GJESTELISTE
SMUGSØK
 

SØNDAG 9. NOV / 14:13
Stopp en HAL!NRK PeTre: størst på sex, samliv og sideprosjektene til Briskeby. Olle og HAL, vil dere lage nettradio for oss?? Moslet, vi har nummeret til en seksten år gammal jente som begynte å spille bloghouse på laptop i september hvis du trenger litt friskt blod til å erstatte Olle. Det er bare å spørre. Eller … når vi tenker oss om har du nok nummeret hennes fra før, ja.
Postet av Hele Fitta / Generelt    
Innhold og dybde er åpenbart din styrke. Jeg mener fortsatt du er en sentimental nostalgiker som vil ha P3 (PeTre) slik det var på nittitallet når du var ung slik at du selv skal slippe å måtte innse at du er på vei inn i P2/P1-alderen. Når det er sagt så er jeg selvsagt enig i at P3 skal ha progressive, interessante musikkprogrammer, men jeg mener at disse skal styres/frontes av ungdom og ikke gamliser. Personlig ser jeg frem til å høre på HAL på dagtid da jeg sjelden hører på radio på kvelden. For ordens skyld kan jeg presisere at jeg ikke har og aldri har hatt noe med P3 eller Moslet å gjøre. Men for all del, sug i vei og ha en fin helg.
Postet av John, fredag 14. nov / 19:52

 
du gjør samme feil i din bedømmelse av mine innlegg som du gjør i din bedømmelse av PeTre: du fokuserer på FORM og overflate istedet for innhold og dybde. Sug og svelg, trivelig helg!
Postet av Fitta, fredag 14. nov / 19:09

Jøss for et engasjement.
Og «banalt og forutsigbart» rammer ikke en anti-Moslet debatt før jeg entrer den? Godt da at alle disse «pisse i fleisen» innleggene dine er så nyskapende og overraskende.
Postet av John, fredag 14. nov / 11:28

Jøss for et engasjement.
Og «banalt og forutsigbart» rammer ikke en anti-Moslet debatt før jeg entrer den? Godt da at alle disse «pisse i fleisen» innleggene dine er så nyskapende og overraskende.
Postet av John, fredag 14. nov / 11:25

 
beklager, legger meg flat. jeg overså at du faktisk skrev det, fordi innlegget ditt var så utrolig banalt og forutsigbart at jeg sovna midt inni, selv om det bare var på ni setninger. Godt gjort, forresten.
Postet av Hele Fitta, fredag 14. nov / 10:58

jada
Etter min logikk burde, som jeg skriver, Moslet også flyttes over til P2 ja.
Postet av John, fredag 14. nov / 10:43

ha ha
fint at du unngår å touche inn på noe som helst av det vi snakker om. Poenget er jo hva slags musikk PeTre spiller, ikke hvor gamle de som spiller den er. HAL og Olle spiller ny musikk, de formaterte flatene som liksom skal være skreddersydd for kidsa er full av forgubba rock (og nyere hits som jeg antar de fleste kidsa var lei av på YouTube ca to måneder før de ble alista på PeTre). Etter din logikk burde vel også Moslet gå, forresten? Merker meg også at alle som snakker PeTres sak her er anonyme og/eller PeTreansatte.
Postet av Hele Fitta, torsdag 13. nov / 23:19

VEKK MED GAMLISENE
Denne sentimentaliteten deres må dere faen kutte ut. Dere er jo bare nostalgiske gamliser som vil at ting skal være som de er for at dere ikke skal føle dere så gamle som dere faktisk er iferd med å bli. Dere er i P1/P2 segmentet alle som en og burde være fornøyde med at et bra program som HAL´s flyttes dit. Dagtid er jo også helt topp. Det samme burde OLLE, TOMMY TEE OG STRANGEFRUIT. Inn på P1 sammen med Herreavdelingen, IRMA 1000, XL og om en sesong eller to burde Osenbanden følge etter. Bli voksne, jævla patetiske wannabe-teens. P3 må være et sted for ungdommen både som programledere og lyttere, ikke et sted å samle opp gamliser. Det er ikke ofte jeg er enig med Moslet, men her er han on point. Nå burde jo forøvrig han også flyttes over til P2 snart.
Postet av JOHN, torsdag 13. nov / 23:01

 
rent personlig blir jeg langt mer pissed (pun intended!) hvis en 17-åring setter på hjerteskjærende dårlig bloghouse så kanalene overstyres på en klubb, enn hvis en 17-åring pisser meg i fleisen mens vi har sex uten å spørre først. Det første er også en langt mer aktuell problemstilling for meg. Og et vel så utbredt problem, sånn rent generelt. Men fra spøk (vel, egentlig ikke) til alvor: jeg tror ærlig talt du overvurder den jevne lytter litt hvis du ikke tror munnskjenkfunksjonen trengs i dagens musikklandskap. Hvorfor har vi ellers blogger, liksom? Og hvorfor BRUKER faktisk folk blogger såpass aktivt? Og igjen: helt unødvendig og irrelevant å fokusere så sterkt på person her, enten vi snakker om HAL, Olle eller Håkon. (at protestene er rettet direkte mot Moslet er derimot både nødvendig og relevant, da det er han som har ansvar for avgjørelsen og fronter den i media)
Postet av Hele Fitta, onsdag 12. nov / 14:52

Alex
Hele fitta: urinsex-analogien din mener jeg ikke holder mål. Ja, det musikkflommen er enorm der ute, men jeg tror for det første det er vitkigere at kidsa lærer at man skal være varsom med å pisse på folk man har sex med, enn at de skal være varsomme med å høre på feil bloghouse. For det andre tror jeg at 15-20 åringer er veldig flinke til å orientere seg i musikkjungelen på nettet helt uten hjelp fra Olle Abstract. Dessuten mener jeg det er på sin plass å spørre seg om ikke Olle Abstracct har beveget seg fra å være en som hentet undergrunnen fra London, Berlin og New York hjem til Oslo, til å i langt større grad være en DJ som reflekterer det musikkbildet som kidsa allerede har gjort til sitt eget gjennom andre kanaler? Altså at rollen som kulturformidler har blitt svekket?
Postet av , onsdag 12. nov / 14:26

Hvem faen ansatte Moslet?
Jeg aner en konspirasjon om at han er hemmelig agent ansatt av Jan fredrik Karlsen og at de har inngått en pakt om å fjerne all musikk med innhold fra hele kongeriket.
Postet av Dadadada, onsdag 12. nov / 09:49

 
de av oss som evt ikke betaler lisens finansier den jo gjennom skatten uansett. men jeg har lyst til å si en ting til Moslets forsvar: han har ingen enkel jobb. det er dessverre slik i dag at man i en stilling som hans også må ta hensyn til markedsandeler o.l. for å forsvare kanalens relevans. Det er en jævlig tricky balansegang, og jeg har all respekt for hvor vanskelig det må være. reneste linedansen faktisk, men nå har han snubla og er i fritt fall, hvor er sikkerhetsnettet?
Postet av Hele Fitta, tirsdag 11. nov / 21:03

 
…levedyktig/markedsorientert/ konkurransedyktig – føkkings mantra som dras frem hver gang konformiteten senker seg. Trodde vi diskuterte en statsfinansiert kanal vi alle(fleste) sponser med lisenspenger? (vent litt..- skal bare hive innpå noe Nyco for magan..)
Postet av god`s cop, tirsdag 11. nov / 20:33

 
sorry, men det argumentet holder ikke en millimeter. «du finner alt av obskur musikk på internett». jepp, men du finner ALT innen obskur «seksualopplysning» på internett også. det gjør faktisk ikke behovet for et program som Juntafil mindre at trettenåringer får urinsex i fleisen hver morgen, snarere tvert imot, det øker behovet for kyndig veiledning (dog kanskje ikke til fem dager i uka i prime time). På samme måte er det med musikk. Jo mer musikk som er tilgjengelig, jo mer trenger vi dyktige munnskjenker, veivisere og formidlere som Olle og Hal (og sikkert hun Patrizia, må innrømme at jeg ikke kjenner programmet hennes annet enn av omtale). husk også at PeTre har et ansvar ikke bare mot lytterne, men også mot kulturlivet. Det er faktisk veldig mye spennende som skjer innen klubbmusikk fra Norge nå. Når horder av unge folk nærmest tilber Todd Terje som en GUD rundt om i verden, er det merkelig prioritering å legge ned det eneste programmet som spiller musikken hans (og f eks DiskJokke, eller Prins Thomas eller osv) på PeTre. Strengt tatt burde det være noe tilnærmet en PLIKT for PeTre å gjøre det de kan for at også NORKE 20-åringer skjønner hvilket sjeldent talent folk som dette er.
Postet av Hele Fitta, tirsdag 11. nov / 20:18

Trist men riktig?
Når Olle Abstract ble hyret inn av NRK på nittitallet var programmet hans (og Pål sitt) en av de meget få mulighetene vi som dengang var tenåringer hadde til å sjekke ut klubbmusikk. Olle fortjener mye av æren for å ha spredt sjangrene han representerte til folket. I dag er det annerledes. Det holder å nevne ett ord: internett. Den transformasjonen av forbrukervaner internettet står for, er P3 nødt til å forholde seg til for å være en levedyktig kanal. Selvsagt er det litt trist at Olle må gå, det synes jeg også, men dersom jeg forsøker å løsrive meg litt fra eget sentiment ser jeg jo at dette som skjer nå kanskje ikke er så fjernt som noen skal ha det til.
Postet av Alex, tirsdag 11. nov / 17:40

sakset fra db.no
Norges bitreste Skrevet av Anja 11.11.2008 kl. 15:25 Finnes det bitrere folk i Norge enn kasserte P3 DJ’er? Håkon Moslet prøver å drive en respektabel kanal som henvender seg til unge folk i Norge, ikke surmaga naivister som Kim Hiorthøy, passiv-aggressive Natt & Dag avskal og gamle Head-On-syrehuer. Hva slags stilling skal Håkon Moslet ta til at Harald Are Lund gikk med FNL jakkemerke på 70-tallet?. P3 prøver å være den største og viktigste kanalen for unge, med et bredt tilbud til de musikkinteresserte, de som søker ny underholdning/humor og nyheter. Den formaterte flaten som alle trygdede indiehuer er så livredde for, blir faktisk bare marginalt større da det for første gang på mange år kommer en uformatert flate på dagtid tidlig i 2009. Hvem skal ha æren for det? Det er lettere enn noensinne å oppsøke ny og eksperimentell musikk via internet. Skal P3 eldes med lytterne eller skal den fortsette å være en kanal av og for unge? Hahaha! hun må jo jobbe i petre. Flott drama hele denne saken. Det er for meg helt sjuk dårlig argumentering for å kutte ut disse folkeopplyserne på radio. Det er jo som å bytte ut barnetevens «Det var en gang et menneske» med teletubbies – mmm… det var kanskje der faenskapen starta.
Postet av poinnbrok, tirsdag 11. nov / 17:33

sakset fra db.no
Norges bitreste Skrevet av Anja 11.11.2008 kl. 15:25 Finnes det bitrere folk i Norge enn kasserte P3 DJ’er? Håkon Moslet prøver å drive en respektabel kanal som henvender seg til unge folk i Norge, ikke surmaga naivister som Kim Hiorthøy, passiv-aggressive Natt & Dag avskal og gamle Head-On-syrehuer. Hva slags stilling skal Håkon Moslet ta til at Harald Are Lund gikk med FNL jakkemerke på 70-tallet?. P3 prøver å være den største og viktigste kanalen for unge, med et bredt tilbud til de musikkinteresserte, de som søker ny underholdning/humor og nyheter. Den formaterte flaten som alle trygdede indiehuer er så livredde for, blir faktisk bare marginalt større da det for første gang på mange år kommer en uformatert flate på dagtid tidlig i 2009. Hvem skal ha æren for det? Det er lettere enn noensinne å oppsøke ny og eksperimentell musikk via internet. Skal P3 eldes med lytterne eller skal den fortsette å være en kanal av og for unge? Hahaha! hun må jo jobbe i petre. Flott drama hele denne saken. Det er for meg helt sjuk dårlig argumentering for å kutte ut disse folkeopplyserne på radio. Det er jo som å bytte ut barnetevens «Det var en gang et menneske» med teletubbies – mmm… det var kanskje der faenskapen starta.
Postet av poinnbrok, tirsdag 11. nov / 17:15

nix, ikke så enkelt, beam
for det første: tar du dette rett ut fra lufta eller referer du til en lytterundersøkelse du har laget selv? For det andre har hverken HAL eller Olle fått noe tilbud om tilsvarende programposter i P2 (HALs time på dagtid teller ikke her). For det tredje handler dette like lite om personene Olle Løstegaard og HArald Are Lund som det handler om personen Håkon Moslet. Det handler om PeTres redaksjonelle profil som statskanal, og om hvordan tre programmer (altså inkl Tinnitus) som leverer et viktig tilbud til lytterne, et tilbud som er viktig nok til at store deler av kulturlivet engasjerer seg i en underskriftskampanje for å reddde det, etter alt å dømme blir erstattet av formattert musikk og løst prat. (med et lite unntak for Tinnitus, men det er stor forskjell på den redaksjonelle profilen til Tinnitus og Pyro også).
Postet av mvh Fitta, tirsdag 11. nov / 16:34

Høns med fjæring
Her er en ønskereprise. Gjentakelse er, om man skal tro p3ledelsen, sannhet: Det er forbanna frekkt av p3ledelsen å late som vi har missforstått. ALLE vet at HAL får beholde sendingene med gammel musikk på mandager. Vi er sure fordi den med NY musikk forsvinner.
Postet av andreas tellefsen, tirsdag 11. nov / 16:14

Act your age.
Både Olle og Lund har for gammle lyttere til P3. Flytt dem til P2. Enkelt.
Postet av Beam, tirsdag 11. nov / 16:07

Nina,
gamle kollega: jeg synes egentlig det hadde vært mer interessant om du DELTOK i debatten og SVARTE på kritikk i stedet for å poste en identisk post tre ganger. De to siste fjernes når jeg er på en kjappere maskin. Og NArve; hvis folk har noe å si til Moslet foreslår jeg en mail til hakon.moslet@nrk.no istedet for å øke webtrafikken til PeTre og dermed la NRK-ansatte lire av seg piss som «takk for at dere skaper oppmerksomhet rundt oss!»
Postet av Hele Fitta, tirsdag 11. nov / 15:45

Hvis dere har noe å melde direkte til Moslet
så kanskje han leser tråden «http://nrkp3.no/p3-sjefen-hoerer-paa-deg/» oftere enn han sjekker denne?
Postet av Narve Rikskringkasting, tirsdag 11. nov / 14:38

 
moslet skulle hatt sparken for leengst! når du a-lister artister som karpe diem, metallica og madcon, fortjener du ikke annet enn å brenne i helvete!! moslet, du er musikksjef i p3 – ikke the voice eller nrg! høreru!!!
Postet av b9h, tirsdag 11. nov / 13:13

 
 
Postet av Eirik Larsen Sandnes, tirsdag 11. nov / 11:56

 
…selvfølgelig skjønner Moslet godt hva bakgrunnen for dette engasjementet er; P3 glir lenger og lenger inn i den formaterte tåkeheimen – detaljene i denne operasjonen er ikke hovedpoenget. Mer «smal» musikk til folket takk!
Postet av god`s cop, tirsdag 11. nov / 11:14

Hater Moslet
Oppropet var for de som mener Moslet må tenke seg om. Jeg mener han skulle fått sparken for lenge siden.
Postet av RT, tirsdag 11. nov / 10:25

Kanskje kommer Kongen
§ 2-4. Melding fra statsmyndighet m.v. Kringkastere skal etter regler Kongen gir, sende meldinger fra statsmyndigheter når det har vesentlig betydning. Kongen kan gi forskrifter om kringkasteres virksomhet under beredskap og krig. Endret ved lov 14 jan 2000 nr. 5 (i kraft 20 jan 2000 iflg. res. 14 jan 2000 nr. 30). dette er vel beredskap??
Postet av Håkon Vinnogg, tirsdag 11. nov / 01:36

Hva vil egentlig p3?
Hva er målet dems? Jeg skjønner det ikke… «Kidsa» som Moslett prøver å kapre hører jo allerede Karpe Diem og Madcon og slik musikk på NRG! De vil jo ikke over til P3… La Moslett styre 07-1800, og få inn veteranene på kveldstid… Dessuten så kan de utvide spillelistene sine for det er nærmere repeat enn rotasjon på P3! Kanskje få inn noe ungt blod for Moslett, han er jo ikke akkurat en ungfole selv!
Postet av Glenn, tirsdag 11. nov / 01:23

Dypere
Det virker som om vår kjære Moslet ikke forstår at denne underskriftskampanjen er basert på en trend som har bygd seg opp over tid. Fokusen fra Moslet sin side for å fjerne underskriftskampanjen er jo kun vinklet mot at Harald Are Lund beholder tid på kanalen og IKKE forsvinner. Men det folk her har skrevet under på er etter min mening at p3 har gjort en del grove grep de siste ÅRENE som har vært helt i motsatt retning av hva man skal kunne forvente seg av en statlig drevet radiokanal. Overivrig A-listing, folkeopplysningsmessig sett totalt innholdsløst programinnhold, hyping (og spilling) av en håndfull artister i et like drøyt format som presidentvalget, neglisjering av spennende undergrunns-sjangere (som i bunn og grunn er de som styrer de musikalske trendene til Moslet-pop’en), og alt for stor andel av «gamle slagere». Det er lov å danse jenka, men dette er for mange skritt tilbake! 2 fram Moslet! P3 undervurderer dagens unge (mellom 15 og 30 som Moslet melder) drastisk! En utfordrende linje som setter igang kulturelle og politiske små grå ville vel vært mer i tråd med skattebetalernes interresser. Eller? «Ja men vi har jo…» Dette svaret er helt irellevant!! Det er en trend man her prøver å motarbeide, og selvsagt ikke de få gode programmene som er igjen på kanalen. Takk for Lydverket, Pyro, Friendly, Urørt og Osenbanden! Moslet… vær så snill å ta inn over deg at MANGE i musikk-Norge er UENIG i dine valg!!
Postet av Håkon Vinnogg, tirsdag 11. nov / 01:17

Slutt og tull a Nina
Nina: Er det direkte feilinformasjon å skrive at HAL tas av lufta når han mister mesteparten av sendetiden sin? Det er jo ikke akkurat et lite inngrep for å si det mildt… «Nei, vi dreper ikke programmet: Vi bare kutter over pulsåren og holder hodet under vann, så får vi se hva som skjer.» Stå ihvertfall for hva dere gjør!
Postet av LeCapitan, mandag 10. nov / 17:14

Formatering
Hva i all verden er det som får Håkon Arslet til å tro at «kidsa» liker å høre de samme tolv låtene om og om og om igjen??? ALLE synes dette er helt jævlig!!
Postet av Formann Moe, mandag 10. nov / 15:54

 
…hahaha – godt du fikk kjørt det viktige innspillet der en gang til Nina; hadde nesten glemt det jeg.P3p3P3p3P3 – sitter nå.. ..
Postet av god`s cop, mandag 10. nov / 15:35

men det er klart ..
..jeg skjønner jo hvorfor dere er mer opptatt av å diskutere detaljer som dette enn sakens pinlige kjerne.
Postet av HF, mandag 10. nov / 15:17

Hei Nina!
lenge siden sist!! Jeg så innlegget i sted. Jeg er klar over hvordan dere foretrekker å skrive PeTre nå om dagen, men jeg holder det old school like that. It´s my prerogative. OK?
Postet av Hele Fitta, mandag 10. nov / 15:12

Petre
Når sluttet man å bruke navnet Petre? En annen ting som må med, Harald Are er skuffet over P3s avgjørelse, han er tilbudt et 1-times program på P2 i tidsrommet 14-15. Dermed blir det 2 timer mindre og på et ugunstig tidspunkt. Hurra.
Postet av Stian, mandag 10. nov / 15:11

dagbladet vs p3
Merkelig at det er så mye pes her om endringer i en ung radiokanal (naturlig greie for å gjøre jobben, eller?) – når db.no kjører direkte feil-info. Og folkens: NRK P3 er navnet, staves annerledes nå enn på 90-tallet…
Postet av ninanord, mandag 10. nov / 15:03

 
…wow – imponerende mange på del II allerde. Ja til Radio Smug!
Postet av god`s cop, mandag 10. nov / 14:30

Prioriter!
Kvitt dere med de ekle drillpikene i stedet p3, det dårligeste hørt på radio noensinne. Tar luven av detferskeste studentradioprogram
Postet av , mandag 10. nov / 13:53

 
Silje: Ja, forandring fryder. Variasjon fryder. Ikke preformatert dritt som P3 er full av fra før.
Postet av , mandag 10. nov / 12:49

Hei!
Moslet! Nå er det skjerpings, tenk igjen, og gjør det for musikken, eller gå! Dette er ikke akseptabelt.
Postet av mikkel Kluge, mandag 10. nov / 12:19

Den brysomme mannen..
Välkommna till framtiden , inget skall smaka något, inget ska kännas, inget sticker ut.. allt är bara som en en grå smet på himlen.. Vackert som skit
Postet av J, mandag 10. nov / 12:03

 
Både ja og nei MilJørund, P3 lages av folk som er eldre enn du og meg (jfr Nina Nordbø som uttaler seg nedenfor her), og som muligens tror at kidsa er like uinteresserte og lamme i hodet som de selv var som tenåringer. Interessant er det også å merke seg at jeg ser flere klubbkids som har underskrevet oppropet her. M.a.o. handler dette om mer enn alderssegmenter: Husk at selv om Olle er godt oppe i 30-åra, spiller han ute for 20åringer hver eneste helg.
Postet av Tranen, mandag 10. nov / 11:42

P 2 og en halv nå!
Vi må vel face at man blir for gammal for «ungdomskanalen» før eller siden. P2 er stort sett noe kulturkjerringete tullball, NRK bør se til hælvete å opprette P2 og P3s uekte barn, nÅ!
Postet av MilJørund, mandag 10. nov / 11:32

 
..Moslet er alltid klar for hugg..utskiftninger er jo bra for utviklingen. Bare disse blir tatt på et seriøst grunnlag..det er andre elementer som kunne trengt theboot. Spes mr.MessRadio..send melding send meldig send meldig…det er crap. Ikke hal & abs! Begge fockeFingre opp i været for smugRadio..melder seg som stunt reporter!
Postet av perE, mandag 10. nov / 11:23

dagbladet vs p3
Merkelig at det er så mye pes her om endringer i en ung radiokanal (naturlig greie for å gjøre jobben, eller?) – når db.no kjører direkte feil-info. Og folkens: NRK P3 er navnet, staves annerledes nå enn på 90-tallet…
Postet av ninanord, mandag 10. nov / 10:56

Forandring fryder
Hoho, gamle, grente gubber
Postet av Silje, mandag 10. nov / 10:55

 
bare en liten tilleggsopplysning: det som ikke engang er nevnt i oppslaget til Dagbladet er at de i tillegg kutter i sendeflaten til Urørt (ifølge mine kilder i hvert fall) …
Postet av Hele Fitta, mandag 10. nov / 10:02

Joa…Finfin ide
Smugradio er jo en kjempeide! Endelig kan folk slippe å måte slepe seg gjennom timesvis med Hvem Fingra Olava og Maria Mened mens de venter godlåt. P3 har blitt som hasjrøyking: Det var gøy første gangen, mens man nå bare hører på det for å prøve å oppleve den rusen man følte første gang. Gi Olle og andre det publikummet de fortjener. Og vær så snill ikke ansett Mina i prosessen
Postet av Kæpteinen, mandag 10. nov / 09:52

working on it
utfyllende info kommer når den kommer. men …det kommer, med ganske stor sikkerhet. hsssht!
Postet av HF, søndag 9. nov / 23:27

 
hahaha..♠
Postet av , søndag 9. nov / 23:19

Bombe
at dere har nummeret til en 16-åring period… Men seriøst, dere burde virkelig lage deres egen radiokanal, med det arsenalet av kids som hikstene sleper seg etter flere – eller – det ENE av redaksjonsmedlemmene det ikke gror MOSE på – så har dere en fin lytterbase for et p3kompetetivt program! Heia smugradio! www.smug.no/radio (Kommer forresten Olav Brekke til å måtte gjøre all jobben der også?) ((Og går morgensendingene direkte fra nachspiel på Alexander Kiellands plass?))
Postet av nova radio, søndag 9. nov / 23:17

 
ja, upresis journalistikk, men det er ikke det dette handler om.
Postet av Hele FItta, søndag 9. nov / 23:02

Fjæra og fem høns
Les db-saken om igjen. Overskriften er jo pur løgn. Hal tas jo ikke av lufta, har fortsatt program mandager. Enig at Petremusikken har blitt verre med årene, men da må da være måte på å utelate fakta. Dårlig journalistikk!
Postet av , søndag 9. nov / 22:25

 
Det holder ikke, han dodger unna de virkelige spørsmålene, selv om det er hyggelig og litt berolifgende at HAL får program på P2. Men spørsmålet om hva Moslet og PeTre ønsker å fylle sendeflaten med gjenstår. Og han nevner ikke Abstract en gang. Litt respektløst spør du meg.
Postet av Fittjof, søndag 9. nov / 22:13

Sakset fra db.no
Håkon Moslet: Må bare beklage at Dagbladets journalist villeder dere til å tro at Harald Are Lund tas av lufta. Sannheten er at han fortsetter med et ukentlig program på P3, samtidig som han er ønsket med et eget program på P2. At han fortsatt vil være å høre på P3 fra 2009 er kraftig underspilt i saken. At han er tilbudt eget program på P2 har journalisten rett og slett valgt å utelate fra saken. Det er forståelig at man forsøker å justere på virkeligheten for å få den til å stemme med den vinklingen man har bestemt seg for på forhånd, men man burde kunne forvente et litt annet nivå i en av Norges største aviser. ”Aldri sjekk i hjel en god sak” er noe journalister sier til hverandre når de går på fylla. I arbeidstida kan man ikke velge utelate opplysninger som åpenbart er relevant for saken.i er veldig stolte over å ha Harald Are Lund i NRK, og vi er særdeles klar over hans kapasitet. Det er derfor vi ønsker å ha han med oss videre. Samtidig fortsetter også Lydverket, Pyro, Urørt, Dj Friendly, Pia og National Rap Show. P3-kvelden vil med andre ord fortsatt være fylt av musikk du ikke får noen andre steder, samtidig som nye programmer sørger for fornyelse av tilbudet. Det er hyggelig at det er mange der ute som er engasjert i P3s musikktilbud, og vi tåler også kritikk for de grepene vi tar. Men det kan være greit for alle parter om engasjementet er tufta på realiteter og ikke på skildringer fra en Dagbla-journalist, i grenselandet til diktning.
Postet av , søndag 9. nov / 22:12

ord
Håkon aint shit
Postet av golden , søndag 9. nov / 22:11

!!
vi må få på plass noen tekniske løsninger først, men forslaget var absolutt seriøst ment!! vi ringes, let’s do this!!
Postet av Fittjof, søndag 9. nov / 19:49

 
Hei Fitta… Ring meg, lager gjerne nettradio for dere! – Olle Abstract
Postet av , søndag 9. nov / 19:33

moslet er en av de verste personene som får uttale seg jevnlig i norske medier
han er samtidig blant norges dårligste musikkjournalister, en fantastisk bragd
Postet av kolibrio k-wiz francisco bris, søndag 9. nov / 18:41

 
er hun digg, selv om hun skal på radio bør hun være hotness.
Postet av leif, søndag 9. nov / 16:23

 
Moslet skal skitakles.
Postet av , søndag 9. nov / 14:46Legg til kommentar

Overskrift

Tekst

Navn


Vis eldre poster

GALLERI | Svett på BLÅ
Øyanatt-programmet (nesten) komplett!
VIDEO | Kap Bambino "Hey!"
VIDEO | Lily Allen "22"
Thunderheist DJs på Blå
Erykah Badu på Sentrum Scene
DASH SNOW R.I.P.
Illegal mixtape fra Buraka Som Sistema
Det jäg som er döden på Gloria Flames
Hecklerens paradis
SMUG-TV | Jesse Hughes fra Eagles of Death Metal
SLADDER | Tilfeldig nyheter
RIP | OsloNights.no
VIDEO | Birdy Nam Nam "The Parachute Ending"
HATTEHUMOR | 30 millioner pluss minus
Sommerhit fra skyggesiden: "LOL :)"
SMUG-TV | Necro
INFOTAINMENT | Seksualundervisning
SØNDAGSKONK | Uten premie (Footfood)
KLUBB | Fac 502 Volume 2
SPRÅK | Journalnorsken
KUNST | Hes og Inti på KHK
NEDTUR | Grafittien på Internasjonalen
SMUG-TV | The Ting Tings backstage
VIKTIG Å FØLGE MED, ELLER?
KLUBB | Bitch Boys på Stratos
Stopp bloggpressen! Lady Gaga leser Rilke!
VIDEO | Calvin Harris "Ready For The Weekend"
SMUG-TV | Lykke Li i solnedgang
KLUBB | Sissyfus på Internasjonalen
KLUBB | 50% med Erland & Simen
IRONIEN - og hvorfor den må få leve
Fandango fyller år
KLUBB | DJ Beinhard + Ubuden gjest på Fisk og Vilt
SLEPPFEST | Fan Fanzine #3
MOTE | Chronicles Of Never
BILDER | DIPLO
KONSERT | Shugo Tokumaru
RED ALERT!
VIDEO | MSTRKRFT "Heartbreaker" ft. John Legend
FILMKLUBB | Woodstock, Directors Cut
SMUG-TV | Rusko på Hovestranda
OSLO LIVE | Mer gatemote
FILM | Grüsomt göy
FILM | Smack! Bang! Biff! Pow!
KLUBB | Ribz på toppen av verda!
Seinfeld The Porno
FILM | Gamle greier om igjen
HOVE-TV | Båttur med Hockey
KLUBB | Chopped & Screwed Summer
GATEMOTE | OSLO LIVE
LITTERATUR | Ny skjønnlitterær bok ute på Tanum.no
KLUBB | FootFood #11
Point Break (1991) på Parkteateret
HARD NEWS | ØL!
OSLO LIVE | Sunkissed presenterer Wareika
OSLO LIVE | Smug pres. Sweat.X på Fisk og Vilt
OSLO LIVE | Skweee Night på Villa
OSLO LIVE | Poni Hoax på Garage
HOVE | Intervju med M83
Rulleskøyter + biler = Vauxhall Skate
OSLO LIVE | Santigold
OSLO LIVE | Milton Jackson
2 Utelivssaker sakset fra facebook via mobil på legevakten
2 x VIDEO | Franz Ferdinand & Bloc Party
Beach Boy vil ha Fleet Foxes
Nedtelling!
Mitsupublic på Gamla
BBC Essentials-DJ bytter beite! (F&V; i kveld)
OSLO LIVE | Mad Professsor på Villa
VIDEO | Holy Ghost! "I Will Come Back"
FILM | Vælkømmin tel Shiten
FILM | My Bloody Crap - in 3D!
Bitch Boys + Teki Latex på Stratos
PARO!!!!!!!!
MUSIKK | Yes I Smoke Crack
Sham 69 på Funhouse
OSLO LIVE | Kleerup på Fisk og Vilt!
OSLO LIVE | Zombie Disco Squad
Dagens setning fra en avis: Finansavisen
FILM | Ganske gøy med 3D
SYKT GALLERI | Michael Jackson & Ludacris på Fisk & VIlt
Maskinen på Oslo Live Kick Off
BREAKING NEWS | Ny musikkvideo fra Healer Hugo
INTERVJU | Magnus Ulvik fra Oslo Live
Bitch Boys på P3!
FOOTFOOD
OSLO LIVE | 2manydjs
MICHAEL JACKSON | Off the Ball / On the Wall
Cinemateket | Ååå; supert, assa!
KLUBB | Neverland
KLUBB | Smittsomt på Blå
KLUBB | Thank God It's Funky Friday
LEAVE MICHAEL JACKSON ALONE
KLUBBMØTE | Kampen om Nerd-Norge
KONSERT | Edan
RIP | Michael Jackson (1958 - 2009)
FILM | Enkelt og great
IKKE HOVE | Pill "Trap Goin Ham" -NÅ OPPDATERT MED BONUS-MP3!!
KONSERT | Dengue Fever
HOVE | The Virgins
FILM | Håpløst i Connecticut
HOVE | Nachspiel / Svevende Morten Harket slår tilbake
INTERVJU | Marie Amanda
FILM | Bang, bang, pang, pang, vroom, broom
HOVE | Sola skinner
HOVE | Hvorfor bor dere ikke på hotell, New Wine?
HOVE | 2 DEPRESSED 2 GET DRESSED
HOVE | Pow Pow og en finger på festivalpulsen
Når kommer Detox?
KONSERT | Morrissey inntar byen!
KLUBB | Shari Vari på BLÅ
Börek Obama Soundsystem på Internasjonalen
Natt&Dag; + Juicy = Block party
INTERVJU | Josefine Lyche om solarium, krepp og sædkunst
KONSERT | Jadakiss
Andrewfestivalen med Hiawata! og fler.
KLUBB | Lot Lot pres. Øya Open
FILM| Virkelig?
Oslo Experimental på The Villa
I'M WITH THE BAND | Lukestar
KONSERT | Kambodsja og Arms On Fire
Untz Untz sommerturne
Ukas sterke mening
INTERVJU | Onkl P
FILM | Ett sted går grensen
Filmklubb | The Cranes Are Flying
Montée varmer opp gratis på Garage
INTERVJU+KONSERT | BONK
SKAL VI KRÆSJE FEST?
FILM | Sveiseblind i Vegas
ALEXA CHUNG FTW/MTV
NOE GREIER PÅ PODIUM
FILM | Reinkarnasjon; doggy style
BREAKING MOTENEWS | Lille Marius: - Hornbriller uten styrke blir årets sommerhit!
VIKTIG | Konferanse om Midt-Østen og Oslo-avtalen på Litteraturhuset 15.-17. juni
Ziggy Stardust på Aku Aku
FILM | Fjortis nå igjen
VIDEO | Animal Collective "Summertime Clothes"
GALLERI x 2 | Ariel Pink + Hove kickoff
SVARTE GREINER på Garage i kveld
Byrom i et Portrom på Little miss t
SMUG-TV | Intervju med Monomen
Aldri mer Upopulær!
Det beste fra Internet 5/ Gong på Rockefeller
Disordem e progresso på Tullinløkka
Konservativ grillpolitikk på UKS sommerfest
Sosialistisk grillpolitikk på Klassekampens sommerfest
SMUG-TV | Glass Candy
Farvel Oslo - Hallo Hove, Revolver i kveld!
KLUBB | SellOut! på Garage
Norway Says: Go fuck yourself!
Godess is a DJ
Ariel Pink på Blå (Vinn billetter!)
Shadow Captain på Emil & Samuel
SLEPPFEST | Fan Fanzine #2
POW POW på Blå i kveld!
SMUG-TV | Sånn fester vi i Oslo på mandager
Intervju | Dansk dyrepasser
FILM | Dra til hælvete
SLEPPFEST | Bygdin
RIP | David Carradine
MP3 | Sommerens beste album
ALPHA DOG OF THE WEEK
Black Lips på John Dee
VIDEO | Basement Jaxx "Raindrops"
KLUBB | ON THE BALL #2
Whyred-konfetti på nesa
GALLERI | WeSC Musikkens dag på Dattera
Just My Type
Let's party like it's 1887
Mat for fot - episode 7
VIDEO | Empire of the Sun "Standing on the Shore"
Musikkens natt - en kjapp oversikt
SMUG-TV | This always happens
SMUG-TV | Datarock
MOTE | DUDE. WTF?!
Method Man & Redman på Sentrum Scene!
TOMTOMKLUBB på Blå!
GALLERI x 2 | Glass Candy ++
Brenn behå'n, søster
Kan jeg være med i friteatergruppa di?
INTERVJU | Get Dancy!
Extra Life og Radio 9 på Revolver
KONSERT | CocoRosie
SLEPPFEST | Lukas Kasha
Hasse fra Smudlesning: - Klart jeg er interessert!
VIDEO | MGMT "Kids"
FILM | Lekre lurendreiere
Glass Candy på Blå!
FILM | Which Antichrist?
GALLERI | Flying Chicks
Gratis mat og drikke på Oslo Fotokunsthøykole
Bloggtips: Awkward family photos
Fest & kunst på Strykejernet
Clash of the Titans: Dag Solstad vs. Nils Vogt på ICA Frognerveien
Flere bra band Live@Fugazi
SMUGVISNING | Helvetes mandag
FILM | Fortiden i våre hender
BRANSJE | Nye påfunn fra Westerdals
Özgur Can & G-Ha på Fugazi
Datarock///Red – Nå på MySpace
SMUG-TV | MSTRKRFT @ Blå pluss Galleri #2
VIDEO | JEANS-MICKE
FORBUDEN FRUKT | Gymbaloo på Blå
THIS JUST IN: to utdaterte herremenn driver ap med hverandre
Ny spalte: Robot skriver om robot
GOD SOMMER | Lagersalg
REISE | THE LANDING PARTY
Det beste fra Internet 4
Basslegende på Villa
Dave Holland Quintet på Victoria
GALLERI | MSTRKRFT på Blå
BILDER | LOS ANGELES
KLUBB | Kosmische på Revolver
VIDEO | Children "Power Spirit"
Matt And Kim på Garage
VALGKAMP | The plot sickens
VIDEO | Major Lazer "Hold The Line"
Oslo Live - programmet er snart komplett
Det beste fra Internet 3
Das Glow (Institubes) på Fisk
MSTRKRFT på Blå
Vinnere av Rockefeller-billetter kåret + afterparty m/Villbassen!
INTERVJU | MR MIXX!
FOCOLIFT - vänners wennersten friendslist extravaganza total!
Øystein Greni hvor ble det av deg i all mylderet?
SMUG-TV | Ass-Master
SMUG-TV | Innsendte bidrag!
Chairlift på Blå
Jamie Stewart på Revolver
KONSERT | Frida Hyvönen
Kjære dagbonk V: Same life!
Et partypic i din fremtid? Kunne det vært på Fisk & Vilt?
Gratis cocktails på Bacardis regning
KUPP| Kunst på billigsalg @ Kunstnerenes Hus
Smug exclusive+intervju | Torgny Amdam
FILM | Romance, bromance & Rush
KONSERT | Anna Järvinen
KUNST | One Night Only Extra
FILM | Amy's ass
Canadance?
GALLERI | Mandag & Lørdag / Heaven & Hell
Hip hop-håp/Hipt hopp-håp? Hipp som happ. Hepp!
SMUG-TV | Kaman Leung møter Armand van Helden
Mandag is the new lørdag 2
Legendevarsel/KÅNKURRANZE!
If bothered you, please forgive. Good luck
TV Norge - Extinction is forever
Diggeste dame akkurat nå ep. 2
Enda mer valgstoff/BALD HEADED HOES!!
MASHUP-vänstern!
Det beste fra Internet 2 (Øra faller garantert ikke av)
Shari Vari fyller 3 år!
VIDEO | Röyksopp "The Girl & The Robot"
A PLUSS!
Armand Van Helden på Sentrum Scene (+ vinnere)
Smuglesning live @ Underskog | Tett på nett med Kristian Skylstad
Kunstakademiets avgangsutstilling
KUNST | Camshots på USF
Ukas kjempetilbud: Kjøp deg annonseplass i nytt norsk magasin!
Ukas design: Hove 2009
Ukas redesign: Hakekorset!
Toner Low (NL) på Revolver
DOBBELSLEPPFEST | Le Corbeau og André Borgen
Helte-alarm (vinn billetter)!
FILM | John Woo? John Who?
PROMO | Øyafestivalen
INTERVJU + UTSTILLING | Ida Ekblad "A Woman Under the Influence"
GALLERI | Freudian Kicks By Freudian Kicks
Flukten fra Europa med Bård Torgersen på Robinet
Peter Berry & The Shake Set spiller merseybeat på Last Train
Oslo Live/Karin Park/Sunkissed+++ på Blå
Fucked up fyr på John Dee i kveld
VIDEO | KVIT TRØNDERSK DOPSANG
ANTIMOTE | Le Cap-sac
NISJEREKLAME | Big Mans Club
BØFF/DÅRLIG IDÉ | Ville du kjøpt premierebilletter på svartebørsen av Paulie Walnuts?
VIDEO + INTERVJU | Donkeyboy + Kristoffer Borgli
Let them wear cake
Litteratur & fest på Blå
Som hund, så eier...
Fan Fanzine og gratis sampler!
KITSUNÉ MAISON 7
En bok: ROMANCE
Von Trier: - Guds hånd bestemmer
QUIZ | Popquiz på Cacadou
Kunst | One Night Only Special
Mer Rybak, mer Røsset
Gratulerer med dagen, Norge!
KLUBB | Klubb Jolly på Internasjonalen
Camp Indie og slipp av Fan fanzine
Crazy Mail fra Jono El Grande (Remix)
Meg på Fisk og Vilt
MODULERT GRAND PRIX på Blå
SMUG-TV | Paradise Hotel-party på Luux
Melodi Grand Tits
FAC502 på Revolver
Brandy på Rockefeller
FILM | Toms tupé: tidenes teiteste?
VIDEO | Pet Shop Boys "Did You See Me Coming?"
Getogutt i trøbbel
KUNST | Filmsuppe på Hausmania
Kjære dagbonk IV: Fam. Duck i Changsha
INTERNETT | "Three Strikes"-lov vedtatt i Frankrike
Re: Smug-TV
Dobbel dose vernissage
KONSERT | Melody Club
Kanye vs Twitter vs Rød Ungdom
Jono El Grande på Blå
VIDEO | Thunderheist "Jerk It"
Slik sang Zarathustra
VIDEO | Kongen vlogger!
LESERBREV | Andrés exit fra hotellet
SMUG-TV | Intervju med Juan MacLean
Julekort på 1,2,3!
BREAKING NEWS! Grillautomat i Sofienbergparken
Jadakiss til Hove
Hustling på kunstnermåten
Loch Ness Mouse releaseparty?
Kjære dagbonk III: kjappe notater
Deppa? Lucky you
Prosit.
Mandag is the new lørdag på F&V;
"Traces of an Imaginary Affair"
New Jerseyy - Free duty free bar på Annen Etage
GALLERI | Eriksens Road Trip
VERNISSAGE | ill.Design på Little Miss T
VIDEO | MullyMan "I Go Harder"
PJ Harvey & John Parish på Rockefeller
Jazzdøden med The Golden Dawn på Mono
FILMKLUBB | Gay day - again!
ANATOMI | El Michels Affair "Cherchez LaGhost"
Nacho Lovers på Dattera
MINNEKONSERT | The Good Die Young
Æ spiller plater på Sosialen
3 x VIDEO | La Roux, Sophie Ellis-Bextor og The Gossip
MP3 | Vega "No Reasons"
GALLERI | Nudie jeans pluss pluss
MOTE | Matthew Williamson for HM
SPRÅK | Bloggnorsken
Le Corbeau & Maribel på John Dee på en lørdag
UTELIV | Svinerave på KHiO
Mote I De nye Buffalo-bootsa?
MEN på Revolver
FILM | It's a trip, man
Kjøpte 40 korpsuniformer
Golden Silvers klare for Hove
Nudie feirer 1 år
FILM | En folkefiende
INTELLEKTUELT | Dritbra Bourdieu-doku på Blindern
The Juan Maclean på Blå (+kåring av vinnere)
FILM | Kirk & Spock are back!
GALLERI | Oslo tattoo convention
Max uflax
BLÅTT LERRET x 3 på Parkteateret
Non grata Smug casa!
SLEPPFEST | Accidents Never Happen
UKAS KONSERT | The Juan Maclean på Blå
Spaced out kunst på Blå
I Hate the Way You Love
2 x MP3 i sneglefart mot fremtida
FRILUFT | Ta en tur på Operataket
Dagens 5 uimotståeligste henvendelser
Marco Carola på John Dee
2 X GALLERI | Footfood & Mitsupublic
MOTE | Lily Allen er Chanels nye fjes
INTERVJU | Maribel
Mikrotonale Micachu til Hove
OVERHØRT | Siste om Whitney-comebacket!
Mira Craig does Sjømannsskolen
GALLERI | Natt til tredje + dagen derpå
BRA BLOGGER | Knut Arild Hareide
FILMKLUBB | Knall-dag, med Troll i eske!
GALLERI | Hove 09 Releaseparty
FACEBOOKPSYKOLOGI | Profilbilder
Tights: hot eller not?
Klubb Knulldröm på Revolver
Hot Chip DJ-sett på Chateau Neuf
Kjære dagbonk II: Hello, Kang Mao
1.MAI | Rød på BLÅ
INTERVJU | Fam Irvoll
The Socialist Party
UTELIV | Natt&Dag; smuglesning
KLUBB | Die Bettys og Juicy & Bitch Boys
EPIDEMI | Hygiene i høysetet
FILM | Poco loco
KONSERT | Rumble In Rhodos
KONSERT | Casiotone for the Painfully Alone
Månefisk tjuvåpner fredag
FILM | Mer porno fra Isabella Rosselini
MOTE | The Cobra Shop
FILM | Rufsete reporter, snuskete politiker
LOT LOT: en ny klubb
KJÆRE DAGBONK: Det funka ikke
Danger (FR) til Hove
DEMO | Nei til telekompakken!
VIDEO | Peaches "More"
Sosialen åpner!
VERNISSAGE I Cosmic Debris