Smugvisning av gay prisvinner: Weekend Mer ▸
WeSC feirer elbil! Og nytt magasin. Mer ▸
av Julie Chiku onsdag 05. sep / 20:35 | 3 kommentarer
På lørdag var jeg på den årlige bakgårdsfesten til «stripa på St.Hanshaugen», altså Gutta på haugen, Pascal, Java, Inch og fra og med i år også Smalhans. Smalhans introduserte seg med en gigantisk gryte jambalaya. Hva er Smalhans? Jo, det er den nye bydelsrestauranten til St.Hanshaugen som ble til da tre kokkekompiser som tidligere jobbet sammen på Palace Grill bestemte seg for å åpne et nytt sted. Tom Victor Gaustal og Odd Stian Floer driver og jobber på Strand restaurant og Flavours catering, og Anders Braathen er daglig leder på Blings – min nåværende arbeidsplass. Jeg har derfor vært så heldig å få være med på hele utviklingen til Smalhans og kan allerede love at dette kommer til å bli et bra sted. Smalhans skal ligge rett ved krysset Waldemar Thranesgate og Ullevålsveien og være et sted man drar for å møte venner, kose seg med familien eller slappe av alene med noe godt å spise og drikke – i følge dem selv. Dette har jeg troa på at de også kommer til å få til siden de har ansatt TV-kokken Karla Siverts som kjøkkensjef, øl-mannen Terje Wiese som restaurantsjef og brukt Morten Engebretsen (tidligere porselensdesigner for Figgjo) som interiørdesigner. Både maten og vinen skal være ærlig og naturlig, og derfor samarbeider de med vinprodusenten Non Dos. Øl får de fra Aass, Haandbryggeriet og Ægir. Kaffe skal de også ha, og den er fra Supreme Roastworks. I tillegg til å være en bra bydelsrestaurant for alle og enhver blir det en liten leilighet i restauranten, som man kan leie for å ha fest eller spille plater eller se på TV. Leiligheten skal være innredet av de forskjellige bruktmøbel-butikkene i Oslo som for eksempel Godagers og Designloppemarked, og innredningen er til salgs. Smalhans skal være et sted hvor du føler deg hjemme! Dette er ikke reklame altså, men en ærlig og ektefølt glede over et nytt spisested startet av bra folk i et område som trenger det. Sjekk facebooksiden deres for oppdateringer og dokumentasjon av prosessen fra kebabsjappe til bydelsrestaurant. (saken er også postet på Matbloggen)
«i krysset mellom Waldemar Thranesgate og Ullevålsveien»? Snodig
Postet av , torsdag 06. sep / 15:38
+ cannabisdyrking
Postet av , onsdag 05. sep / 21:27
Liker dette her! Bra smug.no.
Postet av , onsdag 05. sep / 21:18
Kristoffer Borgli-filmet live-video fra «Bergens tak».Mer ▸
1 kommentarer
Sonar sliter etter en god gammeldags runde feedback på Skrillex-annonseringenMer ▸
8 kommentarer
Finn ut hvem på kontaktlista som også vil puleMer ▸
2 kommentarer
Leave bambi alone neste gangMer ▸
0 kommentarer
Nytt håp for norsk mote? Nyskapningen Up [øpp], tar ansvar for de nye talentene med visninger på UKS.Mer ▸
Fikk en bodyspray fra @tonedamli som lukter herlig av pornobransje. #goodiebag #inspirasjon #beauty
Ny James Blake-singel ble debutert på radio for noen få minutter siden. Hør den her. http://t.co/6X52XlA5
Grattis til @RealPhilTRich med @P3Urort-seier og spillejobb på @hovefestivalen i sommer! @BAWSgang
@OralBee @Smuglesning @JubelJubel @GirsonNMG HELGEMU$IK FÅR HELGEFÅLK : https://t.co/ZpHsGtb4
@SlimBagatell @JuiceManeHugo @Smuglesning @ENO_MAGASIN NY LYÅ SJEK UT$: https://t.co/ZpHsGtb4