GJESTELISTE
SMUGSØK
 

TIRSDAG 9. DES / 00:38
Smug-horoskopet | Uke 50

Det snør, det klør. Noen fester, og noen dør. Hvilken påvirkning har stjernene og planetene på deg? Og hvilke hendelser kommer til å påvirke deg denne uken? Hva skal du ha på deg på julebordet? Og vil den nye føflekken forsvinne av seg selv? Dette er store spørsmål, og horoskopet forteller om death, død og dævving over en lav brøytekant.

21.jan. – 19.feb. 

Situasjonen blir stressende mot slutten av uken ettersom din hersker Mars støter sammen med uforutsigbare Uranus. Dette setter fokus på meningsforskjeller mellom deg og dine venner, noe som fort kan føre til impulsiv atferd som du vil angre på senere. En ny type smerte manifisterer seg øverst i ryggen. Er det muskulært, eller er det såkalt referred pain fra et plaget vitalt organ? Et legebesøk vil kanskje gi deg svaret, men forbered deg på tunge samtaler med nær familie. Dette er en tid hvor du kanskje reiser ut på et eventyr, hvis dette er tilfelle kan det bli en del forstyrrelser senere i uken. Det er mange spørsmål som farer gjennom hodet ditt på dette tidspunktet; det later til at du gjerne vil ta skrittet mot en ny fremtid, men fortiden veier tungt. Pankreatitt og ekstreme buksmerter er ord og uttrykk du vil bli bedre kjent med.

20.feb – 20.mars 

Selv om dette er en tid med positiv forvandling og vekst, er det en rekke emner som kan være vanskelige å spesifisere og som skaper forstyrrelse og bekymringer. Spesielt hen mot slutten av uken. En epost på avveie vil skape problemer både for deg og dine nye venner. Siste ukers nye bekjentskaper viser seg å være alt annet enn vennlige. Husk at kontakt med celebre mennesker ikke nødvendigvis betyr noe positivt for deg. Astrale legemer forteller at koblingen mellom deg og interessante mennesker er av negativ art. Bør du kanskje bli ved din lest, ordinære menneske? Lag grøt til middag.


21.mars – 20.apr.

En invitasjon til restaurantåpning lander i postkassen din. Skal du dra, og bør du dra alene eller sammen med en venn? Du føler at denne onsdagen kan bli et vendepunkt i ditt profesjonelle liv, og du finner frihet ved å gjøre dine egne ting. Det later til å gå imot andres behov på dette tidspunkt, da de behøver ditt engasjement og din nærhet. Du er villig til å ta ansvar men du ønsker også å unngå stress, og aller helst vil du kanskje bare flippe ut og bruke alle penga dine på horer? Kanskje det beste vil være å prøve å forgifte seg selv. På den måten kan du skaffe deg oppmerksomhet fra både helsepersonell og nære forbindelser. Ingen dårlig idé, og husk at selvgjort er velgjort.


21.apr. – 21. mai

Uken starter med at kjærlige Venus trer inn i ditt tegn og bringer en velsignelse både økonomisk, i forbindelse med vennskap og på hjemmefronten. Du lar deg imidlertid distrahere av en nær bekjent som er med i en populær reklamefilm på TV. Du ser personens ansikt rulle over skjermen flere ganger om dagen. Det er ikke til å utstå. Det uttrykksløse ansiktet der, mangelen på talent, hvorfor ble ikke du castet til den rollen? Der vanker kanskje easy money og liflig sexlek med både statister og filmmedarbeidere? Hevntanker kan være besnærende. Venner er alltid viktig for deg, men signifikante forstyrrelser vil oppsøke deg mot slutten av uken. Stressnivået er høyt, venner og partnere kan være meget insisterede rundt sine synspunkter. Det kan bety problemer fordi folk ikke ønsker å høre på fornuft. Dette er ting som du ikke kan kontrollere.

22.mai – 21.juni

Jupiter er i fase to, og i løpet av de nærmeste dagene blir du endelig ferdig med en viktig del av utdannelsen din. Det føles godt. Dessverre viser det seg at nesten alle mennesker omkring deg avskyr deg. Under studietiden har de høflig holdt ut med syting over alle prøver og eksamener, men nå, når det hele endelig er over vil de ikke lenger vite av deg. Det er ikke så rart. Ingen vil omgås en person som ikke klarer å gjøre en milliard ting på en gang? Du er blitt umoderne. Forhold som dreier seg om din karriere er viktig for deg, og du jobber beinhardt for å bli integrert i en profesjonell gruppe, slik at du kan utvide ditt nettverk av tidligere venner som kan hjelpe deg. Det er en barsk tone akkurat nå, men du kan ignorere et ultimatum og velge å ikke la det gå inn på deg. En ting du ikke kan ignorere er følelsen av tomhet og all smerten du har demmet opp på innsiden. Dette kalles å drukne fra innsiden, og det er dessverre ingen remedier som hjelper. Å dø alene kan også være en vakker ting.

22.juni – 23.juli

På tidspunktet for fredagens fullmåne beveger din hersker Merkur seg i konjunksjon med Pluto i Steinbukken. Plutselig er det en ny og mer seriøs tone i ditt liv. En teskje fekal substans presses ut under julebordet. Man skulle tro at ingen ville merke noe, men det viser seg å være helt omvendt. Alle snakker om deg, og det vil vise seg at du har fått et nytt klengenavn. Akkurat hva de andre har valgt å kalle deg får du vite først etter at fullmånen har passert. Harde dager i vente. Der hvor du før var parat til å gå med på venners og partneres ideer eller visjoner har du nå et stort behov for å være langt mer realistisk. På de områder hvor du før har gått på kompromiss, sier du nå ifra. Men du kommer heller ikke åpent ut med det du tenker på, og du holder dine kort tett til brystet. Du lager en plan som du håper vil skape trygghet for deg i det lange løp, men det er jo bare lureri. Du kommer til å dø i trafikken. Snøslaps i munnviken og blinkende julelys blir dine siste inntrykk fra denne verden. Ta vare på dem.

24.juli – 23.aug.

En korrelasjon mellom Saturn og Neptun legger forholdene til rette for ubehageligheter. Et uheldig eksperiment i hjemmet vil gi deg deg ny innsikt og en opplevelse du sent vil glemme. Et kraftig elektrisk støt vil løpe gjennom kroppen din. Er det mobilladeren eller vannkokeren som vil bidra? Du har hatt hellet med deg i det siste, spesielt på det kreative området og i forbindelse med venner, penetrering og underholdning generelt. Rundt fullmånen på fredag løper du inn i motstand. Partnere krever et element av engasjement og seriøsitet, men du er ikke i humør til å la din frihet begrenses. Hvis du presser noe inn der det ikke hører hjemme, kan uforutsigbare begivenheter true harmonien i dine nære forhold. Du er kanskje ikke i humør til å gå på kompromiss, men prøv likevel. Kjenn at også de myke ting kan ha verdi.

24.aug. – 23.sept.

Ettersom du regjeres av Merkur, vil den kommende uken bli hardere enn du kanskje hadde håpet. Alle rundt deg har en mening om det meste, og dette vil bli ganske så forstyrrende. Den planlagte turen til Astrup Fearnly førstkommende torsdag kan bli noe du angrer på. Der lokkes det med hele 70% avslag i bokhandelen, og det er nettopp dette som vil skape problemer for deg. Alle vil tro at du kjøper julegaver på salg. Den gniene merra, sier de til hverandre, eller det gnukke fittetrynet, om du er en gutt. Du får også en del svie og kanskje noe utflod i underlivet, dette er uavhengig av kjønn. Lukten beskrives som neglelakkfjerner, og du vil gjøre lurt i å sjekke symptomene på Doktoronline. Kanskje får du et par gode år på tampen? Når helgen kommer er du ikke lenger klar for å løpe andres ærender. Naturlig nok. Du er imidlertid parat til å gi et ultimatum. Det er en tid hvor du engasjerer deg i utfordringer forbundet med egen helse og livsutsikter. Det tar mye av din tid. Og tid er det du har minst av.
24.sept. – 23.okt. 

Energien er på topp denne uken, og du føler at tiden er inne for å ta opp saker som engasjerer deg. Du er invitert til lanseringen av et nytt magasin! Kanskje du skal holde en tale? Husk at dette er ikke ditt fagområde, og at resultatet kan bli katastrofalt. Ditt element er jord, samtidig er du selvstendig og meget arbeidsom. En uheldig kombinasjon. En tur i solarium booster energinivået ditt ytterligere. Du blir ustoppelig og utsondrer en rar lukt. Hunder reagerer på deg! Hvis du tar medisiner regelmessig kan det være lurt å spørre noen om de kan passe på at du holder deg til opplegget. Vær observant under popquizen kommende torsdag. Din innsats kan forme fremtiden din. Dine lykketall denne uken: 5, 6, 14 og 29.

24.okt. – 22.nov. 

Du kommer til å få et skrubbsår på ryggen kommende helg. Men under hvilke omstendigheter? En meget gunstig periode ligger foran deg, og du må bare benytte deg av mulighetene du kommer over. Tenk litt filosofisk på det. Skader det noen om du stjeler en krokanrull på kiosken? Selv om alt synes å gå relativt sakte, kan du finne en åpning midt i uken. Det er på tide å tenke fremover, og det å legge et godt fundament i tiden som kommer spiller derfor en viktig rolle. Om du velger en kriminell løpebane, husk at det ikke er nødvendig å skryte til alle og enhver. Ditt element er luft, og dette tilsier at du bør begynne i det små. Prøv å rømme fra regningen etter en middag på Litteraturhuset? Eller å lure noen tankeløse ungdommer til å passe på en bil som ikke er din? Ditt lykketall er 18.

23.nov. – 21.des.

Du er forbindende, og trangen til å skape noe formelig eser ut av porene dine. Dette er ikke det eneste som tyter ut av deg for tiden. Et utslett i hårfestet bak i naken gir fra seg en søtlig lukt, og en blank væske som klisser. Hva kan det være? Det er ingen hemmelighet at Din herskende planet Jupiter kan forstyrre kroppens syklus, spesielt i vinterhalvåret. Dette blir enda en travel uke, og det gjelder å være godt forberedt. Det er ingen som kan fortelle deg hvordan du skal foreta deg denne tiden, og du kan nå bestemme alt selv. Ved ukens slutt vil du bli konfrontert med et gammelt problem. Vil du klare å håndtere det uten vanskeligheter? Det vil tiden vise. Om noen du kjenner går på juss, kan det være lurt å sende SMS og invitere på en øl.


22.des. – 20.jan. 

Ditt element er vann, samtidig er du lidenskapelig og mystisk. Lidenskapen driver deg til rallende galskap, det er ingen vei tilbake nå. Et feilgrep på MySpace vil gjøre deg til latter for resten av din «karriere». Husk at selv om all noise-musikk høres ganske lik ut, så sitter det kanskje noen som har peil nok til å kjenne igjen sine egne komposisjoner på siden din. Kanskje du kan prate deg ut av det? Ikke vær redd for å tenke annerledes, for du har alle muligheter for å lykkes med det du har planer om. Folk kan reagere litt forskjellig, og til og med svært eiendommelig. Men vær ikke redd, du klarer å få gjennomført dine planer så sant du ikke undervurderer deg selv. En lengre reise er ikke langt unna, men hvor tar den veien?
 
Postet av Olav Brekke Mathisen / Generelt    
 
…the truth was out there. Den er her nå. Bit hai Hai Lee Yang!
Postet av perE, torsdag 11. des / 21:13

 
enorm dauing over alt!!!!!!!!!
Postet av , tirsdag 9. des / 18:25

 
Horoskopet stemmer alltid!
Postet av , tirsdag 9. des / 16:39

 
Når du skriver om væren er det som du skriver om mitt liv. Gjør du det?
Postet av , tirsdag 9. des / 16:04

 
ja.
Postet av O, tirsdag 9. des / 15:44

 
Når du skriver om væren er det som du skriver om mitt liv. Gjør du det?
Postet av , tirsdag 9. des / 15:15

 
litt dårligere, denne gang
Postet av , tirsdag 9. des / 10:56

 
Smooth lesning på smuglesning!
Postet av , tirsdag 9. des / 09:16

 
åhåhå, det var harde bud!
Postet av , tirsdag 9. des / 01:44Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris