Årets beste | Restaurant

av Glen Bisset Eriksen mandag 12. des / 20:32 | 4 kommentarer

Noen måltider glemmer man aldri. Maaemo er et sted for slike. Oslos nye flaggskip, beliggende på enden av gangbrua over togskinnene, har en meny som satser på økologisk og så godt det lar seg gjøre, kortreiste råvarer.

Da jeg først hørte om stedet var jeg litt skeptisk. Så feil kan man ta. En RETT som består av brød og smør servert på matpapir pleier å heve øyenbryn, men når til og med noe så enkelt kan gjøres så bra, skjønner man at et besøk er et uunngåelig must.

Smørisen på Maaemo er allerede blitt en ettertraktet snakkis. Jeg glemmer heller ikke smaken av det sprøstekte kyllingskinnet, den friske dillsausen, eller den luftige osten fra Eggen Gårdsysteri med det aller første.

Det er bare tøys å forsøke å forklare mye av det du får servert i løpet av de ni rettene (pluss småtterier innimellom). Konklusjonen er at Maaemo gir deg noe av det beste du kan kile smaksløkene med i Oslo, og er verdt hver eneste krone den tre timer lange sanseorgien koster.

Kommentarer  

profilbilde
Maaemo on vyydeltään!

Pontus, du driver den BESTE restauraten i Oslo. 3 *** i Guide Michelin, and thats a fact:) Maaemo on vyydeltään!

Postet av Han finska Ålänningen…., søndag 12. feb / 10:24

profilbilde
Hold dere til noe dere kan,

ergo: dropp matanmeldelser og fokuser på pisspreik om hva folk har på seg og hvilken kunst som per i dag er riktig å like.

Postet av Eder Galle, mandag 30. jan / 23:44

profilbilde
Blim Blam

Jeg sier NADA !

Postet av Bollemus, onsdag 14. des / 01:49

profilbilde
«Da jeg først hørte om stedet var jeg litt skeptisk. Så feil kan man ta»

Årets sitat!

Postet av , mandag 12. des / 21:05

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!