Inspirasjon | Halloween spesial

av Redaksjonen torsdag 27. okt / 12:29 | 2 kommentarer

Internett! Hvilken gullgruve for folk med altfor mye tid mellom hendene – sånne som oss for eksempel. Det samme går vel egentlig litt for helgens amerikanske høytid, halloween. Jo mer tid du har, desto  råere kostyme kan du pelle på deg, og desto råere fest får du. Bare se for deg all oppmerksomheten og positive feedbacken du kan høste.

Men, tilbake til nettet. Vi har hustla litt rundt og funnet et lite knippe ræde kostymer – til inspirasjon (som det gjerne heter i Dagbladets søndagsutgave). Med et av disse kostymene kan du trygt attende et hvilkensomhelst halloweenparty, og sikkert skremme noen nærgående barn på veien også. Knask eller knep, motherfucker!


Abraham Lincoln. In space. Kanskje er det noen popkulturelle referanser som går oss hus forbi her, men er du blant dem som er utstyrt med fri fantasi og et sveiseapparat kan det meste være gjort. Torvald Stoltenberg, Olav Rex eller Harald Hårfagre vil også funke.


Axl Rose var huge på nitti-tallet, men skuslet det meste bort på demokrati i Kina. Kjipt. Som en av musikkbransjens mest uglesette menn er han uansett en perfekt bad ass-karakter til et hvert halloweenparty. Å få kjerringa til å kle seg opp som billig goth-stripper er selvsagt en bonus. Eller er hun bare Dita Von Teese?


Hører du til klanen som klasker deg på lårene av vitsene i «Two and A Half Men» og synes Charlie Sheen bare er helt råååå, er det vel ingen tvil; Charlie er mannen å kle seg ut som. Bare tenk hvor kjip og attal du kan være mens du spiller ut rollen som Hollywoods verste versting. Og hvor mange ganger iløpet av kvelden du kan rope ut: «#winning!». Bookmakerne hevder at dette er årets halloween-hit, så se opp for mange konkurrenter.


Elvis er selvsagt en utpult gjenganger under halloween, men har du allerede falt for fristelsen og gått til innkjøp av tight paljettrikot med sleng kan det lønne seg å tenke kreativt i tillegg. Sånn som denne fyren, som rett og slett har tatt med seg en kortvokst kompis som assesoar. Stilig!


Hahaha. Hvorfor ikke kle seg ut som verdens smarteste mann? Litt ekstra planlegging/kriminell aktivitet må kanskje til for å skaffe deg en sånn rullator og talegenerator alá Stephen Hawking, men det får du vel til? En lokal variant kan være å prøve seg på Trygdekontorets karakter, Heine Fjordland, men det er kun om du tåler å bli hengt ut som drittsekk på nettstedet Gates of Vienna.


Egentlig tror vi du skal være glad for å ikke ha en vennegjeng som Jerry Seinfelds, men om først uløkka har inntruffet er det bare en ting å gjøre: go all the way!Siste tips ut er en rapper som for lengst har forsvunnet inn i historiens glemsel, men som fra til tid til annen dukker som konebanker og fengselsfugl. Vanilla Ices tidlig 90s-moteutrykk er vel egentlig ikke så langt unna dagens, bare tenk Lars Vaular med litt ekstra hårspray. Og litt mer gull. For flere knask og knep, sjekk ut tumblr-bloggen Halloween or Williamsburg, der oppgaven er å finne ut hvem som er på halloweenfest og hvem som bare er hipster. Game on!

Kommentarer  

profilbilde

ha ha ha. Blir axl på meg iår.

Postet av , torsdag 27. okt / 15:56

profilbilde

FOLK TAR JO AV! stakkars kidden….

Postet av , torsdag 27. okt / 12:52

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!
 • Twitter

 • Masse ny musikk på smug.no nå! #GLASSCANDY #LIGHTASYLUM #DAVIDLYNCH #MODESELEKTOR & #THOMYORKE sponser mørk electronica, høst og Halloween.

  Smuglesning
 • Slagsmålsklubben er koolt. Vi har gjort Siste-spalta med Kim fra den gærne svenske gruppa http://t.co/yGMC65iJ

  Smuglesning
 • Spotted: @ProviantAudio oppe på revolver. Kulturkrasj.

  Smuglesning
 • @Smuglesning @ProviantAudio Jeg møtte en kjendis!

  ypofh
 • Les intervju med Casiokids som @smuglesning har gjort. Kidsa spiller på BLÅ torsdag 01.desember http://t.co/ClSKwcEq

  BlaaOslo
 • Se mer på Twitter! ▸