GJESTELISTE
SMUGSØK
 

ONSDAG 26. NOV / 17:51
Smug-horoskopet

Kongolesere kakker hverandre ihjel, mellomtonen på Fisk og Vilt forsvinner, Top Model slutter og Knut Bjørnsen dør. Hvorfor skjer alt dette, og hvordan vil det påvirke fremtiden din? Smuglesning har konsultert landets mest jordnære astrologer og spåmenn for å kunne gi deg et horoskop som er så vitenskapelig korrekt som mulig.

21.jan. – 19.feb. 

Solen går sammen med Merkur i dag. Lengselen etter å offentliggjøre tanker og ideer vil være merkbar, spesielt for de som er født mellom mai og juni. En tur på toalettet i morgen vil gi deg noe å tenke på. Friskt blod på toalettpapiret? Spennende saker, og en ny retning i livet ditt. Du er nok enda for ung for endetarmskreft, men du er ikke for ung for effekten av treg mage over tid. All den pressingen, kun for å spare noen få minutter. Å, din dåre. Trykket har gjort at blodårene i endetarmen eser ut som åreknuter der bak. Du dævver nok ikke enda, men tro oss, det blir smertefullt hele veien til graven.

20.feb – 20.mars 

Pluto entrer Steinbukken på torsdag. Denne fjerne planeten er svært langsom i bevegelsene, slik at overgangen blir dypere og mer betydelig(?). Pluto har selv et potensielt undergravende særtrekk, og denne tendensen gjør at din gamle far plutselig mister taleevnen. Også midt i julestria, da. Hva skal lille mor gjøre når far bare sitter og sikler ved kjøkkenbordet? Du må selvfølgelig steppe opp. Resten av livet. Seigdævving på dere begge.


21.mars – 20.apr.

En ekstraordinær nymåne på torsdag aktiverer din herskende planet Mars. Dette gjør at du sigger 76 Kent på fest og våkner opp med KOLS. Du ringer Lungesenteret på Ullevål Stadion, men får time først 13. februar 2009. En hel juleferie med dødsangst, tung pust og slimfille i sengen. Du kan bli involvert i opphetede diskusjoner omkring røyking og utagerende livstil og det er lett å bruke opp energien på feil ting. Lykkeplaneten Jupiter står gunstig i forhold til penger og investeringer i begynnelsen av måneden, men legeregninger og medisiner spiser opp alt og du ender opp alene med en Grandiosa julaften. Familie og venner tror du er smittsom.


21.apr. – 21. mai

En uheldig krysning av måne og Merkur gjør at enkeltmannsforetaket ditt, som du opprettet i håp om en DJ-jobb (eller kanskje platekontrakt???), blir skjønnsliknet og du skylder Da Man godt over to hundre tusen. Gode kontakter i Warszawa kommer imidlertid til unnsetning med en avtale på polsk makka du ikke kan si nei til. Din hersker Mars tredde inn i Skytten den 16. november og begynte en mer optimistisk og lys periode. Du tar sjansen. Dessverre er tollerene på Swinesund godt beskyttet av en sterk Saturn og resten av måneden må tilbringes i celle på Kløfta. Med sår rompering og enda mer gjeld smugler du ut følgende lapp med en stripete fengselsvakt: «La meg dø. La meg få dø….»

22.mai – 21.juni

På fredag kommer Venus i sekstil til Uranus, og bidrar til intensitet i relasjoner. Dette innebærer en sosial tid for de med fødselsdag omkring 9. januar, 10. mars, 10. mai og 11. november, og dere kan vente en ganske hyggelig flørt når Purified In Blood holder konsert på Blå. En samtale med en nær venn gjør at du får en fiks idé. Ja, kanskje det er på tide å gjøre noe med kostholdet. Hva om også du kanskje skal begynne på den blodtypedietten? Men hvilken blodtype har du? A? B? Eller kanskje A.I.D.S? Vi garanterer for det siste. Ta en test, og se om horoskopet stemmer. Det gjør det nesten alltid.

22.juni – 23.juli

Merkur kommer sammen med Mars på lørdag. Dette er den klassiske kombinasjonen av kommunikasjon, spesielt muntlig eller på mobilen. En sort katt miger i oppgangen din. Jøssenamn, kan det være den samme katta som figurerer på flere lapper i nærområdet? Den er savnet. Det er utlovet hele to tusen kroner i belønning sier dem – det er femti nigerianerkyss, det?!? I denne månefasen, hvordan skal du angripe problemet? Feig som du er lar du katta fortsette å pisse, mens en gammel dame dør alene i gården ved siden av. Hun etterlater seg to tusen kroner til Vigrid.

24.juli – 23.aug.

De som er født omkring 12. januar, 12. mai og 14. september kommer ikke på nett hele uka.

24.aug. – 23.sept.

På søndag kommer Venus i trigon til Saturn, og en ny person dukker opp i livet ditt. Han er fra Georgia og vil ha penger. Å, han er en harding kan du tro. Og lille deg har ingenting å stille opp med. Ikke har du vett til å ta kontakt med myndighetene. Da står du alene tilbake med valget: Skal du gi ham alle dine oppsparte midler og håpe at han er fornøyd med det? Eller skal du legge litt til side, slik at du klarer å betale for deg til du får en ny jobb? Hva skjer om han oppdager at du har stukket unna grunkene hanses? Her trengs handlekraft. Og det har dessverre planetene berøvet deg for. Om du ikke velger rett, ender det med endeløs analpenetrering samt regulering resten av ditt trygdede liv.
24.sept. – 23.okt. 

Denne uken blir ubehagelig, da Mars kommer i semikvadratur til Jupiter. Energien fra Mars, og overdrivelsen fra Jupiter, får tingene til å komme ut av kontroll. Det kommer kanskje en mail fra en gammel venn. «Hei, ser ut som vi har brukt den gamle hotmailadressen din, vil bare minne deg på julebord neste uke, du må betale med en gang helst. Hilsen gamlegjengen fra Fleskum Videregående». Dum som du er betaler du dyre kroner for å sitte og hate en hel kveld med prat om jobb, parkett, rusavhengighet og gamle dager. Du kan likegodt dævve med en gang. Dersom du har bursdag omkring 10. februar, 27. mars, 12. mai, 28. juni, 14. august, 29. september, 13. november og 28. desember, kan du tjene mye på å vaske rumpekluten din mer enn én gang i uken.

24.okt. – 22.nov. 

Som det godtroende mennesket du er, har du lånt bort dine resterende penger til en rogalending i stripete genser. Sønn av en biskop er han. Aldri mer bør du oppsøke chat-rooms, spill-fora eller sportsbarer. Han skylder jo bare 26.6 millioner, så du står helt sikkert først i køen med dine usle 6000,- i minus. Lykkeplaneten Jupiter garanterer for dine innskudd.

23.nov. – 21.des.

Ettersom det både er nymåne og Uranus avslutter en retrograd bevegelse, er det duket for en svært spennende uke. De som er født omkring 10. mars, 11. juli og 11. november stråler av lykke. Alle dere andre vil oppleve følgende: En reklame fra UNICEF ruller over fjernsynsskjermen. Den er sterk, mest sannsynlig ekte, og den går rett i fletta på deg. Du betaler to hundre kroner med mobilen og føler deg litt bedre. Ved Odin, allerede i neste pause kommer nok et hjerteskjærende budskap om nød, bedervelse, mangel på sentralstyre, og anarki i praksis. Hva skal en stakkar gjøre? Dævve seg sjæl, vel?


22.des. – 20.jan. 

Venus er denne måneden så sterk at til og med hun stuttjukke på regnskapsavdelinga virker digg med litt sminke og i kjole fra Vero Moda. Olafia-klinikken er ikke enig, konstaterer syfilis og sender deg for å dø i et polstret rom ute på landet. Harde bud. For en hardhaus som deg er dette bare en «challenge». Du har jo gjemt en hemmelig radiosender under forhuden, ikke sant? Og om den skulle gå fyken så har du jo de gode gamle transistorene i amalgmafyllingene, de skuffer jo aldri. Og hvis alt skulle gå ad undas, så ligger det ei lommelykt støpt inn i hoftebenet ditt. Finn frem en skje og start hakkinga/skrapinga/gravinga.

Tekst: Ando Woltman og Olav Brekke Mathisen
Postet av Olav Brekke Mathisen / Generelt    
FORRESTEN: GJETT HVILKET STJERNETEGN JEG ER FØDT I????
……………. ………… ……….. . … . . . . . FISKene!!!!! helt VILT!
Postet av Hele Fitta, torsdag 27. nov / 20:47

 
F#K OG VILT
Postet av wannabestøyvind, torsdag 27. nov / 19:26

PS
smug spiller plater på FISK OG VILT i kveld. Kom innom. PÅ FISK OG VILT!! Du også, Røa. Siden du er på fornavn med meg er det vel på tide at jeg blir på fornavn med deg, mener jeg?
Postet av Fitta, torsdag 27. nov / 19:07

 
ja, det er helt (fisk &) VILT!!!
Postet av HF, torsdag 27. nov / 19:06

 
VM i å nevne Fisk og Vilt
Postet av Iii, torsdag 27. nov / 18:51

ps
obamolav/woltmann 09!
Postet av HF, torsdag 27. nov / 17:17

Hepp RMD:
den klaginga på mellomtonen hørte jeg om for første gang rett før jeg dro ned på F&V; for å spille på lørdag, sjekk underskoginnlegget til støyvind dtaert lørdag kl 22:00. Så kanskje det låt så jævlig fordi anlegget var FUCKA, rett og slett? Det er det ikke så mye en skarve DJ kan gjøre noe med, dessverre. Beklager den snurte tonen, men yrkesstolthet osv. koz!
Postet av Hele Fitta, torsdag 27. nov / 17:11

 
ALLE ELSKER OLAV!
Postet av , torsdag 27. nov / 15:01

 
ALLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Postet av , torsdag 27. nov / 15:01

 
Skulle ønske jeg var tyr!
Postet av Makka-Lise, torsdag 27. nov / 14:01

 
En av de største vi har i NORGE
Postet av , torsdag 27. nov / 10:42

 
OLAV BREKKE FOR PRESIDENT
Postet av , torsdag 27. nov / 10:41

 
Olav, dette er helt fantastisk!
Postet av , torsdag 27. nov / 09:26

Hepp
Det med mellomtonen er pga at Martin maltrakterte det anlegget til det ugjenkjennelige på Lørdag.. Untz untz ble til utz utz og noe grønnjævlig mye clipping… Kanskje Per burde spurt Blå eller Villa om litt guidance på lydfronten
Postet av RMD, torsdag 27. nov / 03:19

Hepp
Det med mellomtonen er pga at Martin maltrakterte det anlegget til det ugjenkjennelige på Lørdag.. Untz untz ble til utz utz og noe grønnjævlig mye clipping… Kanskje Per burde spurt Blå eller Villa om litt guidance på lydfronten
Postet av RMD, torsdag 27. nov / 03:15

åhåhåååh
 
Postet av , torsdag 27. nov / 01:42

hahaha!
 
Postet av , torsdag 27. nov / 00:14

Bra!
Dette var bra! Stemte på en prikk — og jeg er vannmann!
Postet av Mack & knives, onsdag 26. nov / 22:38

 
ha ha aha, good ol’ feelings!
Postet av , onsdag 26. nov / 20:26

 
Hva sier horoskopet om sjangsene for at du gir ut en roman neste høst?
Postet av R, onsdag 26. nov / 20:02

 
Hihi. Dette er morsomt! Vil ha meeeer! Uten ironi, og med dyp oppriktighet mener jeg at du skriver jækla godt, du Olav Brekke Mathisen-fyren.
Postet av B.Bacharach, onsdag 26. nov / 19:57

 
Herregud, vi har ikke hatt nett fra søndag av, spot on!
Postet av benchmark, onsdag 26. nov / 18:50Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris