Kjendiskampanje | Chris Brown feat. Aaliyah

av Celine Ryel mandag 17. jun / 23:57 | 11 kommentarer

Han der Chris Brown gjør det ikke lett for oss å like ham, enda så hardt han prøver.

Etter mye rabalder rundt kjærestemishandling, nabokrangler, homohets og lignende, har R&B-sangeren bestemt seg for at det er på tide med forandring. Forandring i form av det han kaller sin «Unity Campaign».Spread the love, liksom.

Det første krafttaket for å rehabilitere imaget hans dukket opp på nettet for noen timer siden. I musikkvideoen til låta Don’t Think They Know, appellerer Chris til våre sarte sider, for å vise verden hvilket omtenksomt menneske han egentlig er. Idet videoen starter får vi servert harde fakta, svart på hvitt, om de stakkars barna. De blir skutt på gata, vet du. Annenhver time. Og Chris vil jo bare ha fred og kjærlighet, selvsagt.

Every two hours in America today a child dies of a gunshot wound.

Etter denne melodramatiske åpningsekvensen (med delvis slapp stavekontroll), begynner en slags iscenesettelse av det harde livet på gata. Chris leker gjengmedlem ala Crips/Bloods, og kjører rundt i en ikke så billig bil med gutta sine. Å rulle rundt i hooden blir til slutt uutholdelig for den følsomme fyren. «Yo man, stop the car». Forståelig nok. Jeg hadde hoppet ut av bilen selv, jeg, om kompisen min hadde hatt et sugemerke tatovert på halsen..

De følgende scenene var for meg litt forvirrende – er dette et gjengslagsmål? Kanskje de rivaliserende gjengene skal skvære opp og bli venner, takket være Chris Browns fredsmegling? Det hele blir presentert i svart-hvitt, med innslag av knallrøde Sisqo-sveiser og gul ørebling.

Når han ikke danser eller ser fortvilet ut i baris, bærer Chris en søt, liten jente på armen. Helt i tråd med de sjarmerende bildene som har dukket opp i løpet av uken, altså, hvor han poserer smilende med tilfeldige småbarn.

Feat. Aaliyah? Det stemmer. Ikke bare sampler Chris Brown Aaliyahs stemme, men også..eh..kroppen hennes. Jepp, her har vi et dansende hologram av den avdøde stjerna.

ME/Aaliyah are singing our appreciation! tweeter Chris.

Ikke vet jeg om dette er en langfinger i Drakes retning (Browns kranglekompis og Aaliyah-posthumous-sampler #1), eller bare Chris som skal tøffe seg sånn generelt, men uansett er det rimelig sært. Å bruke andres gode navn for å bedre sitt eget, får i hvert fall meg til å rynke litt på nesa.

Mot slutten av videoen kommer en slags omvendt KKK-scene med svarte hetter og stearinlys, som jeg egentlig ikke skjønte noe av. Åja, også dukker det opp en fargerik gjeng med glade barn, fulle av håp og drømmer og kjærlighet. Ingen hjerteskjærende video uten masse håpefulle barn!

Avslutningen? Hovedpersonen foran et par englevinger. Og så et par R.I.Ps og «We Love You»s. Å jada, Chris legger inn en skikkelig innsats for å overbevise oss om at dette virkelig kommer fra hjertet.

Men altså.. det skal sies at jeg har hørt verre musikk. Låta er ikke helt krise, den er nesten litt fengende. (Som Perseus påpekte på facebook tidligere i dag, kan vi godt få høre en instrumentalversjon, en remix eller noe slikt..) Det er jo litt vanskelig å hate noe Aaliyah er med på, ufrivillig (les: død) eller ei.


Kommer han til å klare det? Kan Chris Brown vinne tilbake gunsten til flere enn sine mest trofaste fans, og overbevise verden om at han har et hjerte av gull? Vil han igjen stå på scenen på Kid’s Choice Awards? Har han virkelig startet et nytt liv med kjærlighet og harmoni? Det gjenstår å se. (Men jeg tør ikke helt å vedde på det..)

Videoen starter forøvrig med at CB quoter seg selv. 🙂  #UNITY


Kommentarer Side: 1 2 (11totalt)

profilbilde
nike free run mens

IM sorry bout the michael jackson stuff I feel for his kids, if the tides changed He would just feel the kids! NO No seriously poor kids

Postet av ykajpfhel@gmail.com, torsdag 19. des / 12:10

profilbilde
you want this now

EoVkJ4 Really appreciate you sharing this post.Much thanks again. Will read on…

Postet av you want this now, søndag 15. des / 07:34

profilbilde
away authentic peyton manning jersey

Please let me know if you�re looking for a article writer for your weblog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I�d love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Many thanks! away authentic peyton manning jersey http://www.primafotokniha.cz/forum/store/cnfl.aspx?6

Postet av zfflfubkjt@gmail.com, onsdag 06. nov / 08:45

profilbilde
top seo guys

COcRq9 Looking forward to reading more. Great article.Really thank you! Fantastic.

Postet av top seo guys, lørdag 26. okt / 10:46

profilbilde
top seo guys

u2pGLu Looking forward to reading more. Great blog.Thanks Again. Really Great.

Postet av top seo guys, fredag 25. okt / 16:53

profilbilde
north face denali womens sale

Well said. Thanks for adding the first-hand perspective Andrew and I look forward to many more debates with you!

Postet av furbtzy@gmail.com, onsdag 09. okt / 13:22

profilbilde
online business

JBJaPF Fantastic article post.Thanks Again. Will read on…

Postet av online business, fredag 13. sep / 03:57

profilbilde
link building

16vJUn I am so grateful for your post.Much thanks again. Really Great.

Postet av link building, fredag 06. sep / 03:32

profilbilde
the best seo service

nIAVmf Im thankful for the blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

Postet av the best seo service, torsdag 05. sep / 15:40

profilbilde
ugg classic tall chocolate

Allstarzz.eu Multigamingclan Since 2011 Profil von Clocktown ugg classic tall chocolate http://www.zero-c.co.uk/ugg-classic-tall-boots-cheap-663.html

Postet av ugg classic tall chocolate, søndag 01. sep / 00:58

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!