El Bulli | Tilbake til start

av Glen Bisset Eriksen tirsdag 02. aug / 19:15 | 1 kommentarer

Ferran Adria, sjefen på nylig stengte El Bulli, har produsert matkunst i noen solide tiår. Da han bestemte seg for å legge ned El Bulli i Nord-Spania trengte han noe å sette fingrene i. Det ble en kokebok av den litt enklere sorten. Med inspirasjon fra ansattmiddagen, som på El Bulli faktisk er bra i motsetning til andre restauranter, har han satt sammen 31 menyer som legger seg på et langt enklere kulinarisk nivå enn hans verdenskjente restaurant. Verdt å ta en titt når den kommer i oktober. Her litt filosofisk matprat.

 

 

Kommentarer  

profilbilde

Hvorfor har ikke jeg spist på El Bulli? Faen, faen, alt vi har er Statoil her jeg bor.

Postet av , onsdag 03. aug / 08:43

Legg til kommentar






Tilbake til forsiden!