Film | Escape Plan

av Andreas Kittelsen fredag 29. nov / 14:21 | 1 kommentarer

Hahahahha. For no mig. Sylvester Stallone er en mester til å bryte seg ut av fengsler. Han jobber for staten, for å teste sikkerheten i maximum security prisons. Men så blir han rævpult. De putter ham i et ondt fengsel, basert på hans egne geniale tanker om hvordan det ultimate fengselet bør bygges. Bakmennene er onde, de gnir seg i hendene mens Stallone vansmekter i fangenskap. Etterhvert slår han seg sammen med Arnold Schwarzenegger, da blir det litt fart på sakene. 

Dette var ikke så veldig gøy. Det som irriterte meg mest var at set-designet var såpass dårlig. Fengselet så rett og slett litt skralt ut. Det virka slettes ikke som noe super duper-fengsel. Jeg følte meg snytt. Nåvel. Mangelen på glimt i øyet er også kritisk. Arnold har naturligvis en egen evne til å levere selv de mest tussete replikker med et lurt smil, men jevnt over tar denne filmen seg selv litt for alvorlig. Escape Plan er også en av de få filmene jeg har sett der det hadde vært nødvendig med litt mer eksposisjon.

På den positive siden noterer jeg meg at Schwarzeneggers karakter var en økonomisk terrorist som ønsket å legge verdensøkonomien i grus. Vi får jo ikke vite om han noengang lykkes, men jeg syntes det er fint at han prøver så godt han kan. 

Se heller: Escape from New York, Total Recall, Papillion. Eller!!!!!! Se Universal Soldier: Day of Reckoning. En vill actionfilm som var helt uforskamma bra, og som passer fint i disse JCVD-tider. Brannfakkel: US:DoR er van Dammes beste film til dags dato. 

Escape Plan har premiere fredag 29. november og kan sees på Ringen, Colosseum og Saga

Kommentarer  

profilbilde
Brannfakkel, indeed

Er du heeelt sikker, Andreas?

Postet av jon, fredag 29. nov / 15:24

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!