Film | What to Expect

av Jon Hagene torsdag 05. jul / 15:57 | 2 kommentarer

Nok en ensemble-komedie har funnet veien til våre lerret. Men den er latterlig, snarere enn morsom; tett befolket med menensker som er så dumme at de bare finnes i filmer beregnet på amerikanere.

Kort forklart blir vi i løpet av filmens altfor lange løpetid (jepp; vi befinner oss på dét nivået), introdusert for x antall par som er/forsøker å bli gravide, hvert med sin «unike og fascinerende» back story. For noen går alt supergreit, for andre ikke. Felles for dem alle, er at kvinnene er irrasjonelle og/eller insensitive langt utover det normale, mens mennene er en blanding av nervøsitet, frykt, resignasjon og ignoranse. Bortsett fra gutta i The Dudes Group, en ‘gå tur med barnevognen i parken’-gjeng, hvor fem drevne fedre cruiser rundt og er ‘koole’ småbarnsforeldre, proppfulle av barnevisdom. (Og som til stadighet støter på Dave! Dave! Dave!/D-Dog/D-Biscuit – en venn av dem, hvis funksjon for plotet er mektig diffus.)

Anyways. What to Expects historietråder veves sammen på forskjellige vis; ingen av dem originale. Ingen av dem engasjerende. Vitsene er tamme, de såkalte innsiktene eldgamle og ingen av figurene er troverdige. (Med et lite unntak i form av det yngste paret, bestående av alltid gode Anna Kendrick – og Chace «Gossip Girl» Crawford.) Skuespillerstjernegalleriet virker å gi alt, men har et horribelt manus å slite med og ikke engang de ellers så gode birollespesialistene klarer å heve seg over minste felles multiplum.

Styr unna.

Kommentarer  

profilbilde

Anmeldelsen mangler humor fordi den omhandler en ‘komedie’ som ikke er morsom. Så ikke-morsom, klisjéfylt og kjedelig at den ikke fortjener mer enn en omtale som dette.

Postet av jon, tirsdag 10. jul / 10:17

profilbilde

Denne anmeldelsen mangler HUMOR. Som jo er litt morsomt når det er en komedie som kritiseres… «Vær like tørr som meg, så liker jeg dere».

Postet av , fredag 06. jul / 23:59

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!
 • Twitter

 • It’s a wrap: Øya 2012 i bilder. Takk for nok en fin festival! http://t.co/zZr4IaWB

  Smuglesning
 • @VGfrithjof @rettepsnah …og dermed verdens aller beste band.

  Smuglesning
 • Vi har akkurat lagt ut 100 billetter ekstra på billettservice til Alan Braxe, Lemaitre, Nils Bech i kveld. Blir fint! http://t.co/V3XHm3Ek

  Smuglesning
 • RT @jaegeroslo: i kveld: JØGER PÅ JÆGER: MORDI OG MISS MO! Summertime in Oslo! @joddski @jansteigen @Smuglesning @nattogdag @730no

  joddski
 • RT @jaegeroslo: i kveld: JØGER PÅ JÆGER: MORDI OG MISS MO! Summertime in Oslo! @joddski @jansteigen @Smuglesning @nattogdag @730no

  joddski
 • Se mer på Twitter! ▸