Siste | Øivind Vogt

av Andrew King mandag 09. jan / 19:58 | 3 kommentarer

Jeg må innrømme at jeg var ganske skeptisk da jeg skulle bivåne piloten til Tweet4tweet, en ny norsk humorserie som fokuserer på sosiale medier som Twitter og Facebook. Hver uke fra og med den 13. januar oppsumeres den digitale uken med Jenny Skavlan som fungerende programleder og Hasse Hope og Øvind Vogt som paneldeltagere. Piloter kan være en pinlig affære og som den pessemisten jeg er så det ut som det skulle bli slik da programledere og paneldeltakere sto foran oss i studio før sendingen startet.  Men da det hele begynte var det én person som overskygget deilige Jenny Skavlan og mannen som i fjort overtok Norges søteste mann med bart-tronen til Helge Hammelow-Berg, Hasse Hope: Denne personen var Øivind Vogt, tidligere kjent fra Vogt i fokus fra Showman og sønn av skuespilleren Nils Vogt. Men hvem er han egentlig? Kjør «SISTE»:

SISTE FLYTUR:
– Fra New York til Oslo.

SISTE CRUSH:
– Skylinen til Manhatten fra samme tur. Omtrent like estetisk tilfredsstillende som en ekstremt attraktiv dame.

SISTE ORGASME:
– Jeg hadde en våt drøm / vått mareritt om høyrearmen til Marit Bjørgen natt til i dag.
Tipper jeg ikke var den eneste mannen i Norge som våknet opp i skam og forvirring
etter det sinnssyke bildet på VG-nett.

SISTE AKTIVITET PÅ FACEBOOK:
– Leste hver eneste kommentar i debatten om norske artister på Audun Vingers facebook-wall, som er den mest underholdende meningsutvekslingen jeg har lest på lenge. Jeg vet ikke om den konforme kronikken allerede er passé, men jeg vet at det blir parodisk når Dagbladet flere dager etterpå tar copy/paste på Seltzers svar fra wallen og omtaler det som en kronikk i avisen. 

SISTE RESTAURANTBESØK:
– Indisk på Frogner. Litt trist at indisk er så digg at jeg ikke får utvidet min matkulturelle kapital i større grad.

SISTE TÅRE:
– Husker ikke, men det var sannsynligvis under en eller annen faggy filmscene. Forøvrig kan det godt hende det kommer noen tårer hvis Moneyball ikke er like bra som jeg vil den skal være.

SISTE NACH:
– Var bl.a. sammen med en kompis fra politihøyskolen, som under en krangel om siste pils og /eller playstation-kontrollen bestemte seg for å demonstrere en rekke teknikker jeg er nødt til å anta kommer fra en lærebok som ikke lenger er i produksjon. Politivold er best blant gode venner. 

SISTE JOBB: 
– tweet4tweet. Vi spiller inn første episode denne uka. Som gode prosjekter flest ligger det mye angst, hardt arbeid og vitser om Petter Stordalen bak.

SISTE LÆTTIS:
– I redaksjonen til tweet4tweet. Minst én lættis pr. dag.

Tweet4tweet har premiere kommende fredag. Du følger Øivind på twitter her.

Kommentarer  

profilbilde

Postet av , søndag 26. feb / 23:01

profilbilde

håper han er morsommere enn faren sin

Postet av , torsdag 12. jan / 12:31

profilbilde

han har en morsom trynen.

Postet av , torsdag 12. jan / 11:37

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!