Smugvisning | Overbooking og full sal

av Jon Hagene mandag 16. jan / 20:09 | 1 kommentarer

Da det i kveld (Smugvisningen av Play) hadde seg slik at flere opplevde at de ikke fikk sett film selv om de hadde klikket attending og møtt opp i tide – og derfor var litt mindre enn happyhappy – gjetter vi på at det kan være på sin plass å sakse fritt fra en tidligere post her på siden.

Posten het Smugvisning | «Regler», ble postet i juli i fjor, og lister bl.a. opp følgende sett med regler:

1 Meld deg inn i fb-gruppe.
2 Motta invitasjon.
3 Klikk attending før kl. 15 på visningsdagen.
4 Møt opp i god tid.
5 Gi navnet ditt til mannen i døren og skrid lykkelig inn i salen.

I kommentarfeltet under posten – i form av et svar til en krass kommentar fra en som ikke slapp inn på filmen han/hun ville se – finner man en lengre forklaring på hvorfor det er som det er.

I tillegg til denne posten skal «reglene» være blitt formidlet også i tidligere poster – samt via facebook.

Dette betyr imidlertid ikke at vi ikke fortsatt er interessert i gode forslag for alternativ organisering, så om du har en god idé: Kom med den!

For deg som gjerne vil lese hele posten/den krasse kommentaren/få bekreftet at vi faktisk har annonsert dette tidligere, er det bare å klikke her.

Til dere som ikke fikk plass på Play i kveld sier vi Beklager! – og håper at dere skjønner hvordan og hvorfor slikt skjer.

Og til alle som leser dette:

Følg reglene, ikke klikk attending med mindre du faktisk møter opp, husk at det er lov å endre status – og: Hjertelig velkommen og lykke til neste gang!

PS
Neste Smugvisning er komedien Young Adult (13/2), også den i liten sal. Dessverre er det ikke mulig å booke om, ellers hadde vi gjort det.

Vi jobber imidlertid med å flytte påfølgende Smugvisning (This must be the place, 20/2) til stor sal – og gir beskjed så snart vi vet mer.Kommentarer  

profilbilde
full sal

TTT +++ :(((( mag <—————— http://pic.twitter.com/igivyXew

Postet av , tirsdag 17. jan / 03:12

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!