Blogg | Anti Zombie Bunker

av Danby Choi tirsdag 24. apr / 18:53 | 3 kommentarer

Vi lever alle i en post-apokalyptisk Verden; mens befolkningen vokser, går det i motsatt retning for ressursene, og som i overbefolket natur blant pattedyra, finnes det teorier om at naturen arrangerer bunadsfest (EDIT: dugnadspest*) for å roe ned i avlinga. I det tilfellet kommer et supersmittsomt virus (kanskje Svartedauden 2.0 om ikke ZOMBIEDAUDEN BETA) som gjør oss alle om til *zOmBieR* for å gjøre hevn på vegne av moder natur (ELLER KANSKJE NASA?!) Da er vi rett og slett Dead, ass. Oi, dette minnet meg litt om noen filmer gjennom åra (ref. House of the Dead, Dawn of the Dead, Return of the Living Dead, Day of the Dead, Shaun of the Dead, Night of the Living Dead, etc.) og jeg tviler egentlig ikke på at teoriene bygger seg ut fra erfaringer fra en skjønnlitterær verden.

Men uansett, det er jeg – eller kanskje vi – som driter oss ut hvis zombiene kommer. For i så fall kan den spanske og anonyme bloggeren med domenet AntiZombieBunker spytte på oss alle, og le av at vi ikke gjorde som han i 2010-åra: nemlig å planlegge forsvar mot zombiene. 

For på utkanten av Barcelona, i en svært godt gjemt blindvei, finner vi tilfluktsrommet i ganske lite zombievennlige områder. Stille og rolig med store turmarker i gangavstand og alle fasciliteter og severdigheter i et stenkasts distanse.


Mursteinsvegger blokkerer innsikt fra forbigående zombier i attraktivt område i indre bygård på utkanten av østre Barcelona.


trapp_til_kjeller_1.jpg


Garasjealkove i indre bygård med sterk bil som kan kjøre ned den gjennomsnittlige zombie følger med (inkl. henger)


Panser.jpg


Arealeffektiv og meget pen stigeløsning ned til kjeller


Arealeffektiv og meget pen stigeløsning ned til kjeller 2


Yrende kulturliv (dersom du måtte ombestemme deg om hvilken Gud å tilbe i nødstilfellet)


Yrende kulturliv 2


Originalt kjøkken fra 2012 med stort potensiale


kjoelerom_1.jpg


Ekstra gasstanker er regnet med i takst. Sjelden samling av ljå følger også med.


Denne kan brukes til å enten henge opp en død zombie for å vise makt, om ikke kan man velge å ta plassen selv, dersom man velger å overgi seg. Medberegnet i takst. 

Kommentarer  

profilbilde
ser gøy ut å bo der litt

livets landevei med shotgun bare

Postet av hånkapånka, tirsdag 24. apr / 19:47

profilbilde
ser gøy ut å bo der litt

livets landevei med shotgun bare

Postet av , tirsdag 24. apr / 19:47

profilbilde

Utrolig upassende. Bestefaren min døde faktisk av Zombier.

Postet av Erick Ellectrick, tirsdag 24. apr / 19:34

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!