INNE/UTE | Miss Mimir VS. hippiekjærlighet

av INNE/UTE-redaksjonen tirsdag 11. okt / 17:34 | 20 kommentarer

Oh Lord, denne uka har gitt oss masse snadder i godisposen. Som for eksempel svarte krokodiller (hater de oransje, smakløst), rosa puter og sure føtter. Mmm … digg mix! Og det er nettopp det mediaverden har gitt lista vår denne uka. Lag deg kakao, for det skal vi. Okei, naboene i kontorhuset har bøffa kakaopulveret. Glem det. Da blir det blå Burn.

UTE:

1. Mimir Kristjansson
Det var funny hvordan SU- og RU-folka var de som alltid prøvde å karre til seg mest spenn, mest snop og mest øl for minst mulig innsats, enten man spilte i band, lagde skolerevy eller bare hang ut på Blitz sammen med dem. Nå har en av dem blitt voksen og basert en hel bok på den samme filosofien: gi meg det du har, for jeg har ikke det du har. Og så er det jo artig å notere seg at en som kritiserer andre for å ikke følge reglene til punkt & prikke, i 6 år har meldt seg opp som student uten å studere en dritt, bare for å kunne få rabatt på trikk og flytog. Ute.

 2. Sigbjørn Johnsen (UP YOURS!)
Næmmen, har du fått et eget budsjett for statsbudsjett-hatt også nå? Hør her, Sigbjørn: det budsjettet dere presenterte i forrige uke var faenmeg ikke bra. Mer penger til politi og forsvar? Du kunne plassert en AK47 i fanget til hver eneste uniformerte mann i kongeriket, og de hadde likevel ikke kommet seg frem i tide til Utøya. Det er for seint nå. Gi pengene til noen som jobber for en bedre, åpnere og triveligere hovedstad i stedet. Oss for eksempel, hehe.

 3. Vidar Kvalshaug
Heh, vi tenkte vi skulle la deg være i fred etter pennen din fikk som fortjent i din egen avis av språkprofessor Finn-Erik Vinje. Men det var før vi fikk se dette bildet. Holy LOLY! Vidar Kvalshaug, du kan posere foran bokhyllene på samtlige av landets biblioteker uten å makte å passere som intellektuell i noen som helst sammenheng, annet enn muligens på FrPs landsmøte. Morsom detalj med de sveisebrillene dine, da. Som om litteraturen i hyllene utstråler en kraft som er like farlig for deg som sprut av glødende metall er for oss vanlige folk. Litt sånn «hjælp, har de diktsamlinger også!?!».

4. Petter Stordalen

Okei, det er MULIG at denne tweeten ikke var rettet mot uthungra rumenere som griller bikkje og rotte der nede ved Akerselva, men du trenger jo ikke akkurat å pisse på bålet deres heller, Petey? Og det på samme dag som Aftenposten bringer de grufulle nyhetene om inner-city Oslo. Kanskje de rumenerne til og med har jobbet med å pusse opp hotellet ditt i Møllergata for 25 spenn i timen?

5. First House & Kjell Svarstad
Jesus Christ, det er så mange minuser i denne saken. Ingressen begynner med å fortelle at en begravelse går i kraftig minus økonomisk. Fortell oss når en begravelse sist gikk i PLUSS? Og så videre får vi vite at Oslo domkirke måtte ha hjelp fra ikke ett, men TO PR-byråer for å ta unna den enorme pressepågangen etter Wenche Foss’ bortgang. Først skriker man etter at dama fortjener statlig begravelse, men så ender det med bitching om hvem som skal ta regninga. Føkk. UD satte av 50,000kr. Det holdt til hele 20 av First Houses timer priset til 2,500kr. Problemet var at jobben var ca. 5 ganger større. Repeat after me: P-r-e-s-s-e. K-o-n-f-e. R-a-n-s-e. Ikke en sit-down med samtlige som ringer og nagger. Den andre PR-mannen, Kjell Svarstad tar bare 1,875kr i timen, og er ganske sad nå. Han jobbet utrolige 8 dager, og har fakturert 161,206kr. Lettere ironisk at to PR-rådgivere nå svømmer i dårlig PR, og ikke penger. Get yo shit togetha.

INNE:

1. Tom Michalsen (Husokkupanter vs. husspekulanter)
Det er noen som har skjønt det: For litt over 20 år siden okkuperte Tom Michalsen og en gjeng andre døgenikter noen hus nede ved Kongshavn. For å slippe mer mas lot kommunen gutta kjøpe husene for den svimlende sum av kr 1,-. Nå skal det bygges museum, luksusleiligheter, bystrand og vei, og de gamle no-good-erne ca$her inn: 20 millioner koster det staten å bli kvitt hippiene. Moral: ikke hør på mora din neste gang hun maser om husbanklån.

2. Finn-Erik Vinje
Hvem skal si i fra når litteraturanmelderne – de som tjener til smør på brødet ved å ta forfattere med buksene nede – selv står med rumpa bar? Språkprofessor Finn-Erik Vinje, såklart! Takk for at du gidder, og sorry for alle anglisismene på denne siden. Vi kan dessverre ikke love å skjerpe oss – ser for mye crap på TV.


3. Kjell Magne Bondevik

At vi skulle leve til den dagen vi skulle se tidligere statsminister og eks-prest Kjell Magne Bondevik på den lyse siden, hadde vi aldri trodd. Serr, aldri. Men vi har vel alle kjent på flauheten ved å være norsk når Jagland nok en gang leser opp en litt for (innbitt) politisk motivert fredsprisavgjørelse. Så også i år, da komitéen ikke en gang hadde tatt bryet med å kontakte de tre vinnerne før utnevnelsen. Det viktigste er det politiske signalet, lissom. Dette liker ikke vi, og heller ikke Bondevik. Nobelkomitéen skal riktignok velges av Stortinget, men det betyr ikke at den må bestå utelukkende av politikere. Det har dere funnet på sjæl, Jagland. Nå vil den gamle KrF-politikeren ha færre av sitt slag i komitéen. Godt tenkt, og thumbs up 2 U, papa priest. De virker bra de greiene du gjør på Oslosenteret for fred & sånt også. Vi angrer på alt det stygge vi har sagt om deg. Ikke hat. Kommer vi til himmelen nå?

4. Anna Anka
Tre ord: KLØFT ER TØFT. For å sitere henne selv (får ikke helt til Skåne-dialekten på tastaturet), så sier berta selv at hun stenger alle negative kommentarer ute. Drit i de, Anna. Du er fet, du er helt sinnsykt myk, og puppa dine er noe dommerne trengte å se i «Skal vi danse». Og dommere: go suck a bag of dicks. Vi elsker Anna! (hilsen jentene i Smug-redaksjonen)

Nå må vi avslutte. Trenger kakaopulver. Faens naboer. Var det noen du savnet på listen? Noen som ikke burde vært der? Tut og kjør i kommentarfeltet under.

Kommentarer Side: 1 2 (20totalt)

profilbilde

Så Mimir Kristjansson på stand up. Jeg lo ikke

Postet av , onsdag 12. okt / 23:22

profilbilde

– Jeg jobbet som sivilarbeider og leder i Rød Ungdom i to år, det tjener man svært dårlig på. For å kunne trene måtte jeg få studentpris. Nå har det bare blitt en vane og jeg gjør det fordi jeg kan, sier han.

Postet av mimir, onsdag 12. okt / 14:28

profilbilde
Til Ung Gamlis

Wow, din innsikt i kapitalismen er imponerende dårlig. Gjør litt research om kapitalflukt og skatteunndragelse, så forandrer du forhåpentligvis mening.

Postet av , onsdag 12. okt / 14:20

profilbilde

Tom Michaelsen burde vel strengt tatt vært UTE? Han selger jo unna, og dermed jager ut de nye husokkupantene som er i samme situasjon som det han var i sin ungdom. Husokkupanter har jo en slags ideologi (i hvert fall utad) om at de ikke vil delta i kapitalismens mekanismer osv. Men når det er han som sitter på den riktige siden av forhandlingsbordet, da er det greit med 20 mill av statens/skattebetalernes penger..

Postet av , onsdag 12. okt / 10:15

profilbilde

Siri du er uboost. Eller var det feil bruk av 730no lingo?

Postet av , onsdag 12. okt / 09:54

profilbilde

hahaha! jævlig bra – som alltid!!ukas høydepunkt på internett

Postet av , onsdag 12. okt / 00:16

profilbilde
ser heller på no porr

Postet av , tirsdag 11. okt / 23:44

profilbilde

Mye støgge folk her. Trengs noen fininger også.

Postet av , tirsdag 11. okt / 20:27

profilbilde

INNE/UTE <3

Postet av , tirsdag 11. okt / 20:13

profilbilde

Nei, det blir helt riktig. Rikingenes potensielle bidrag er forsvinnende lite, sammenliknet med det staten selv holder på med. Det er i veldig stor grad symboleffekten han er ute etter her. Og da holder det ikke at boka er skrevet av en fyr som så til de grader ikke har forstått symboleffekten av sine egne handlinger. Dette er sutring, uten mål og mening.

Postet av Ung gamlis, tirsdag 11. okt / 20:06

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!