Siste | Dråpe

av Glen Bisset Eriksen tirsdag 18. jun / 21:08 | 4 kommentarer

Dråpe satt debutalbumet på vent, men fikk endelig gitt det ut i våres, til gode kritikker og stor selvtilfredsstillelse. Nå i sommer fortsetter det store festivalkjøret, med blant annet Øya og Roskilde på reiseplanen, før det blir en Dråpe-turné til høsten. Og hvem vet: Kanskje oppfølgeralbumet kommer allerede tidlig i 2014?

I mellomtiden kjører vi en Siste.


Siste nach:
Even: – 
Kortfilmfestivalen i Grimstad forrige torsdag. Det var god stemning fram til to filmarbeidere begynte å sloss over et Hotel Cæsar-relatert spørsmål.

Siste uskikkelighet:
Even: – 
Dyttet en chihuahua utfor et lite stup i St. Hanshaugparken i går kveld.

Siste sms:
Lars: – 
Fra Ketil: Øy…….. Kan vi covre say a little prayer på øya?? Hadde vært såå jææææææævla kult!» Har enda ikke svart ham.. Men det hadde vært kult om du ser det her først Ketil.

Siste diskusjon innad i bandet:
Lars: – En av våre mange diskusjoner på vår hemmelige facebookgruppe var å finne tidspunkt å møtes på bandrommet, for å gå igjennom settet en gang før Norwegian Wood-konserten samme dag. Det endte i full forvirring og alle kom ca en time senere enn planlagt og følte vi var altfor sent ute, men vi rakk det. Rakk til og med å fråtse i backstagematen før vi måtte gjøre oss klare.

Siste frisørtime:
Ketil: – 
Min siste frisørtime var nok tidlig på 2000-tallet da jeg skulle i bryllup til min eldre søster. Ble selvsagt veldig lite fin på håret og har unngått enhver frisør siden. Derfor har det fått gro vilt siden.

Siste utenlandstur:
Ketil: – 
Vår siste utenlandstur var til Barcelona da vi var på festivalen Primavera Sound. Sad Songs For Happy People på tur med konserter og billig øl. Tipp topp!

Siste fyllekule:
Hanne:
 – Det var første dagen i Barcelona. Kan ikke forklare stort mer for minnene fra den dagen er borte. Måtte ta det med ro frem til de 2-3 siste dagene av festivalen. Det var livlig!

Siste telefon til mamma:
Ketil: – 
Min siste telefon til mamma var lørdag (16. Juni). Er jo ikke så lenge siden det.

Siste flause:
Hanne:  – Det ble nylig ansatt noen i det selskapet jeg jobber for. Fredag for to uker siden var jeg på håndballavslutning og fant ut at jeg skulle ringe alle de nyansatte og spørre om de ville være med å danse. Jeg hadde ikke utvekslet et ord med dem før den kvelden. Ingen svarte og jeg har ikke hatt en eneste samtale med dem enda heller. Jeg er fortsatt flau…

Siste platekjøp:
Eirik: – 
Andre skiva til Unknown Mortal Orchestra. Hør på den du og, nok sagt.

Siste lol:
Eirik: – 
Denne spalten.

Kommentarer  

profilbilde
check out these guys!

y7LRxb Appreciate you sharing, great post.Much thanks again. Really Cool.

Postet av check out these guys!, tirsdag 15. okt / 20:16

profilbilde
awesome link building

XNhKT3 I think this is a real great article. Really Cool.

Postet av awesome link building, tirsdag 24. sep / 13:49

profilbilde
online business

nSSSNB Thanks so much for the article.Thanks Again. Want more.

Postet av online business, fredag 13. sep / 15:41

profilbilde

hVA Heter hUN jEntA og er hu singel?

Postet av , tirsdag 18. jun / 21:54

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!