Intervju | Slick Shoota

av Marius Løkken tirsdag 22. jan / 17:06 | 2 kommentarer

I anledning The Drop førstkommende lørdag fikk jeg huket tak i et kort mailintervju med Mad Decents «Slick Shoota».

Hei Slick.
Siden vi fortsatt er på nyåret så lurer jeg på hvilket album/EP du likte best i 2012?

Aah, det er så sykt vanskelig spørsmål.. Her er heller 10 låter fra 2012 jeg har spilt mye i 2012 🙂

Eprom – Regis Chillbin
French Fries – Space Alarm
Brassica – Lydden Circuit (Om Unit Remix)
DJ Earl – That’s The Way
Machinedrum – DDD
Julio Bashmore – Au Seve
Murder Mark – Big Boob Bitch
DJ Spinn – She Turnt Up
Ital Tek – Pixel Haze VIP
Obey City – Heli Pad

Har du noe spennende upcoming shit i 2013?

For tiden har jeg fokus på å lage nytt originalt materiale etter å ha gitt ut 3 EP’er i 2012. Det kommer definitivt ny EP i 2013, men når er ikke bestemt enda.Før det kommer har jeg derimot noen remixer som kommer ut de neste månedene.
Blant annet en Chrissy Murderbot remix på japanske Murder Channel, og en remix av Ol & Yoin for Fine Grains, labelet som Alexander Horne (1/2 av The Drop) har startet opp. 

Jeg skal spille i Tula, Moskva og Berlin de neste ukene og i tillegg ser jeg veldig frem til å starte mitt eget klubbkonsept her i Oslo, Ball ‘Em Up på Turkish Delight og Blå.

Hva er din mening om sampling?

Så lenge det er gjort kreativt og man gjør noe kult ut av noe som er helt annerledes, så er det er thumbs up.Det er jo forsåvidt en kultur som bare har eksplodert de siste årene.
Med Soundcloud som distribusjonskanal er det jo mange bedroom-produsenter som har skapt seg et navn ved å lage egne versjoner av låter for så å gi de ut som free download.
Billig sampling av en hit for å få en ny kommersiell hit, er derimot en helt annen diskusjon.. Det har man vel fått diverse oppgulp av opp gjennom årene…

Feteste gigen du har hatt?

Fusion Festival i Berlin i fjor sommer var rimelig sprø. Forøvrig en veldig kul festival hvor de ikke slipper noen av artistene som skal spille, før dørene åpner for 60-70.000 festglade tyskere, 3 timer utenfor Berlin på en gammel militærflyplass…
Jeg ble litt forvirra når de som var på meg var et 8-10 manns  hippe deep-house live-band av alle ting. Det var greit nok det, mye folk og god stemning, men overgangen til det jeg spiller kunne vel knapt vært større, haha.
Heldigvis funka det over all forventning. Spille 2 timer utendørs for 1500 ville og gale tyskere er noe jeg kommer til å huske lenge. Har vært 2 ganger i Tyskland siden det og skal til Berlin igjen i februar, så Tyskland er definitivt et av mine favorittland å spille i.

Har du noen shady historier fra undergrunnen du vil dele med oss?

Når man kommer fra Norge så oppdager man kjapt at det er mer løssluppen stemning på klubber rundtomkring i Europa i forhold til diverse lover og regler. Likevel har jeg vel enda ikke opplevd noe ille som har gått direkte utover meg .

Jeg var derimot ikke altfor superhappy når jeg var lovet hotell til en gig i Russland i fjor sommer og endte opp med å overnatte med fullt av folk i den mest raserte leiligheten jeg har sett i mitt liv. Om noen trenger film-location til et crack-house…I know the place. Det, det var ganske shady.

Favorittartisten din gjennom tidende?

Det må være The Prodigy.
Jeg husker første gang jeg hørte første albumet deres Experience. Det var som og åpne døra til en ny verden. Jeg får fremdeles frysninger når jeg hører på det albumet. Der satt jeg på barnerommet mitt på Gossen, en øy utenfor Molde med 3000 innbyggere og hørtee på tidlig jungle og drum n bass..Jeg var alltid han med rar musikksmak for å si det sånn.

Favorittartister og smak ender seg jo i større eller mindre grad med åra, men minnene av å høre på Prodigy back then gjør at de alltid vil være en av mine favorittartister.

Hvordan startet du med DJing og produsering?

Det henger vel litt sammen med at jeg oppdaget som 13-14 åring noe helt nytt jeg aldri hadde hørt før. Jeg husker jeg hadde sanger i hodet som var «sykt» bra (subjektivt så det holder) og følte at jeg måtte få det ut på et vis.

Derifra så begynte jeg å prøve ut diverse software, laget mye dårlig musikk og storkoste meg. Etter videregående og militæret hadde jeg ikke noe bestemt plan før ene søstra mi tipset meg om et 1-årig lyd & musikkproduksjonskurs.

Det året lærte jeg meg the basics, og fikk et godt grunnlag å jobbe videre på. Det er 7-8 år siden nå, så fast-forwarder vi til ca 2010, og siden den gang har jeg vært så heldig å fått gitt ut musikk på mange fine plateselskaper.

DJ’ingen har kommet naturlig langs veien, og jeg har drevet egne klubbkvelder i 3-4 år nå, mesteparten i Trondheim, men nå også i Oslo.

Hva kan vi forvente oss på The Drop denne gangen?

Man kan forvente veldig god stemning rett og slett! De som var på forrige The Drop kveld med TNGHT snakkert høyt om den kvelden enda. LV har vært en personlig favoritt lenge så jeg er spent på å se de og Spoek live selv, det blir en høydare.

Fra meg kan man forvente litt forskjellig, jeg planlegger aldri i detalj hvordan et sett blir, men det blir stort sett en blanding av house, garage og juke.
Jeg avslutter kvelden med det siste settet, så jeg gleder meg til å gå all in!

Kunne vi fått en liten teaser før lørdagen? 

Jeg har tilfeldigvis en Slick Shoota showcase mix som ble gitt ut på http://pandamixshow.com/ for litt siden. Det er basically en youtube video med litt graphics osv. 
Det er i tillegg kun mine egne tunes i den mixen, så det er perfekt for de som lurer på hva jeg produserer.Link til eventet finner du HER

Kommentarer  

profilbilde
your loss!

Vell Siri, ditt tap, for denne mixen er en killer mix gjort med kjærlighet for musikk ut til fingerspissene!

Postet av Anwar Subway, onsdag 23. jan / 14:19

profilbilde

Navnet gjør at jg ikke giddr å høre på musikken

Postet av Siri, onsdag 23. jan / 12:54

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!
 • Twitter

 • Fikk en bodyspray fra @tonedamli som lukter herlig av pornobransje. #goodiebag #inspirasjon #beauty

  Smuglesning
 • Ny James Blake-singel ble debutert på radio for noen få minutter siden. Hør den her. http://t.co/6X52XlA5

  Smuglesning
 • Grattis til @RealPhilTRich med @P3Urort-seier og spillejobb på @hovefestivalen i sommer! @BAWSgang

  Smuglesning
 • Of Norway Live! g-Ha & Olanskii, Finnebassen & Alex & Celius, Jan Steigen & Mc Kaman, Jan @Smuglesning @nattogdag @730no

  jaegeroslo
 • i kveld: RETRO pres: SEX TAGS MANIA m. SKATEBÅRD live + BJØRN TORSKE live + SOTOFETT & FETTBURGER @730no @Smuglesning @nattogdag

  jaegeroslo
 • Se mer på Twitter! ▸