Men in Black 3 (3D)

av Jon Hagene onsdag 23. mai / 19:20 | 2 kommentarer

WOW: Samme hovedrolleinnehavere, samme regissør, samme musikk, samme opplegg – og en av de samme manusforfatterne – dette må jo være fett!?

Vel. Ikke egentlig: Det som var spennende, nytt og derfor morsomt i eneren, og til en viss grad i oppfølgeren, er nå ikke bare old school, men også old hat (sjekk ordboken; kanskje du lærer noe). Dessuten får vi – spesielt i filmens første halvdel – atter et bevis på at Will Smith er ikke en god skuespiller. (Dette vet han selv, og han har vært veldig flink til å velge filmer hvor konsept, effekter og/eller (i hvert fall til en viss grad/i hans hode) kool-faktoren, overskygger dette. Det skal han ha for.)

Heldigvis drar det hele seg opp fra det nedre middelmådighetsskiktet når plotet tar oss med til fortiden. Der treffer vi Josh Brolin som Tommy Lee Jones’ yngre jeg, og i en god halvtimes tid kan vi glede oss over at han (og hans rollefigur) får lov til å være det mest spennende.

I tillegg har vi småsupre Jemaine «Flight of the Concords» Clement som «jeg vil ødelegge Jorden»-superskrekkeligskurk, Alice Eve som en ung Agent O – og Emma Thompon som den eldre O. (Kjenner man Historien om O, blir seff alt litt bedre, men Eve/Brolin/Thompson/Jones-kvadratet funker uansett … som en artig side-snack, i hvert fall.)

Sagt på en annen måte er det lite (bortsett fra Will Smiths begrensninger) som hindrer denne filmen i å være OK. Bortsett fra den manglende nyhetsverdien, da. Som sammen med den heltradisjonelle plotbuen gir publikum null sjanse til å la seg bekymre. Eller undre. Eller i det hele tatt overraske. (Eller genuint ønske det ene eller det andre.)

Men, men. Slik er det visst blitt. I 3D.


Men in Black 3 i 3D har premiere fredag 25. mai og kan sees på Colo, Eldo, Ringen, Saga, Symra, Vika.

Kommentarer  

profilbilde

Ææ, drittmasse useriøst på en måte lissom. Mmmm. Kårt teit å sånn. Jeg er mye voksnere, ass.

Postet av , onsdag 30. mai / 23:33

profilbilde
«Will Smith er ikke en god skuespiller»

Og der sluttet jeg å lese videre.. useriøst med smugjug

Postet av Arch Stanton, onsdag 30. mai / 13:41

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!
 • Twitter

 • Ny drikkelek: Ta en shot hver gang du ser et bilde av speilegg på Julie Chikus matblogg. http://t.co/jn6EiHWE

  Smuglesning
 • SPOTTED: Paradise-Stian med tiggerskilt på Karl Johan. Visstnok svidd av 100k på fest i går.

  Smuglesning
 • #BOOGIENETTER / @Smuglesning kjøret på @Sukkerbiten idag !!! @gauted @dirtyhans @heletwitta @kidslovewax +++ KOM A !!! RETWEET !!!

  fredfades
 • RT @Smuglesning: SPOTTED: Paradise-Stian med tiggerskilt på Karl Johan. Visstnok svidd av 100k på fest i går.

  MarteBogstad
 • Bighead har blitt intervjuet av @Smuglesning ! http://t.co/GqIPitQq

  BigHeadSound
 • Se mer på Twitter! ▸