GJESTELISTE
SMUGSØK
 

SØNDAG 7. DES / 21:59
BLINDEBUKK | Anoraak og College

«Jeg har vært i Norge to ganger før, men aldri i Oslo. Jeg tror jeg er forelska i Norge. Folk er så hyggelige, og naturen er så vakker!» Det er jo sånne ord man hører stadig vekk, men når de kommer fra Frédéric Rivière, den 25 år gamle vinelskeren og gladgutten bak enmannselektrobandet Anoraak, høres det faktisk ut som om han mener det. Sammen med David Grellier, også kjent som College, er på vei til soundcheck på Blå etter et herremåltid på Elvebredden i DogA. College har smakt reinsdyrkjøtt og Anoraak har smakt multer for første gang. De er i skyene:
FRÉDÉRIC: Jeg har ikke hatt en sånn aha-opplevelse med mat på mange år! De to fiskerettene (torsk og kveite)  var killere! Tusen, tusen takk.
DAVID: Jeg sov bare to timer i natt, men med denne maten i magen kan jeg gjøre hva som helst.

Mens vi går langs Akerselva peker vi over på en afrikaner som står stille og venter på den andre siden:
– Dit skal dere gå etterpå i natt hvis dere vil bli ranet eller vil kjøpe hasj.
FRÉDÉRIC: Hehe, vi tar ikke dop, og vi liker ikke å bli robbet. Så det faller nok bort.

David (College) har nettopp sluppet debutalbumet sitt «Secret Diary», Frédéric (Anoraak) EPen «Nightdrive With You». De gleder seg begge til å gjøre henholdsvis et DJ-sett og et lite livesett på Blå senere på kvelden.

Etter verdens kjappeste soundcheck installerer franskmennene seg på backstagen. En snill bartender finner en ghettoblaster som er så high tech at den ser ut som om den er basert på en noe fra kulissene til Futurama. Vi forklarer konseptet med Blindebukk i MP3-bunka («det viktigste er ikke å gjette riktig, men å prate om musikk dere liker») og åpner en billig flaske Champagne. Vi trykker på «Play». Den bærbare CD-spilleren begynner å blinke i som gal i takt med musikken.


FRÉDÉRIC: Ah! Giorgio! (synger med) Eneeergy equaals em cee squaaare! Jeg elsker denne låta.
DAVID (spretter opp med kameraet sitt): Dette er den feteste ghettoblasteren jeg har sett. Jeg må filme den.
FRÉDÉRIC: Hehe, ja den var ganske crazy. Men tilbake til Giorgio Moroder, ja han er en stor helt for flere av oss. For ikke mange år siden ble sånn musikk som dette sett på som overfladisk og cheesy. Heldigvis har folk nå skjønt at Moroder fortjener klassikerstatus.
DAVID: Det er lite som setter fingeren like godt på følelsen av 80-tallet som dette. Dette er soundtracket til barndommen vår. Ikke fordi vi hørte på det selv nødvendigvis, men fordi dette er musikken som best uttrykker den tidsånden.
FRÉDÉRIC: Visste du at Moroder har en egen Lamborghini oppkalt etter seg? Da er du rimelig sjef, hehe.


(etter å ha konferert med hverandre på fransk)
FRÉDÉRIC: Dette låter veldig kjent.
DAVID: Men vi er veldig usikre på hva det er. Jeg har aldri hørt låta før.
FRÉDÉRIC: Det kunne vært Moulinex, men han låter mer dansegulv-orientert. Dette er jo en poplåt.
Det er faktisk Moulinex. Men en det er en cover av en gammel italo-låt.
FRÉDÉRIC: Selvfølgelig! Det er jo fra Buffetlibre Rewind-albumet. Jeg var også med på den skiva, med en cover av Romantics «Talking In Your Sleep». Moulinex er en god venn av oss og en ekstremt dyktig DJ. Forrige gang jeg skulle DJe i Tyskland var det noe gærnt med laptopen min, så han steppet inn på sparket og leverte et kick ass DJ-sett.
DAVID: Moulinex kommer fra en mer dansegulvsorientert bakgrunn enn Valerie-artistene. Men noe av det nye materiale hans går i en helt annen retning, han driver virkelig og eksperimenterer om dagen. Folk kan glede seg.


Har dere forhold til noe norsk musikk?
FRÉDÉRIC: Jeg har hørt det metalbandet. Lordi, er det ikke det de heter?
Haha. De er ikke norske, men finske.
FRÉDÉRIC: Er de? Jo, og så Kings of Convenience! Men de visste jeg ikke at var norske før en stund etter at jeg oppdaget dem. Jeg er en stor fan av dem.
DAVID (lytter): Er dette norsk? Det er minimal.
FRÉDÉRIC: Nja, det er ikke minimal. Det er mer deep house, spør du meg.
DAVID (lytter mer): Det minner meg om technoen sånn som den hørtes ut på 80-tallet. Detroit-aktig. Jeg var into sånn musikk som dette før, kjøpte hauger av vinyl. Minimal-scenen står enormt sterk i Tyskland, spesielt i Berlin. Men musikken har vært lik i mange år. De står på stedet hvil og utvikler den ikke videre. Den er veldig elektronisk, det er ingen følelser i den.
FRÉDÉRIC: Minimal housen kommer fra tiden rundt Berlinmurens fall. Den er veldig typisk for Tyskland, og den høres mer eller mindre lik ut som den gangen. Når du snakker med tyske DJs klager de alltid over at scenen står helt stille. Men jeg tror det er kulturelt betinget. Musikken er laget på et tidspunkt da veldig forskjellige kulturer smeltet sammen.
DAVID: Jeg har uansett ikke hørt denne låta før, så jeg melder pass.
Det er Lindstrøm. Låta heter «Serious Syntoms».
FRÉDÉRIC: Ja? Lindstrøm kjenner vi jo til … Dette er veldig bra. Lindstrøm er en veldig bra produsent. Soundet her er veldig bra. Vi snakket om deep house og minimal i sted. Når jeg tenker meg om føler jeg at det faktisk har litt med new wave å gjøre. Det er noe litt mørkt over det, og jeg liker det. Jeg visste ikke at han var fra Oslo.


FRÉDÉRIC: Kult! Er det en remix?
Nei, det er faktisk en originallåt. Men den låter veldig elektronisk og moderne til å være fra 1979.
FRÉDÉRIC: 1979? Wow.
DAVID: Den er ikke akkurat lett, denne blindtesten. Men det er veldig bra musikk da. Bra utvalg.
Sorry. Hadde bare fem minutter på meg på å finne ting. Det er derfor det er litt obskurt noe av dette. Selv om han her faktisk er ganske kjent.
FRÉDÉRIC: Å ja?
Det er en kanadisk discoprodusent som heter Gino Soccio.
FRÉDÉRIC: Gino Soccio? Han kjenner jeg til. Var han kanadisk? Har ikke hørt låta før.


DAVID: Den kjenner jeg! (synger med:) Babababababababa. Jeg husker ikke hva det er.
FRÉDÉRIC: Ikke jeg heller, men det høres veldig kjent ut.
DAVID: Veldig italo. Jeg har hørt den massevis av ganger.
Den Harrow «Mad Desire».
DAVID: Åja? Det er italo sånn som puristene liker den. For to uker siden spilte jeg med Alden Tyrrell og det nye bandet hans, The Hasbeens. Et veldig bra band, forresten. Det er veldig rart, men han og den scenen han tilhører i Holland lever helt i sin egen boble, i et slags italounivers. Hvor alt dreier seg om italo. De gir ut fanstastisk musikk på vinyl, kanskje bare i 50 kopier av hver utgivelse. Jeg har sett Alden Tyrrell live to ganger, og det er de to beste performancene av elektronisk musikk jeg har sett. Han har nydelige melodier, og er en ganske spesiell fyr. Sjenert og liketil. For meg er han et geni. Når vi gjør fester med Valerie prøver vi alltid å ha med noen sånne folk. Vi digger Lifelike, Fred Falke, Alan Braxe og den skolen også, men disse har holdt på med den samme musikken siden midten av 90-tallet. Vi liker å introdusere nye folk for dem, så de ser hvor den nye musikken kommer fra.


DAVID: Veldig effektivt. Bra DJ-musikk.
FRÉDÉRIC: Jeg vet ikke hva det er.
Har dere hørt om David Rubato? Han bor i Paris, tror jeg.
DAVID: Å! David Rubato. Lovelock (Valerie-assosiert, amerikansk artist) holder på å gjøre en remix for Institube med ham. Ikke denne låta, jeg husker ikke hva den heter.


FRÉDÉRIC: Ah, jeg elsker sånn musikk som det her. Klassisk disco. Virkelig. Da jeg var yngre hadde jeg det for meg at jeg skulle lage et old school funk/disco-band, med ordentlige instrumenter, strykere etc. Kanskje jeg en dag kan får gjort det. Hva er det?
Det er Todd Terjes edit av Dennis Parkers «Like An Eagle». Todd Terje er en DJ fra Oslo som mange mener er en av verdens beste discoedit-produsenter. Dennis Parker var en pornostjerne på 70- og 80-tallet. Han spilte i masse filmer. Så gjorde han et album i 1979, før han ble diagnostisert med aids.
FRÉDÉRIC: Litt som Dirk Diggler, med andre ord.
(broa med aaaa-koret kommer inn)
DAVID: Det er homsemusikk.


FRÉDÉRIC: Nice. Dette minner meg faktisk om Cameo. Det har noe av den samme bouncen.
DAVID: Jeg melder pass.
Ikke meningen å gjøre dette vanskelig, men det er sikkert ganske obskurt. Fyren heter Jules Shear. Låta («When Love Surges») er produsert av Don Was, fra Was Not Was.
FRÉDÉRIC: Kult. Jeg liker det. Melodisk og funky på samme tid.
Hva er viktigst for dere, og for andre Valerie-artister? Både harmoniene og melodiene står veldig sterkt.
FRÉDÉRIC: Melodiene for meg.
DAVID: I Valerie er det to parallelle ting: melodi og dansegulv, og de er like viktige.
FRÉDÉRIC: Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg er enig. Jeg føler at mye av musikken vi lager er ren popmusikk. Melodien har hovedrollen, rytmene er der mer for å hjelpe melodien.
DAVID: El Pais, den spanske avisa, skrev i en artikkel at det vi gjør er å skape en ny Italo-scene. At vi er romantikere på samme måten som man var romantikere på 80-tallet.
FRÉDÉRIC: Det er funny. Folk spør oss alltid om hvordan vi vil beskrive musikken vår. Jeg har begynt å si at det er romantisk electro. Den er romantisk på grunn av alle følelsene. Som nostalig, melankoli og kjærlighet. Ja, vi er romantikere og vi er stolte av det.
Postet av Gaute Drevdal / Musikk    
 
NOK EN ARTIG BLINDEBUKK DETTE HER! Morsomt at artistene alltid vet om de liker det etter at de har hørt hvem det er som har sangen.
Postet av , tirsdag 9. des / 00:15

 
GØY 🙂
Postet av , mandag 8. des / 14:06

 
veldig trivelig lesning! blindebukk er fantastisk
Postet av , mandag 8. des / 11:58

 
Blindebukk er noe av det bedre på smug. Ever. Tommel’n opp!
Postet av , mandag 8. des / 09:00

 
Sistelåta var fet! Veldig retro da, men. Funny at de plutselig digga den låta etter at de fikk høre at det Lindstrøm. Fordomsfulle franskmenn er vel kanskje ikke noe nytt
Postet av , mandag 8. des / 02:28Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris