«Selvtilfredse magasiner» selges i Japan

av Redaksjonen mandag 23. apr / 06:53 | 1 kommentarer

Vi får stadig vekk spørsmål fra folk som er hypp på å sikre seg en av de tidligere utgavene av Smug. Sorry folkens, vi har ikke kapasitet til å sende til Sogndal eller Nordfjordeid. En ting er at magasinet, på grunn av norsk postgang, hadde kostet dere nesten 300 spenn. En annen ting er at vi ikke har tid til å løpe på posten hele tiden. Det er ikke meningen å være kjip, lissom (OBS: om du bor i Oslo kan du stikke innom med en hundrings og plukke det magasinet du vil ha).

Heldigvis finnes det en løsning. Postordre fra Osaka! Ingen skal beskylde japanerne for å ikke gjøre ting ordentlig, og en seriøs magasinbutikk i Osaka har jobbet hardt for å få så godt utvalg av back issuesene våre som mulig. Mens vi venter på å delta på den 7. Magazine Library-messa i Tokyo (vi sa jo at japanerne vet hva de holder på med), kan man jo lære litt om språkgapet mellom japansk og norsk via google translate: «Selvgode magasin. De kommer til å ha flere selvgode er på forsiden av hver utgave, denne gangen først Ble angitt på forsiden av hvert enkelt element du ønsker henne har sendt et cover bilde i PDF.«

Hvem sa at dadaistisk poesi ikke har noen funksjon i norsk magasinflora?

Kommentarer  

profilbilde

LOL

Postet av , mandag 23. apr / 09:25

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!
 • Twitter

 • Ny drikkelek: Ta en shot hver gang du ser et bilde av speilegg på Julie Chikus matblogg. http://t.co/jn6EiHWE

  Smuglesning
 • SPOTTED: Paradise-Stian med tiggerskilt på Karl Johan. Visstnok svidd av 100k på fest i går.

  Smuglesning
 • i kveld: FOOTFOOD @Smuglesning @730no @nattogdag

  jaegeroslo
 • #BOOGIENETTER / @Smuglesning kjøret på @Sukkerbiten idag !!! @gauted @dirtyhans @heletwitta @kidslovewax +++ KOM A !!! RETWEET !!!

  fredfades
 • RT @Smuglesning: SPOTTED: Paradise-Stian med tiggerskilt på Karl Johan. Visstnok svidd av 100k på fest i går.

  MarteBogstad
 • Se mer på Twitter! ▸