:52

 
westerhva? sug mine ildrød baller!
Postet av MikaJan KremBanan, fredag 6. feb / 21:34

 
det finnes ikke noe morsommere enn bitre Westerdals-studenter. They think they’re the shit, but actually they’re just shit.
Postet av , fredag 6. feb / 21:30

…sa brura
til smuglesning som erklærte idétørke hos oss: Er det ikke skjebnens ironi?? at ting blir 3ndy et halvt år etter. kudos for portrettintervju dog.
Postet av ett eller annet schools of communication, fredag 6. feb / 21:16

 
Hvis noen hadde pest han hadde Smug denga dem. Word.
Postet av AliOhBabah, fredag 6. feb / 19:10

..
Dette er kanskje noe av det verste jeg har lest på internett på lang tid.. jeg vil ha mine 5 minutter tilbake
Postet av Sverre, fredag 6. feb / 18:28

akk
«telefoner fra desperate fans.» hahaha! ikke lett å være kjendiz gitt 🙁 litt søtt at han går rundt og tror at hele norge vet alt om han. jævlig søtt egentlig. enda søtere at han fortsatt tror det er fint å dyppe trynet i foundation og solpudder.. selv de verste uggs og boblejakkejentene tok jo til vettet og slutta med det for lenge siden. steike ta, flott fyr.
Postet av emmely, fredag 6. feb / 18:23

 
hahahahahaha, til dere som skriver dtitt dere er latterlige ! jeg syns han er utrolig tøff som tørr og være seg selv og vis han vile sminke seg med to tonn brunkrem/solpudder så la han gjøre det ! han skader jo ikke dere ved og gjøre det, og hvorfor sitte her og slenge dritt om andre ? dere er helt sikkert ikke noe bedre selv !!! 😀
Postet av Sara, fredag 6. feb / 18:02

Slutt da!
Ærlig talt, så masse dritt! Jeg synes gutten er utrolig tøff som tør å stå frem som den han er! Han fortjener full støtte, og ikke bare dritt slening! Tviler på at halvparten av alledem som skriver dritt til han egentlig hadde turt å gjort det samme som han! Stå på Lars! Jeg beundrer det du gjør! www.lenaamarie.blogg.no
Postet av LM, fredag 6. feb / 17:26

Å, internett
Alle elsker jo fjortiser. Og nå kan man være det mens alle ser på. Sånn er det blitt. Høy tommel for musikkvalgene!
Postet av DRE, fredag 6. feb / 16:49

 
Ikke noe frekkmunneri, takk. Da blir det deng!
Postet av Olav Brekke Mathisen, fredag 6. feb / 15:40

Er du bitter?
 
Postet av London Kiss, fredag 6. feb / 15:05

 
den lille stakkarn der kommer til å bli pult så hardt i ræva på dassen på London at han flytter tilbake til Molde ved første anledning
Postet av , fredag 6. feb / 14:40

herlig type!
men får håpe han utvikler musikksmaken litt når han flytter til byen for å finne seg sjæl. fikk han noen KMplater som takk for intervjuet ell?
Postet av , fredag 6. feb / 14:18

mållingæ vættu
 
Postet av , fredag 6. feb / 13:47

 
Neinei, fjortis er digg
Postet av , fredag 6. feb / 13:01

 
kjipern at fjortissene har oppdaget smug 🙁
Postet av , fredag 6. feb / 12:59

 
lars er kuul han!!!
Postet av , fredag 6. feb / 12:30

 
hvorfor skal folk være så negative? Tørr dere ikke stå fram og være dere selv, så dere må rakke ned på andre?
Postet av mzlive, fredag 6. feb / 11:26

 
man skulle jo trodd at dette var kødd, men dette er de få tingene i livet som ikke er for godt til å være sant. jeg ler
Postet av Henke, fredag 6. feb / 11:09

herlig type!
men får håpe han utvikler musikksmaken litt når han flytter til byen for å finne seg sjæl. fikk han noen KMplater som takk for intervjuet ell?
Postet av , fredag 6. feb / 10:39

 
kunne vært verre. han kunne vært ax (hennie) anus.
Postet av , fredag 6. feb / 09:52

Jaja
Bra verdier på han fyren der. Disser ham ikke for å tenke sånn nå, han er jo bare 15 og vil nok le av seg sitt ynger jeg når han blir eldre, jeg var også ganske teit som 15-åring
Postet av Latex-gary, fredag 6. feb / 09:32

gutt?
Er det en gutt? Helt sikker? Falt i østrogengryta som liten?
Postet av Mr.T, fredag 6. feb / 09:31

Jaja
Bra verdier på han fyren der. Disser ham ikke for å tenke sånn nå, han er jo bare 15 og vil nok le av seg sitt ynger jeg når han blir eldre, jeg var også ganske teit som 15-åring
Postet av Latex-gary, fredag 6. feb / 09:26

LARS og JULIA
Støtter dere begge
Postet av , fredag 6. feb / 07:22

 
PFU-plakaten er ikke akkurat noe retningslinje Smug liker å forholde seg til. Never has been. Never will be
Postet av Jørgen, fredag 6. feb / 06:57

 
hehehe, han burde hookke opp med erik elektrik. de er sikkert jevvla like.
Postet av hahaha, fredag 6. feb / 02:56

 
Jeg elsker gratis underholdning.
Postet av minxinna, fredag 6. feb / 02:15

 
Jeg ler groteskt. Knis.
Postet av http://lissis.blogspot.com, fredag 6. feb / 01:36

 
Haha. Så lenge brunheten er jevn, er den fin. Gotta love him.
Postet av pilutta, fredag 6. feb / 01:33

Jaaa
Eg elskar internett.
Postet av Knirkande kne, fredag 6. feb / 00:35

 
jeg synes han er utrolig modig som står fram med meningene sine osv, og han fortjener virkelig ingen hatmeldinger. stå på, sier bare jeg.
Postet av ellinor mhr, fredag 6. feb / 00:31

 
sjarmerende musikksmak
Postet av , fredag 6. feb / 00:22

Digger Lars ! 😀
Lars er kul, han kan bli beste guttebloggeren ! 😀
Postet av , fredag 6. feb / 00:22

søting
han er sikkelig søt (-:
Postet av stina, torsdag 5. feb / 23:37

 
Sure Grete har sopp i fitta
Postet av , torsdag 5. feb / 23:31

LARS ER RÅ BRA !
jeg digger lars jeg 🙂 <3 han er herlig.
Postet av Ingrid HL ., torsdag 5. feb / 23:25

please
Norges beste gutt? Please. Bloggen hans er heller ikke den mest polulære. Les: Ida wulff. Han kommer heller ikke til å bli den største guttebloggeren. Takk og lov.
Postet av Grete , torsdag 5. feb / 23:20

..
Norges beste gutt? Please.
Postet av Grete, torsdag 5. feb / 23:19

..
Norges beste gutt? Please.
Postet av Grete, torsdag 5. feb / 23:19

<3
LAARS . Digger deg 😀
Postet av Silje, torsdag 5. feb / 22:56

Lars
Lars er bare best. Har kjent han siden sommerferien, og møtes han ofte når jeg er i Molde. Han er utrolig søt, morsom og ikke minst snill! Jeg føler med Lars i alt som er hektisk akkurat nå, men viser det kanskje ikke så godt. Men uansett, jeg er glad i han, og han mister meg ikke så lett som venn. De som skriver ufine kommentarer til Lars er bare respektløse, mennesker skal ikke være sånn! Fortsett å stå på Lars.
Postet av anonym venn., torsdag 5. feb / 22:55

Damn
Nice innlegg 🙂
Postet av Larstangen, torsdag 5. feb / 22:35

 
Hi, hi, knallbra saker!
Postet av , torsdag 5. feb / 22:20

 
Norges beste gutt, det der <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3!!!!
Postet av Quirk Express, torsdag 5. feb / 22:19Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris