Next city of cool?

av Redaksjonen lørdag 19. mai / 10:42 | 0 kommentarer

Vi kan vel alle være enige om at Oslo, etter at bomben gikk av i regjeringskvartalet for snart et år siden, har begynt å se på seg selv med nye øyne. Som om man er blitt mer bevisst på det man har, det som kan forsvinne og gå tapt. Steiro er i dette intervjuet i New York Times inne på at Oslo har fått en ny stolthet etter 22. juli, mens Anders Danielsen Lie ikke klarer å dy seg med en å dysse ned entusiasmen litt med en kommentar om at Oslo er mer barbarisk enn København og Stockholm.

Så hvordan skal vi klare å bli «Scandinavia’s next city of cool»? Svaret kommer i form av en Lie & Steiro-inspirert guide til det beste Oslo har å by på.

Mens utelivstipsene er litt off (Parkteateret og The Villa blir nevnt, mens Jaeger, Blå, Fisk & Vilt og Kaffefulgen, f.eks., blir forbigått i stillhet, er restaurantforslagene mer spot on. Med Maeemo, Ylajali og Oscarsgate på listen er det bare å stålsette seg for at det kan bli enda vanskeligere å få bord.

Du kan lese hele intervjuet her, inkludert en teori fra Joachim Trier om at Oslo på 2010-tallet er som Paris på 30- og 60-tallet. Hm …

Kommentarer  

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!